Finanšu horoskops 2018. gada jūnijam – daudz jāstrādā

Dvīņi

Jūnija mēnesis dāvās daudz pozitīvu notikumu Dvīņiem. Jūs varēsiet atklāt savu potenciālu, atrast jaunu ienākumu avotu, jaunu hobiju. Viss darbosies tev pat sliktā laikā, tāpēc neiesmejiet lietas, bet izbaudi katru minūti. Ir iespējami neplānoti naudas ieņēmumi, kas būs ļoti patīkama prēmija.

Diemžēl pēc 12.jūnija Merkurs jūsu patrons nedaudz vājināsies, tāpēc mēneša beigās jums būs jāatrod jauni iedvesmas avoti, taču kopumā jūsu veiksme paliks tuvu. Mīlestība par to, ko jūs darīsiet, izvedīs caur džungļiem, kas kļūs par emocionāla rakstura nepatikšanām un problēmām. Centieties būt stingrāki nekā jebkad, un rīkoties.

Lasi arī: Ūdens elements: Zivis, Skorpions, Vēzis

Vēzis

Saskaņā ar astrologu datiem, Vēzis jūnijā varēs pareizi novērtēt savas spējas tikai mēneša beigās, jo 27. dienā Marss, jūsu antagonists, kļūs par retrograda. Viss jūnijs būs pārāk spēcīgs un atbilstošs jūsu zodiaka zīmes pārstāvjiem. Šī planēta izraisa karus un skandālus, kam finanšu sfērā nav pozitīva ietekme. Pēc 27.jūnija varat droši risināt plānošanas lietas un risināt neatliekamus gadījumus.

Tikai Mēness varēs neitralizēt Marsa negatīvo darbību, taču ne vienmēr tam būs pietiekami spēki jūnijā. 6., 7., 10., 11., 14. un 15.jūnijā, astrologi atzīmē kā Mēness visaugstākās aktivitātes dienas, kurās ir vērts maksimāli izpausties. Mēģiniet iziet ārpus iespējām, darot visu iespējamo. Citās dienās Mēness būs vidēji aktīvs vai pat vājš, tāpēc būs nepieciešams kontrolēt savu prioritāšu aizsardzību, pārsniedzot komforta zonu.

Lauva

Visaktīvākais kosmosa objekts būs šī mēneša laikā Venēra. Ņemot vērā, ka tas ir tavs tiešais ienaidnieks, astrologi secina, ka jūnijs nav labākais laiks finanšu cīņām un lieliem pirkumiem. Pirmkārt, Venēra būs Vēzī, un tad 14.jūnijā dosies uz Lauvas zīmi. Šī pāreja nebūs nozīmīga, jo Venēras enerģija saglabāsies vienādā līmenī.

Ļoti svarīga planēta būs Plutons. 1.jūnijā tā aspekts ar Merkuru novedīs pie iespējama iekšējā līdzsvara zuduma, tādēļ pirmā vasaras diena būs vismaz neparasta. Ļoti svarīga diena ir 5. jūnijs: Plutons jau būs trīspusējā aspektā ar Sauli, Merkuru un Venēru. Astrologi atzīmē, ka 5.jūnijā jūs varat sagaidīt kaut ko svarīgu finanšu jomā, gan labu, gan sliktu. Nav nepieciešams uzkrāt negatīvismu ap jums.

Jaunava

Merkurs ir tavs labākais draugs. Viņš kļūs vājāks 12.jūnijā, dodoties uz Vēža zīmi. Tad jūsu Zodiaka zīmes pārstāvjiem būs ārkārtīgi svarīgs notikums, jo pieaugs nepieciešamība pēc palīdzības apkārtējiem cilvēkiem, bet morāle samazināsies. Lai to novērstu, mēģiniet atrisināt visus svarīgākos finanšu jautājumus mēneša pirmajā pusē.

Panākumi darbā sagaidīs visvairāk ziņkārīgo Jaunavu. Ja esat gatavs mainīt situāciju un biznesa braucieniem, braucieni uz citām pilsētām būs patiesi veiksmīgi. Astrologi brīdina, ka notikumu straujā attīstība kopš 12. jūnija var būtiski samazināties. Ja jūsu darbs ir saistīts ar fiziskām aktivitātēm, jums būs jānovēro jūsu nogurums un jābūt pēc iespējas piesardzīgākam.

Lasi arī: Kā izvēlēties izglītojošas rotaļlietas bērnam

Svari

Saule ir tavs ienaidnieks, bet tagad tā ir pēc iespējas paredzama, jo tās enerģija ilgstoši paliek nemainīga. To var izmantot kā lielisku veidu, kā prognozēt nākotni. Lai panāktu naudu un veiksmi jums, palīdzēs mierīgums, dimensija, rūpīgums un savtīguma trūkums. To visu būs izraisījusi Saule, tāpēc, slēdzot šos caurumus, jūs nodrošināsiet spilgtu finansiālu nākotni.

Arī Saule var izraisīt jaunas pieredzes parādīšanos jūsu Zodiaka zīmes pārstāvībā. Gaidīt sava veida līdzsvaru un mieru ir iespējams tikai pateicoties Venērai, kura būs vidēji aktīva un spējīga sniegt palīdzību. Iespējams, ka jums ir jāpārskata jūsu plāni par jūniju vai pat jāmaina tie pilnībā.

Skorpions

Mars – jūsu planēta ir talismans. Kamēr viņš ir tikpat stiprs kā Ūdensvīrs, nekas nevar apturēt viņa enerģiju. Bet no 27. gada tas kļūs pret retrograde, tādēļ pašā jūnija beigās var rasties lielas problēmas neuzmanīgu izdevumu gadījumā. Jūnijam piesaistīt naudu savai dzīvei palīdzēs tikai smags darbs, vēlme cīnīties, apņēmība.

Lielākā daļa veiksmīgo 2018. gada jūnijā, saskaņā ar astrologu, Scorpio, kura uzņēmējdarbība ir saistīta ar skaitļiem. Tas ir, pirmkārt, grāmatveži, matemātikas skolotāji, pārdevēji, pārdošanas vadītāji. Tas nenozīmē, ka pārējie vispār nebūs laimīgi. Ja jūsu darbs ir saistīts ar fizisko piepūli, labāk ir vairāk aprēķināt, viltīgi, piesardzīgi. Tas ir vissvarīgākais sportistiem.

Strēlnieks

Merkurs ir jūsu galvenais antagonists finanšu jautājumos. Jūnijā viņš būs spēcīgs Dvīņu zīmē līdz 11.jūnijam, un tad pāreja uz Vēža konstelāciju vājinās viņu, taču viņš pilnībā nezaudēs savas pilnvaras. Jūnija otrajā un trešajā dekādē situācija darba tirgū un biznesā var stabilizēties. Lielā mērā jūsu veiksme izrādīsies atkarīga no apkārtējo cilvēku darbībām, taču jūs varat atrisināt šo problēmu ar savu neatkarību. Saskaņā ar astrologu datiem tieši to cenšas sasniegt Merkurs.

Kolektīvs darbs nedos jums daudz panākumus savā darbā piesaistīt naudu, tāpēc ir nepieciešams paļauties tikai uz radošumu, jo Saule, kas atmodina jūsu kaislības un vēlmi strādāt, saglabāsies stabila, neskatoties uz nobīdi zīmē Dvīņi. Īsāk sakot, šis mēnesis var būt ļoti produktīvs, lai finanšu nozarē jūs nomainīt agresiju uz trikiem.

Lasi arī: Kādam dzīvniekam līdzinās jūsu vīrietis, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Mežāzis

Visbīstamākais jūnijā būs Jupitera aspekti. 5.jūnijs būs divkāršs Jupitera aspekts ar Sauli un Merkuru. Tā kā Saule neņem īpašu ieguldījumu jūsu finansiālās labklājības veidošanā, jums vajadzētu pievērst uzmanību Jupiteram ar Merkuru. Šis aspekts palīdzēs jums pielāgoties grūtībām, kas jau pastāv jūsu dzīvē, un grūtībām, kas ir tikai ceļā.

Vēl viena ievērojama diena ir 23. jūnijs. Tas jums būs ļoti svarīgs laiks, kas jāuzskata par iespēju izdarīt pareizo izvēli finanšu un biznesa dzīvē, mainot kustības virzienu. Jautājums par to, ka ikviens ar tādu pašu Merkuru šajā dienā, nākamajās pāris dienās padarīs jūs mazāk produktīvu jaunos centienos. Runājot par visu jūniju kopumā, šis mēnesis jāuzskata par stagnācijas laiku, jo Mēness, kurš ir tavs galvenais ienaidnieks, lielākoties būs spēcīgs.

Ūdensvīrs

Tagad planētu atrašanās vieta ir tāda, ka visas enerģijas plūsmas būs līdzsvarā. Venēra ir stabila, tāpēc tā pozitīvā ietekme turpināsies. Attiecībā uz atgriezenisko Neptūnu, tad viss ir nedaudz grūtāk – tas neļauj jums strādāt ap šķēršļiem, un spiedīs jums viņu visvairāk nepiedienīgā veidā, tā, ka pēc tam, kad 19. jūnijā tas ir labāk nepaļauties uz vienu vienīgo laimi, un uzgriezt uz viltīgu un radošu pieeju uzņēmējdarbībai. Neptūns ietekmē zemapziņas daļu mūsu domāšanu, tāpēc šādos grūtos laika periodos, kā 2018. gada jūnijā, ir svarīgi zināt, kā domāt pozitīvi.

Mēģiniet attīstīt savu intuīciju, kas palīdzēs pārvarēt grūtās situācijas jūnijā. Ņemot vērā, ka nav tik daudz kardinālu izmaiņu, sestā sajūta var kļūt par labāko partneri grūtos laikos.

Zivis

Merkurs – planēta, lai izvēlētos savu enerģiju, un tas ir uz šīs planētas astrologi pievērš jūsu uzmanību jūnijā. Līdz 11. jūnijam, viņš būs spēcīgākā pozīcijā Dvīņos, un tad dosies uz Vēža zvaigznāju, atslābinot savu tvērienu. Dzīve jūnija otrajā pusē, jums būs daudz vieglāka visos aspektos, taču finanšu problēmas būs visvairāk pamanāmas. Tērējiet naudu uzmanīgi.

Zivīm būs iespēja mainīt nākotni ar savu attieksmi. Ja jums ir problēmas, kas izsiet jūs no sliedēm, tad jums vajadzētu apskatīt visu, kas tev apkārt, ar atšķirīgu skatu. Ja jūs kļūsiet pozitīvāki, jūs sapratīsiet, ka labas domas piesaista tikai labu. Darbā un biznesā jums būs nepieciešama kaislība. Pierādījumi kolēģu un partneru labad nebūs veltīgi – cilvēki cienīs jūs vairāk, kas pozitīvi ietekmēs darījumu attiecības. Tagad tu palīdzi – tad tev palīdz.

Avots

Leave a Comment