10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Skorpions pārstāvi

Katra zvaigžņu zīme ir unikāla savā veidā. Skorpionam ir ne tikai daļēji draudīgs vārds, bet arī atbilstošas ​​rakstura iezīmes. Tomēr tie ir ļoti pievilcīgi cilvēkiem.

Noslēpumaini un destruktīvi – tā Skorpiona zīmes pārstāvjus raksturo cilvēki, kas ar tiem sastopas. Bieži vien viņu izskatu burtiski sauc par magnētisku. Skorpionu raksturs stereotipiski tiek uzskatīts par vienu no grūtākajiem, taču pastāv arī viedoklis, ka šos cilvēkus var tikai mīlēt vai ienīst. Tomēr astrologi ir spējuši saprast, ko Skorpioni sagaida no mīlestības, attiecībām un laulības . Bet no kurienes šī bīstamā un pievilcīgā Zvaigžņu zīme smeļas spēku un kā iemācīties to labāk izprast? Pirmkārt, ir vērts saprast, kuras planētas un kā tās tiek kontrolētas.

Skorpiona zīme: astroloģiskā informācija

Planētas ir atbildīgas par visām cilvēku īpašībām un īpašībām, kas var būt spēcīgā vai vājā stāvoklī. Patronplanēta īpaši spēcīgi ietekmē dzīves vērtības un pasaules uzskatu. Lūk, kā izskatās primārā astroloģiskā informācija par zvaigžņu zīmi Skorpions.

  • Termiņš: no 24. oktobra līdz 22. novembrim
  • Patronplanēta: Marss, Plutons
  • Planēta eksaltācijā: Urāns
  • Planēta trimdā: Venēra
  • planēta rudenī: Mēness
  • elements: ūdens

Tā kā gaisa triāde ir saistīta ar cilvēku jūtām un emocijām, Skorpioni bieži izrādās nesavaldīgi un impulsīvi. Viņi ir ļoti dziļu un caururbjošu jūtu nesēji, kas ir visstingrākajā kontrolē.

Planēta Marss ir saistīta ar seno romiešu nežēlīgā kara dievu. Ne velti šīs planētas pavadoņiem tika doti vārdi Foboss un Deimos – Bailes un Šausmas. Bet sakarā ar to, ka Skorpions ir Zvaigžņu ūdens zīme, tā ietekme ir nedaudz mīkstināta. Sarkanās planētas enerģija, nesot sevī aktīvu principu, mudina jūs pastāvīgi rīkoties un dāvā pašapziņu. Patiesībā tieši viņa vairo šīs Zīmes pārstāvju gribasspēku.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: dažiem nāksies mēģināt atrast izeju no izmisuma pilniem brīžiem

Lasi arī: Kā veiksmīgi apprecēties saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Plutonam ir absolūti pārsteidzoša ietekme uz Skorpioniem. Astroloģijā šī planēta ir saistīta ar atdzimšanu, iznīcību un nāvi, un tā ir nosaukta pazemes dieva vārdā. Tas ir saistīts ar nekontrolētu enerģiju, un tās destruktīvais princips ir apvienots ar monētas reverso pusi – radīšanu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment