Mīlestības zīlēšana ar fotogrāfiju: kā uzzināt mīļotā attieksmi

Mīlestības zīlēšana ir visizplatītākā un daudzveidīgākā. Tajā pašā laikā, parādoties jaunajām tehnoloģijām, tās tiek pilnveidotas un ar precizitāti nav zemākas par vecajām un tradicionālajām.

Kāpēc foto zīlēšana darbojas

Fotogrāfija nav tikai cilvēka attēls. Tajā ir gabals no tā, kurš uz tā ir attēlots. Un tas nozīmē, ka ar fotogrāfijas palīdzību var ietekmēt cilvēku. Turklāt viņi jau no paša sākuma zināja par šo cilvēku attēlu spēju. Tika pamanīts, ka pēc darba pabeigšanas ar dažām mākslinieku modelēm kaut kas noticis. Gadījās pat, ka viņus pārņēma pēkšņa un nesaprotama nāve. Protams, fotogrāfijā tas tā nav. Bet tas atspoguļo cilvēka enerģiju, tāpēc, to ietekmējot, jūs varat ietekmēt to, kas uz tā ir attēlots. Tāpēc vienas no iedarbīgākajām mīlas burvestībām ir mīlas burvestības no fotogrāfijām.

Kura fotogrāfija ir piemērota mīlestības zīlēšanai

Pirmkārt, fotoattēlam, kuru vēlaties izmantot zīlēšanai, jābūt skaidram un perfekti attēlotam jūs interesējošo personu. Pilnīgi vienalga, vai tā būs portreta fotogrāfija vai pilna auguma fotogrāfija. Personas un viņa sejas attēlam jābūt skaidri redzamam. Pamata nozīme ir arī materiālam, uz kura tiek uzdrukāta fotogrāfija. Ir tikai svarīgi, lai tas nesabojātu pašu attēlu.

Otrs nosacījums zīlēšanai no fotogrāfijas ir viens attēls. Personai, kuru uzminējat, šajā fotoattēlā vajadzētu būt vienai. Spriediet paši: ja tur ir kāds cits, tas nozīmē, ka fotoattēlā ir iekļauta arī viņa enerģija. Tas ir, viņa jums traucēs, vai arī zīlēšana sniegs jums atbildes par citu personu. Izvēloties vienu fotoattēlu, jūs varat vienkārši pasargāt sevi no kļūdām.

Mīlestības zīlēšana pēc fotoattēla

Esiet gatavi sākt. Papildus fotoattēlam jums būs nepieciešama svece, sērkociņi vai šķiltavas, apakštase un papīra gabals. Starp citu, sveces ir jāizvēlas pareizi, jo tās var piesaistīt arī veiksmi, bagātību un mīlestību . Tāpat, lai zīlētu, jums jāzina pilns vārds, dzimšanas datums un jāpievērš uzmanība matu un acu krāsai. Ja zināt augumu, šī papildu informācija padarīs zīlēšanas rezultātus vēl precīzākus. Tagad pierakstiet visu šo informāciju uz sagatavotās papīra lapas.

Pirmkārt, piešķiriet papīra lapai sava mīļotā cilvēka enerģiju un savu enerģiju. Pārlokiet papīru uz pusēm un pievienojiet tam fotoattēlu. Lai uzlabotu mīlestības zīlēšanu, berziet lapu ar apļveida kustībām, domājot par fotoattēlā redzamo personu. Daži, kas praktizē šo zīlēšanas metodi, apgalvo, ka tā kļūst precīzāka, ja izrunājat tās personas vārdu, kuru uzminējat.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Skorpions pārstāvi

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: dažiem nāksies mēģināt atrast izeju no izmisuma pilniem brīžiem

Tagad fotoattēlu var izņemt. Pēc šīs procedūras saburzījiet palagu tā, lai tā ietilptu jūsu rokā. Paņemiet to kreisajā dūrē un ar labo roku vairākas reizes uzvelciet gaisā apli, virzoties pulksteņrādītāja virzienā. Ar jūsu enerģiju uzlādēta lapa tagad var pilnībā nodot jums informāciju. Ielieciet to uz apakštasītes un iededziet sveci. No sveces aizdedziet papīru un vērojiet, kā tas deg.

Ja papīrs sadedzina spēcīgi un ātri, tas norāda, ka jūsu jūtas jau ir abpusējas, un persona, kuru uzminējat, jums nepavisam nav vienaldzīga. Ja papīrs neaizdegās, tad, visticamāk, vēl nav pienācis laiks, un, kamēr šī persona jūs redz kā draugu. Degšanas laikā var parādīties arī melni dūmi. Var būt divas interpretācijas: vai nu jūs tiekat maldināts, vai arī persona, par kuru jūs uzminējat, vēl nevar izlemt par savām jūtām.

Lai zīlētu, jums jāizvēlas pareizās dienas. Tas jums palīdzēs ikdienas Mēness kalendārā. Ar vislabākajiem vēlējumiem,

Leave a Comment