Numeroloģiskais horoskops 2019. gada maijam – būs grūtāk sasniegt mērķus!

Numeroloģija ir viena no senākajām zinātnēm. Viņa studē skaiļus, bet ne to materiālo, bet to garīgo pusi. Mēs dzīvojam apkārt skaitļiem, tāpēc tie dara mums laimīgus vai, gluži pretēji, kavē panākumus. Horoskops palīdzēs jums zināt, kas šomēnes būs.

Saskaņā ar ekspertiem, maijs paies saskaņā ar skaitli 9. Tā enerģija ir neskaidra, tāpēc būs mazliet grūtāk sasniegt mērķus, nekā parasti. Jums var nākties saskarties ar dilemmām savā ceļā, grūtībām un sliktu noskaņojumu.

Finanses un darbs maijā

Deviņi prasa cilvēkus, kuri ir pieklājīgi un laipni. Finanšu jautājumos tas ne vienmēr sniedz lielu labumu. Tomēr maijā tā būs produktīva taktika. Eksperti iesaka palīdzēt cilvēkiem, strādāt komandā un uzturēt darba vietu kārtībā.

LASI ARĪ: 6 iemesli, kāpēc tu jūties apjucis un pazudis

Viss, kas saistīts ar darbu, nedrīkst krustoties ar citām dzīves jomām, jo ​​skailis 9 mīl, kad viss ir kārtībā, darba vietā. Kopumā, darba un biznesa apstākļos, sagaidāms, ka maijā problēmas būs maz, bet tās būtiski ietekmēs garastāvokli. Daži uzdevumi var aizņemt daudz laika. Tam būtu jāsagatavojas iepriekš.

Deviņi ir slikti tiem, kam trūkst finansiālas piesardzības. Labāk ir pilnībā atteikties no nopietniem izdevumiem.

Piesardzība palīdzēs novērst negatīvus notikumus. Ja jūs ievedat pozitīvu pasauli, viss būs paredzams un labvēlīgs. Tas ir labs plānošanas periods.

Maija mājas darbi

Mājās varat nodarboties ar hobiju, introspekciju, lasīt grāmatas, skatīties izglītības programmas. Tas viss palīdzēs paātrināt uzdevumu formulēšanu un to turpmāku īstenošanu.

Attiecībā uz tādiem mājsaimniecības darbiem kā tīrīšana, tiem labāk ir veltīt tikai noteiktu laiku. Neatstājiet uz vēlāk to, ko var izdarīt nedēļas nogalē bez steigas, negatīvisma un haosa.

Mīlestība un attiecības

Vientuļajiem cilvēkiem palīdzēs Visums meklēt otro pusi, ja vien tie būs aktīvi. Iespējams, ka kāds jau tevi mīl, tāpēc 2019. gada maijā jums ir jābūt uzmanīgākam pret vidi.

LASI ARĪ: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

Tas ir labs laiks, lai risinātu ģimenes problēmas. Deviņi cilvēkos pamodina altruismu, jūtīgumu, sirsnību, gatavību kompromisam. Jūs varat droši plānot maijā kāzas, kopīgus ceļojumus, medusmēnesi. Jūs varat iepazīties ar otrās puses vecākiem.

Attiecībā uz saziņu ar cilvēkiem kopumā maijā labāk ir neatklāties svešiniekiem. Jums ir jācenšas būt tuvu tiem, kas jums ir dārgi, kurus jūs labi zināt. Neuzmanība un pārmērīga atklātība attiecībās ar citiem var novest pie jaunām briesmām un nepatīkama liktens.

Garastāvoklis un Vese***a maijā

Cilvēku enerģijas krājumi maijā būs lieli, taču tie netiks pietiekami ātri papildināti. Tas nozīmē, ka jums ir jātērē laiks un pūles pēc iespējas rūpīgāk. Laba veiksme būs tiem, kas konsekventi veiks uzdevumus un uzreiz neuzņemsies vairākus gadījumus.

Sākot mēnesi ir vērts plānot. Visam ir savs laiks un vieta: labāk atpūsties nedēļas nogalē un strādāt darba dienās. Eksperti iesaka nepalaist garām iespēju atpūsties, mainīt situāciju. Tas būs lielisks laiks garīgajiem meklējumiem un pašnodarbībai.

avots: dailyhoro

Leave a Comment