Mīlestības horoskops par 2018. gada jūliju

Mīlestības laime ir ļoti svarīga katram no mums, jo tā lielā mērā nosaka mūsu panākumus pretējā dzimuma priekšā. Bez laimes nav stabilitātes un laimes, bet zvaigznes vienmēr darbojas citādi, tāpēc ir svarīgi zināt viņu noskaņojumu.

Lasi arī: Kā atgūties pēc eksāmena. No pārdzīvotā stresa var pat migloties redze

Mīlestībā visbīstamākā ir atkarība no apkārtējo cilvēku viedokļiem. Laime ienāks tavā dzīvē, ja ļausiet sev mierīgi izturēties pret to, ko citi cilvēki domā par tevi. Tas ir īpaši svarīgi jūlijā, kas, saskaņā ar astrologu datiem, būs ļoti grūts mēnesis lielākajai daļai Zodiaka zīmju.

Auns

Saule, Marss un Plutons centīsies darīt visu iespējamo, lai palīdzētu jums piesaistīt mīlestību. Jūlija pirmā diena būs neticami spēcīga enerģētikas ziņā, jo visi trīs jūsu palīgi atradīsies intensīvākos aspektos. Mēneša beigas būs vēl veiksmīgākas, jo Saule nonāks Lauva zīmē, tādējādi palielinot savu darbību. Kas attiecas uz Marsu, līdz 27. jūlijam viņš tuvināsies Zemei – tā būs lieliska konfrontācija. Viss mēnesis ir lielisks, lai iepazītos, noliktu prioritātes, stiprinātu mīlas attiecības.

Līdz 9. jūlijam, ieskaitot jūsu ienaidnieks Venēra būs mēreni aktīvs, bet tad pāries uz Jaunavas zvaigznāju. Uz laiku samazinās planētas saķeri, tādēļ pirmajās deviņās līdz desmit mēneša dienās ir labāk iemīlēt pēc iespējas dāsnāk. Kopumā jūlijs būs neticami pozitīvs no planētu enerģētikas viedokļa. Veiksme ir jūsu pusē.

Lasi arī: Īstais brīdis saplūst ar dabu. Saruna ar spridzīgo aktrisi Zani Daudziņu

Vērsis

Ja jūs vēlaties mainīt dzīvi uz labo pusi, to var izdarīt ar sapņu palīdzību. Jūlijā sapņi var jums palīdzēt iemantot mīlestību. Darīt to atbilstoši būs spēcīgs Mēness 3., 4., 8., 9., 12., 13., 30. un 31. jūlijs. Šajās dienās tā atklās jūsu zemapziņu un izcels jūsu stiprās puses. Būs dienas, kurās vismaz kaut kā būs iespējams izveidot saziņu ar cilvēkiem un atrast mīlestību. Pārējā laikā jūs varat sagaidīt lielas problēmas un grūtības.

27. jūlijs ir visbīstamākā mēneša diena: visilgākais Mēness aptumsums 21. gadsimtā. Tajā pašā dienā būs vislielākais opozīcijas spēks pret Marsu. Planēta tuvināsies mums visvairāk, tāpēc tā enerģija būs destruktīva. Mīlestība jums nāks ne vislabākajā laikā – piesargieties no nodevības, greizsirdības un skaudības, kā arī nežēlības. Ar uguni papildinās vājinātā Venera Jaunava. Tas samazinās jūsu biolauka stiprumu.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment