Finanšu horoskops 2018. gada jūlijam – pārskatiet vērtības

Horoskops norāda uz izmaiņām nākotnē. Astrologi ir teikuši, ka naudas laime būs klāt, ejot caur piņķerīgajam vasaras vidum.

Jūlijā bumba, kā pamatlikums, būs reversajam Marsam – tātad gandrīz laiks, lai pārskatītu vērtību atklātā cīņā, rīcības brīvība, lai uzlabotu finansiālo stāvokli un palielināt impulsivitāti. Prioritātei joprojām jābūt stabilitātei: nav ieteicams aizkavēt vai riskēt Marsa reverso kustību. Jo īpaši ir rūpīgi jārīkojas ar naudu, neieguldīt to nezināmos un neeksistējošos projektos. Jūlijā, ja iespējams, izvairieties no konfliktiem ar tiem, kuri ir vairāk ietekmīgi nekā jūs. Vienveidīgs? Nē, gluži pretēji, būs maz laika, lai palēninātu, skatieties apkārt, lēnām analizējiet to, kas notiek jūsu dzīvē, un saprotiet, ko jūs vēlētos mainīt.

Lasi arī: Saki šīs 6 frāzes sievietei un tu viņai liksi justies mīlētai un cienītai

Auns

Šis mēnesis Aunu zīmes pārstāvjiem nav ļoti veiksmīgs periods, jo apņēmība un agresija, kas parasti palīdz jums gūt panākumus, jūlijā strādās pret jums. Taču laipnība, laba daba, elastība, uzmanība un spēja veikt vairākas lietas vienlaikus dos labus rezultātus un bez lielām pūlēm. Ir tikai kauns, ka pretoties retrograda Marsam izdosies tikai retam Aunam. Jūs, kā vienmēr, ļoti ātri nokļūsiet gaumē, zibens ātri un enerģiski pievērsīsieties jūsu mērķiem.

Astrologi noteikti iesaka atstāt svarīgus gadījumus nākamajam mēnesim, un šis ir paredzēts jauniem, neparastiem uzdevumiem. Tiek gaidīts, ka darbs, kurā esat iesācējs, ir veiksmīgs. Pēdējo dažu mēnešu laikā esat bijis aizņemts, izveidojot cietu zemi zem kājām, un tagad ir laiks sakratīt tavu parasto pasauli, atstāt komforta zonu un pieskaņoties uzvarai.

Lasi arī: Eksperts: kā izvairīties no avārijas situācijām sastrēgumos

Vērsis

Vērsis – zīme kārtības un materiālajai stabilitātei, bet jūlijā Merkura ietekme Lauvā, kas ar 26.jūliju būs reverss, sniegs jums daudz iespējas, lai sāktu jaunu dzīvi. Tas jo īpaši attiecas uz tiem, kam nepatīk vecā. Jūlijs ir ideāls, lai mainītu darbu un aktivitātes, mācīšanās un pārietu uz jauno atrašanās vietu. Bet brīvdienas un darījumu braucieni, vismaz pie mēneša beigām, jums ir ļoti negatīvi – jūs varat virzīt savu veiksmi un pazust rutīnā, iekrist depresijā.

Agrāk jūs bieži kļūdījāties, ir pienācis laiks mācīties un pārtraukt neveiksmes. Jums tiek atvērta pilnīgi jauna perspektīva, un Merkurs palīdzēs jums uzvarēt visus šķēršļus. Saskaņā ar viņa patronāžu, būs iespējams izveidot stabilu pamatu produktīvam darbam un labklājībai.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment