Finanšu horoskops 2018. gada decembrim – mēnesis paies optimistiski, bet sīkas problēmas iespējamas!

Vēzis

Vēzim, Jupiters Strēlniekā pravieto labas iespējas finanšu labklājības uzlabošanai. Tas jo īpaši attiecas uz tiem, kuri vēlas strādāt un sasniegt savus mērķus, nevis tikai gaidīt naudu. Mēneša pirmajā pusē ir reāla iespēja tikt pie paaugstinājuma. Ir ieteicams sevi izteikt tieši un bez ierobežojumiem, uzsverot spēcīgas īpašības un prasmes. Ir lietderīgi strādāt mājās, strādāt virsstundas. Papildu darba slodze šajā mēnesī var dot labu peļņu.

Decembris Vēžiem ir lielisks mēnesis materiālu un finanšu problēmu risināšanai. Tiem, kas koncentrējas uz praktiskām aktivitātēm un ir pieraduši panāktu visu, izmantojot izlēmību un profesionalitāti, vislabāk veiksies. Nākamais mēnesis ir daudz labvēlīgāks tiem, kuri neieņem vadošus amatus un ir tikai atbildīgi par viņu darbu. Bet tiem, kuri nav apmierināti ar pašreizējo stāvokli, ir vēlams rūpīgāk pievērsties problēmai un sākt meklēt jaunu darbu pēc jaunā gada.

Lasi arī: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Lauva

Neskatoties uz krasām izmaiņām Saules enerģijā 22. decembrī, Lauvas varēs tikt pie panākumiem šī mēneša laikā. Astrologi iesaka noteikt lielus uzdevumus sev, iedrošinot sevī līdera garu un  barot to ar motivāciju. Sākumā un mēneša vidū vērojams spēka un iedvesmas pieaugums. Šajā posmā no radošās pozīcijas ir vēlams tuvināt materiālos jautājumus, tāpat kā jebkuru biznesu. Šajā laikā Lauvas varēs parādīt tādas svarīgas īpašības uzņēmējdarbības sfērā kā praktiskums, veltījums un spēja pabeigt darbu. Izmantojot patrona pozitīvo ietekmi, vispirms būtu pilnīgi jāatbrīvojas no finanšu problēmām.

Mēneša beigas nav tik labvēlīgas uzņēmējdarbībai un darbam. Lauvas var just lielāku uztraukumu un vēlmi uzņemties risku. Tas var izraisīt monetāros zaudējumus, nepamatotus ieguldījumus un pirkumus, kas izraisīs smagu stresu. Šajā laikā ar naudu ir nepieciešams būt uzmanīgākam, un, ja nepieciešams, ieiet stingrā ekonomiskā režīmā.

Jaunava

Jaunavai Decembris sola pienācīgu finanšu papildināšanu. Ir reāla iespēja saistīt naudu ar veiksmi. Astrologi iesaka Jaunavām nesamazināt uzņēmējdarbību, pārliecinoši iet uz priekšu, un tad rezultāts neliks ilgi gaidīt. Gada mēneša vidū ir sagaidāms algu pieaugums, negaidīti naudas ieņēmumi, ietaupījumu procentu pieaugums.

Planēta valdnieks šajā mēnesī ir Marss, kas atrodas Zivīs. Lai veiksmīgi pavadītu mēnesi, palielinātu naudas ieņēmumus un tiktu galā ar visām problēmām pirms jaunā gada, ieteicams precīzi virzīties uz izvirzītajiem mērķiem un aktīvāk sazināties ar cilvēkiem. Resursu biznesa attiecības, skaidru prātu un aukstu aprēķinu var izmantot, lai atrisinātu aktuālos jautājumus. Astrologi iesaka Jaunavām veikt darījumus tikai ar cilvēkiem ar stabilu reputāciju. Nav vēlams dot solījumus par zibens strauju naudas pieplūdumu bez garantijām. Būtisks panākums ir iespējams, ja tiek sniegts atbildīgs darbs. Skaidru darbību virkne un izpratne par to, ko vēlas saņemt, ir garīgās materiālās labklājības garantija Jaunavai šomēnes.

Svari

2018. gada decembrī Svari izcelsies ar kādu neparastu izšķērdību. Iemesls tam ir Venēra, kas 2.decembrī pāries Skorpionā. Tomēr, pēc astrologu domām, tas neliedz Svariem atrast papildu ienākumu avotus un uzkrāt nepieciešamo naudas daudzumu, lai īstenotu savas vēlmes.

Pēdējā mēnesī, finanšu horoskops, šīs zīmes pārstāvjiem, liks atklāt ārkārtas finanšu un uzņēmējdarbības prasmes. Saistībā ar šīm ziņām nebūtu lieki domāt par uzņēmējdarbības uzsākšanu. Tomēr jāatceras, ka izvēlētā niša ir labi jāzina, pretējā gadījumā nav izslēgts sabrukums.

Svari, kas spēs rādīt izlīgumu un atjautību, diezgan labi pavadīs mēnesi kopā ar vairākām materiālām problēmām. Meklējot problēmu risinājumus, ir ieteicams meklēt palīdzību no līdzīgi domājošiem cilvēkiem, kuri var piedāvāt oriģinālus un vienlaikus vieglus risinājumus. Veiksmīgi veiksiet tirdzniecību un iepirkumu, atvaļinājuma plānošanu un jaunas noderīgas informācijas izstrādi.

Lasi arī: 3 Visuma vēstules katrai Zodiaka zīmei, kas dos īpašu veiksmi dzīvē

Skorpions

Decembris būs visvairāk drudžainais un dinamiskākais mēnesis attiecībā uz uzņēmējdarbības un finanšu notikumiem Skorpiona dzīvē. Retrograda Urāns Aunā, sola smagu darbu, bieži vien virsstundas. Par laimi, pūles nebūs veltīgas – vadība novērtēs Skorpiona darbu un centienus, kas paredz prēmijas, paaugstinājumus vai algas pieaugumu.

Stabils Urāns dod priekšroku šīs zīmes pārstāvjiem, dodot viņiem gribas spēku, uzticību, objektīvu iztēlošanu uz realitāti un palīdzību, lai sasniegtu paredzētos panākumus. Ja Skorpions  vēlas uzlabot savu dzīvi, tad viss notiks. Bet no citu cilvēku padoma un palīdzības ir labāk atteikties. Jebkurus pieprasījumus var uztvert kā vājo izpausmi. Visi lēmumi jāpieņem neatkarīgi un ar aprēķinu no un līdz. No 1. decembra līdz 8. decembrim ir vērts atturēties no riskiem un piedzīvojumiem. Ļoti iespējams, ka šādas darbības var radīt nepatīkamas sekas un naudas zaudējumus.

Strēlnieks

Strēlniekam decembrī būs dažādas neatbilstības, oriģinalitāte un radošums, no Saules, Jupitera un Merkura ietekmes. Šomēnes šie kosmosa objekti paliks šajā zīmē, pastiprinot viens otru. Horoskops prognozē Strelniekiem aizņemtu mēnesi, kuru var veiksmīgi pavadīt, ja viņš pašaizliedzīgi veic darbu. Smags darbs palīdzēs sasniegt lielus finansiālus panākumus. Astrologi konsultē Strēlniekus izvirzīt vērienīgus mērķus un aktīvi uzsākt to īstenošanu. Nav svarīgi, vai mērķi ir pārāk vērienīgi un nereāli. Galvenais ir panākt paredzēto ceļu, un tad būs iespējas un apstākļi, kas atbalstīs uzņēmumus.

Pēc 20. decembra planētu enerģija pakāpeniski izzudīs. Emocionāls un fizisks nogurums ietekmēs dzīvi, atgriezīsies parastajā un labi pielāgotajā ritmā. Šajā sakarā būs laiks sagatavoties brīvdienām un  nopirkt dāvanas mīļajiem.

Mežāzis

Pastiprināts un aktīvs, Saturns Mežāzī prognozē nenogurdināmu un intensīvu darbu saviem audzēkņiem, lai stiprinātu biznesa uzticamību un uzlabotu viņu finansiālo stāvokli. Tomēr astrologi atzīmē sekojošo: pašaizliedzīgs darbs vien nenovedīs jūs pie tā, ko jūs vēlaties, lai panāktu panākumus, jums būs jāpierāda atjautība vietās, apņēmība un bez kompromiss. Tie, kas būs gatavi uzņemties risku, lai sasniegtu savus mērķus, uzvarēs.

Gaidāms mēnesis tiks saistīts ar panākumiem savā uzņēmējdarbībā vai papildu darbā. Tas galvenokārt attiecas uz viņa uzņēmējdarbību, pagaidu darbavietām un ieņēmumiem par privātu pasūtījumu īstenošanu. Tas viss palīdzēs palielināt finanšu plūsmu. Problēmas ar naudu var izraisīt tikai ar nepiepildītiem solījumiem vai vēlu darba pabeigšanu.

Lasi arī: Pirmsjaunā gada prognoze: kas gaida Zodiaka zīmes 2018. gada beigās – vēl ir iespējams paspēt mainīt dzīvi!

Ūdensvīrs

Decembris var būt reāls izaicinājums Ūdensvīram. Patrons Merkurs vairākus mēnešus pavadīs Strēlniekā. Šajā zīmē planēta jūtas neērti, kas var izraisīt nestabilitāti Ūdensvīra materiālajā dzīvē. Laikā no 13. līdz 31. decembrim astrologi iesaka pastiprināt enerģiju un meklēt motivāciju, jo var parādīties apātija. Tieksme pēc slinkumu un dīkstāves dzīvesveidā, neatrisinās finansiālas problēmas. Ūdensvīram, ir vēlams rīkoties droši, izdomāt lēmumus un koncentrēties uz darbu. Tas pozitīvi ietekmēs peļņu un reputāciju komandā.

Vēlams vadīt savu darbību un izturību uz ienākumiem un labklājības nostiprināšanu. Nevēlami ir neparedzēti tēriņi, kas nepatiks planētām. Ūdensvīrs jādomā par to, kāda veida darbs dos iespēju pilnībā sevi atklāt un sasniegt lielākus panākumus.

Zivis

Neptūns, Zivju patrons, stabilizēs un stiprinās šīs zīmes pārstāvju finansiālo stāvokli. Ar papildu darbu Zivis varēs palielināt naudas plūsmu. Pat ja tas būs nedaudz naudas, decembra galvenais uzdevums ir nodrošināt stabilu plūsmu. Neptūna ietekme nodrošina fizisku izturību, ilgstoši izturēt spēcīgas slodzes, nepadoties apātijai, uzkrāt stresa pretestība. Tātad šajā sakarā decembris ir labvēlīgs aktīvam un pat virsstundu darbam.

Zivju personīgos centienus šajā mēnesī var atbalstīt priekšnieki, vadītāji un līdzīgi domājoši cilvēki. Notiks veiksmīgs kolektīvs darbs, un Zivis varēs ietekmēt viņu lēmumus. Lai stiprinātu viņu pozīcijas, vēlams izmantot pārliecināšanas dāvanu. Vēl viens veiksmīgs decembra virziens ir plānošana. Mēneša un nākamā gada plāns palīdzēs koncentrēties uz galvenajiem uzdevumiem un savlaicīgi veikt pasākumus. Mēneša beigās astrologi iesaka izvairīties no izdevumiem un atturēties no naudas aizņemšanās.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment