Finanšu horoskops 2018. gada jūnijam – daudz jāstrādā

Nauda nav laimes avots, bet tas var būt lielisks līdzeklis tās iegūšanai. Vissvarīgākā ir finansiālā stabilitāte mūsdienu pasaulē, tāpēc vienkārši nav iespējams neņemt vērā zvaigžņu noskaņojumu šajā jomā.

Izvēlieties jūnijā drēbes pareizi, jo, lai piesaistītu veiksmi, vislabāk būs jūsu izskats. Tieši šī iemesla dēļ cilvēki bieži novērtē jūsu personību, jūsu panākumus. Lai sasniegtu noteiktus augstumus uzņēmējdarbībā un darbā, jums būs nepieciešams ļoti rūpīgi izvēlēties apģērbu, un nav jābaidās, laiku pa laikam, eksperimentēt ar savu tēlu.

Lasi arī: Ar automatizāciju un robotizāciju pret darbaspēka trūkumu

No lielajām izmaiņām planētu stāvoklī 2018. gada jūnijā ir vērts atzīmēt Neptūna atpakaļgaitas sākumu 19. jūnijā un līdzīgas pārmaiņas Marsam 27.jūnijā. Šī iemesla dēļ mēneša beigās daudzas zodiaka zīmes var gaidīt virkni izmaiņu, kas ne vienmēr ir veiksmīgas.

Auns

Jūnijs ir labs mēnesis, lai atbrīvotos no slimībām. Iespējams, ka jums būs smagi jāstrādā šajā mēnesī, jo veiksme tevi atstās. Galvenās problēmas radīs nepareizi prioritāras prioritātes. Vēlaties vairāk naudas – ir vairāk darba. Astrologi apgalvo, ka ir nepieciešams izmantot spēcīgā Marsa pozitīvās puses, palielinot efektivitāti.

Mēneša beigās, retrograda Marss dos jums uzbudinātību. Lai saglabātu stabilitāti darbā un biznesā, būs grūti, jo cilvēki var būt agresīvi pret jums. Jūsu emocionalitāte būs kaut kur paslēpta, tik daudz, lai neviens tevī nevarētu pamodināt zvēru. Rūpējieties par saviem nerviem, citādi būsiet pretrunā ar jūsu priekšniekiem un kolēģiem.

Lasi arī: Kā saņemt atbildi uz savu jautājumu sapnī

Vērsis

Vērsim būs jāsniedz pakalpojumi sev. Tas ir par punktualitāti un centieniem saprast tuvus cilvēkus. Labojiet savas nepilnības šajās jomās, lai mēnesis izrādās produktīvs. Šādi apstākļi diktē spēcīgo un nekontrolējamo Marsu Dvīņu zīmē.

Attiecībā uz Mēnesi, ir vērts pievērst uzmanību dienām tās vājumu: 1., 2., 16., 17., 23., 24., 28. un 29. jūnijā. Tie būs jūsu intuīcijas vājuma dienas, vēlmes trūkums, motivācija. Tad būs grūtāk cīnīties ar slinkumu, tāpēc tas notiks no jauniem avotiem. Citās dienās, jo īpaši, 6., 7., 10., 11., 14. un 15. jūnijā, astrologi iesaka iepirkties, plānot finansu lietas nākotnē un ieguldīt savā attīstībā.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment