Finanšu horoskops 2018. gada jūlijam – pārskatiet vērtības

Dvīņi

Intuīcija palīdzēs jums ietvert reverso Marsa ietekmi. Jābūt gataviem viļņveida noskaņojumam un neveiksmēm – šajā mēnesī bieži jutīsi neapmierinātību ar sevi, savus mērķus, ienākumiem un dzīvi. Tava sajūta, ka tava dzīve neiet tā, kā tu gribi. Šie skumjie padomi jums sāks diktēt jūsu zemapziņas prātā, nevis negatīvais Marss, tāpēc uzmanīgi klausīties visu, ko stāsta jums intuīcija. Iekšējā neapmierinātība centīsies sākt, mainīt un sasniegt panākumus.

Esiet uzmanīgāki un patiesi attiecībā pret citiem, mēģiniet nomierināt pašaizliedzīgās piezīmes – un jūs pamanīsiet, kā mainīsies cilvēku attieksme pret tevi. Jo aktīvāk jūs strādājat pie sevis, palieliniet uzticēšanos, stipriniet attiecības, jo mazāk jūs izjutīsiet iemeslus, lai jūs uztrauktos par dzīvi. Vienkārši pārtrauciet iesniegt īslaicīgus impulsus un savus kaprīzes. Veicināt saites stiprināšanu – gan biznesa, gan personisko.

Lasi arī: Pareiza laistīšana – zaļojoša dārza pamatatslēga

Vēzis

Vēži jutīs izmaiņas, ko radījis Satruna un Marsa retrograda laikmets. Viegls nogurums šajā mēnesī var viegli pārvērsties stresā, un stress – mocīgā apātijā. Un gluži pretēji, pasīvs darbs var krasi kļūt aktīvs, un atliktie plāni un darbi – pēkšņi pārņem jūsu galvu.

Marss ir jūsu antagonists, tāpēc mēnesis sola būt karsts. Uzņēmējdarbības sfērā, jūs riskējat sākt sazvanīt par to, kas jūs interesē, ignorējot svarīgus un nepieciešamos uzdevumus. Paradumi augs, prioritātes un mērķi attīstīties – tev pēkšņi šķiet, ka tu esi kļuvis labāks, vairāk spītīgs, spēcīgāks un iniciatīvāks. Tas ir malds, kas novērš jūs no panākumiem. Saglabājiet pazīstamos krastus, neuzņemieties jaunus un neizpētītus. Jūlijā notiks laiks, kad tev būs jāpadara labāk, pārmaiņus cīnoties ar retrograda Marsa ilūzijām.

Lauva

Jūlijā Lauvas pārstāvji būs gatavi lēcienam: šomēnes Jūs sagaida radikālas izmaiņas jūsu dzīvē, neatkarīgi no tā, vai vēlaties tās vai nē. Jau jūlija sākumā, Merkurs, uzturas jūsu zīmē, neatstās laiku nīkuļot, jaunus mērķus, plānus, biznesa paziņas, un labākos piedāvājumus sāks drupināt uz jums. Jo vairāk jūs parādīsiet iniciatīvu un interesi, jo veiksmīgāka būs jūsu materiālā dzīve.

Lauvām jūlijā vajadzētu ļoti smagi strādāt, lai nebaidītos no naudas, ko Merkurs dāsni dala. Uzmanīgi rīkoties ar naudu, plānot izdevumus, meklēt veidus, kā palielināt labklājību: karjeras izaugsme, papildu peļņa, bizness. Zvaigznes ziņo: jūs esat uzkrājis pietiekami daudz zināšanu un profesionālās pieredzes, ir laiks to visu pielietot praksē. Nebaidieties būt drosmīgi un apņēmīgi – šīs īpašības novērtēs Merkurs.

Jaunava

Šomēnes Jaunavas visticamāk pilnībā neīstenos savus mērķus un plānus. Astroloģiskās tendences jums ir nelabvēlīgas, un vislabākais, ko jūs varat darīt, ir pielāgoties situācijai un samazināt iespējamos bojājumus. Skatīties notikumus, paziņojums, plānot uz priekšu dažus soļus un novērtēt pagātnes kļūdas.

Reversais Saturns un Marss – ļoti sarežģīta astroloģijas kombinācija, kas burtiski liek jums kļūt rūpīgākiem un uzmanīgākiem, nekā parasti. Jūsu patronu ietekme dos jums enerģiju personīgai izaugsmei un savu pozīciju nostiprināšanai. Tomēr problēmas, kas izraisa jums neapmierinātības sajūtu, nāks viena pēc otras. Tāpēc daudzi var pavadīt Jūliju mētājoties, bez atpūtas un harmonijas.

Lasi arī: Gribi izskatīties moderna? Nevalkā šīs 9 lietas!

Svari

Savukārt jūlija sākumā Svaru konstelācijas pārstāvji visticamāk saskarsies ar neskaidrībām uzņēmējdarbības jomā. Pastiprinātā un ārkārtīgi negatīvā Marsa ietekme uz jūsu dzīvi radīs haosu un pārpratumus, kas pasliktinās jau sarežģīto situāciju. Eksperti iesaka jums neveikt pārāk laikietilpīgu un sarežģītu darbu. Var gadīties, ka jūsu vitalitāte, resursi un prasmes nebūs pietiekami, lai tiktu galā ar darbu, tāpēc, ja iespējams, ņemiet atvaļinājumu un atpūtieties “pilnībā”.

Jūlija otrajā puse būs daudz harmoniskāka. Jūs varēsiet atrast līdzsvaru starp haosa enerģiju un kārtību, kas noteikti stiprinās jūsu ambīcijas un pašapziņu. Iespējams, ka jūs sāksiet meklēt jaunu darbu. Taču var būt pārpratums ģimenē, pēc tam, kad visi uztraukumi un vēlme paaugstināt sociālo statusu jums tik daudz, ka jūs varat aizmirst par radiniekiem. Vienā vai otrā veidā tas ir atkarīgs no jums, bet atcerieties, ka jūsu ienākumi jūlijā mēdz pieaugt.

Skorpions

Jupiters Skorpiona namā liks jums justies neapmierinātam ar jūsu intelektuālajām spējām un neatklāto profesionālo potenciālu. Tie no jums, kas reaģēs uz šo kā pienākumu neveiksmi, būs zaudētāji. Skorpioni, kas uzņem izaicinājumu un aktīvi kompensē nepilnības viņu prasmēm, kas nodarbojas ar pašizglītošanos, galu galā gūs virsroku, jo jūlijā jums būs iespēja uzņemt lielu daudzumu jaunas informācijas.

Laika gaitā Jupiters mainīs kursu, pārtraucot retrogrādu, tādējādi vienkāršojot dzīvi. Sākot no 10. jūlija, jūs varat sajust aizrautības pieaugumu. Jums tiks piesaistīti riskanti finanšu projekti. Tomēr tas nav labākais laiks pārmaiņām, ieguldījumiem un noguldījumiem. Jupitera spēks, lai gan mērens, bet ne tik spēcīgs, un jūs nevarat uzminēt ar virzienu un radīt materiālus zaudējumus. Mēneša vidusdaļa un beigas ir labvēlīgākas personiskām iniciatīvām un radošiem projektiem. Centieties iegūt motivāciju, nevis darīt zināmus savus plānus sabiedrībai.

Strēlnieks

Marss, kas uzturas Ūdensvīrā, pamatīgi iet cauri, tāpēc tas ir Strēlnieks. Neviena sfēra nebūs saskarē ar viņa ietekmi, norādot uz visiem vājajiem punktiem un sāpēm. Jūtot, ka dzīve visās frontēs iekritusi bezdibenī, jūs varat izvēlēties vairākas iespējas, kā turpināt. Pirmkārt, tu atloki piedurknes un sāciet cīnīties ar nemierīgo enerģiju, cenšoties pretoties haosa elementiem. Otrais – nolaid plecus, ignorē to, kas notiek.

Pārsteidzoši, astrologi saka, ka otrā notikumu attīstības versija ir daudz labāka nekā pirmā. Visas izmaiņas, neskatoties uz Marsa negativitāti, galu galā dos jums panākumus. Tuvāk mēneša beigām, kaislības kritīsies, un jūs sāksiet iekļūt vecajā trasē. Tāpēc nav jēgas apkarot apstākļus.

Lasi arī: 20 frāzes, ar kurām nolikt pie vietas jebkuru

Mežāzis

Mežāzis atsaucas uz pazīmēm, kuras parasti mīl stabilitāti, tādēļ gaidāmais jūlijs ir maz ticams, ka viņiem patiks. Reversā Saturna ietekme jūsu zīmē parādīs tik daudz pārsteigumu, ka izmērīts dzīvesveids tiks traucēts. Burtiski viss notiks ar pārsteiguma elementu, citi rīkosies neviennozīmīgi, izlases notikumiem tīkla svešā modelis, un, lai gan arī pozitīvas pārmaiņas būs pietiekamas, jūs joprojām riskējat sajust, ka zeme slīd zem kājām.

Astrologi iesaka mēģināt izstrādāt dienas režīmu un ievērot to, strādāt daudzfunkcionālā režīmā, nebaidoties no iniciatīvas un atbildīgiem lēmumiem. Pretējā gadījumā nenoteiktība pati par sevi bloķēs jūsu panākumus un atņems jums panākumus. Jūlijā jums ir svarīgi justies, ka jūs joprojām varat kaut ko kontrolēt šajā pasaulē. Jaunais mēnesis atsaistīs savas neatkarības rokas: zaudējot kontroli pār notikumiem, jūs varat koncentrēties uz kaut ko jaunu – dodiet sev brīvību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, tāpat kā visas zīmes, kas atrodas zem Marsa, būs ļoti jutīgi pret tā kustību atpakaļgaitā. Tas nav pārsteidzoši, jo Marss paliks jūsu zvaigznājā. Daudzas nelielas neveiksmes un vieglas vilšanās periodiski jūs izstums. Nepalaidieties provokācijai – atrodiet iekšējās bultiņas iekšienē un cieši pievelciet tās.

Pašapziņa palīdzēs jums uzzināt un pieņemt savas personības stiprās puses. Nebaidieties no atbildības un darba: viņi kļūs par jūsu galvenajiem palīgiem. Sliktas pat nelielas izmaiņas finanšu jomā (pienākumi, mērķi un ieņēmumi var mainīties), mēģiniet piešķirt tiem ārkārtīgi svarīgu nozīmi. Uzkrātā mūža pieredze šajā mēnesī jums nebūs noderīga, labāk to uz laiku atlikt un darīt kaut ko jaunu un aizraujošu, pat ja tas ir vienkāršs nākotnes plānojums.

Zivis

Zivīm sola daudz piedzīvojumu un emociju, it īpaši, ja pavadāt otro vasaras mēnesi kustībā: uzņēmējdarbībā, meklējot jaunu darbu, sadarbību, atverot savu biznesu. Jūs varat uzņemties risku. Ja jums tiek piedāvāts strādāt ar kaut ko jaunu, ieteicams pieņemt izaicinājumu. Neaizmirstiet par pašmācību – jūlijā jums būs labi mācīties jaunu informāciju.

No šī perioda mīnusiem mēs varam atšķirt: spriedzi, impulsivitāti un egoismu, ko izraisa retrograda Marss. Pārvaldiet savas emocijas un mēģiniet parādīt lielāku elastību, pat sazinoties ar radiem. Šajā mēnesī jūs būsiet ļoti nobažījies par savu finansiālo situāciju, sociālo stāvokli un profesionālajām izredzēm. Marsa pāreja uz reverso stāvokli ievērojami uzlabos šos centienus, lai jūs varētu pilnībā īstenot pārmaiņas savā dzīvē.

Avots

Leave a Comment