Rēzijai Kalniņai jauns vizuālais tēls; Viņa arī atbild baumotājiem par krīzi laulībā

Šoruden aktrisei Rēzijai Kalniņai paticis eksperimentēt ar savu izskatu. Viņa ieguvusi īsus, rudus matus, kas lieliski iezīmējuši viņas seju.

Daudzi uzskata, ka vēlme pēc pārmaiņām lielā mērā ietekmē iespējamā laulība krīze aktrises dzīvē . Atbildot uz tenku cēlājiem, Kalniņa atbilde neviennozīmīgi: viņa sacīja, ka tas nav par stila maiņu, tas ir par dzīves maiņu, par to, lai kaut ko padarītu nebūtisku.

Lasi arī: Nolēmu attīstīt sievas loģiku, uzdevums ir par olām, 99% aptaujāto kļūdās

Man vairs nav svarīgi pierādīt sevi kā sievieti; man ir svarīgi pierādīt sevi kā cilvēku, izmaiņas komentēja Kalniņa.

Dailes teātrī pirmizrādi piedzīvoja Viestura Kairiša iestudējums “Farinelli un karalis”. Izrāde stāsta par itāļu kastrāto dziedātāju Farinelli un viņa ietekmi uz Spānijas karali Filipu V. Karaļa sievas Izabellas Farnezi lomā izrādē iejutās atzītā aktrise Rēzija Kalniņa.

Viņas sniegums bija satriecošs un atdzīvināja varoni. Pirmizrādes ballītē izdevuma «Privātā Dzīve» žurnālisti jautāja arī par aktrises laulībām, jo ​​pirms kāda laika klīda runas, ka laulībā ar Rēziju iestājusies krīze.

 

Ekrānšāviņš

 

Baumoja, ka aktrises vēlmi pēc pārmaiņām ietekmējusi laulības krīze. Septembra vidū, kad notika izrādes pirmizrāde, aktrises vīra diriģenta Aināra Rubiķa klātbūtnē nebija. Uz jautājumu, vai tā ir taisnība, ka pāris apsver šķiršanos, Rēzija atbildēja:

“Kādas muļķības?! Esmu pārsteigta par šādu sarunu. Aktrise skaidro, ka viņas vīrs nevarēja ierasties uz pirmizrādi septembra vidū, jo viņš tobrīd atradās Francijā, taču varēs atgriezties uz oktobra “OratoriO” pirmizrādi. OratoriO ir mūzikas un drāmas telpa, ko veido aktrise un režisore Rēzija Kalniņa un diriģents Ainārs Rubiķis.

Lasi arī: Ekstrasenss lika šo lietu nolikt zem gultas, lai melnā līnija dzīvē beigtos

Rēzija un Ainārs ir kopā deviņus gadus, un sešus no tiem ir precējušies.

Tikmēr pats Dailes teātris uzmanības centrā nokļuva pēc tam, kad tika paziņots, ka izrādē “Farinelli un karalis” uz skatuves būs mākslīgais zirgs. Tas teātrim izmaksāja 7000 eiro, taču tas bija tā vērts. Zirgu lelle, kas parādās uz Dailes teātra lielās skatuves, Viestura Kairiša vadītajā muzikālajā kostīmu izrādē,  tapusi Dienvidāfrikā.

 

Pasaulslavenais leļļu meistars Rodžers Hilijs jau vairāk nekā 30 gadus priecē skatītājus ar savām reālistiskām lellēm un marionetēm, no kurām daudzas ir Āfrikas dzīvnieku un putnu formā.

Leave a Comment