Enerģijas vampīri: esiet uzmanīgi, šie cilvēki ir arī starp jums!

Mūsdienās enerģētiskais vampīrisms ir diezgan izplatīta parādība. Viņu vidū var būt mūsu mīļie, radi, darba kolēģi, kaimiņi. Sazinoties ar viņiem, mēs neviļus sākam just spēka zudumu, enerģijas trūkumu un tukšumu. Tas nozīmē, ka vampīrs sūc enerģiju, un dažreiz viņš to pat nenojauš.

Enerģijas vampīrus parasti iedala divās grupās: Saules un Mēness. Mēness vampīri ir tie cilvēki, kas var likt mums justies žēliem vai naidīgiem. Viņi pastāvīgi sūdzas par dzīvi, vaimanā un lūdz palīdzību. Viņu mērķis ir likt jums izjust līdzjūtību un empātiju. Piemēram, veca sieviete sabiedriskajā transportā žēlabā balsī lūdz iedot viņai savu vietu. Jūs ļaujat viņai apsēsties, un tad sākas pats interesantākais: sākusi ar jums runāt, viņa sāk attīstīt savu tēmu, atcerēties savus senos laikus, vienlaikus nospiežot neapzinātu klausītāju sāpju punktus. Daži Mēness enerģijas vampīri darbojas agresīvāk: viņi var apdraudēt, iebiedēt un pārspīlēt jebkuras nepatīkamas situācijas.

Saules enerģijas vampīriem ir raksturīga paaugstināta agresivitāte. Ja Mēness vampīri iekļūst jūsu dvēselē “no tālienes”, tad Saules vampīri tieši apbēra jūs ar apvainojumiem, ir rupji bez iemesla un pastāvīgi sabojā jūsu garastāvokli. Viņu galvenais mērķis ir padarīt jūs emocionālu, padarīt jūs “traku”.

Viņu visizplatītākās metodes ir: rupjība, meli, agresija, šantāža un ļauns sarkasms. Dažreiz enerģijas vampīri var izmantot visas šīs metodes kombinācijā, kas ievērojami pastiprina ietekmi uz upuri.

Enerģijas vampīri var mūs ietekmēt ne tikai tiešā kontaktā, bet arī caur internetu. Cilvēks, kuram trūkst enerģijas, var lieliski sevi uzkurināt globālajā tīmeklī dažādos forumos un sociālajos tīklos. Lai to izdarītu, viņš var izvēlēties sev noteiktu lomu. Piemēram, forumā parādiet sevi kā “nabaga jēru”, kas meklē žēlumu un līdzjūtību. Dabiski, ka visi viņu žēlo, mierina un uzmundrina, vienlaikus zaudējot enerģiju. Cits enerģijas vampīrisma veids tiešsaistē ir apzināta agresijas izpausme. Šis vampīrs vienmēr ir rupjš pret sarunas dalībniekiem. Viņš izceļ emocijas un konfliktus savos sarunu biedros.

Lasi arī: Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. aprīlim: naudas jautājumos šis būs ļoti grūts periods!

Vienīgā metode, kā tikt galā ar enerģijas vampīriem, ir tos ignorēt. Ja tu visos iespējamos veidos izvairies no vampīra ietekmes un izvairies no viņa, viņš pāries pie cita upura un atstās tevi mierā. Turklāt jūs varat atbildēt uz rupjību un agresiju nevis ar tiem pašiem rupjiem vārdiem, bet, gluži pretēji, izmantot visu savu draudzīgo frāžu komplektu. Piemēram, uz apvainojumu var atbildēt ar laimes un Vese***as vēlmēm. Tas atbaidīs enerģijas vampīru un atstums to no jums.

Leave a Comment