Sieviešu Horo***ps nedēļai no 4. līdz 10. jūnijam – drāmas pilna nedēļa

Skaistā dzimuma pārstāves gaida sarežģīta nedēļa, bet vadošo astrologu padomi palīdzēs tikt galā ar planētu slikto uzmetienu.

No 4. līdz 10. jūnijam būs diezgan grūti, astrologi atzīmēs vairākus Neptūna aspektus ar citām planētām, kas radīs daudz kaislību, konfliktu un nesaskaņu. Venēras un Plutona opozīcijas fona apstākļos rezultāti var būt izteiksmīgi iznīcinoši. Tāpēc burvīgā dzimuma pārstāvēm ir labāki neveikt asas “kustības”, nepieņemt vieglprātīgus lēmumus, neuzsākt jaunus pārveidojumus (lai gan Plutona ietekme to izmisīgi uzspiež). Uzskatu, ka šīs planētas ietekme izkropļo uztveri, un jo vairāk pārmaiņas tiek veiktas, jo katastrofālāks rezultāts var būt.

Lasi arī: VAS “Latvijas dzelzceļš”: cīņa ar vilcienu ir bezjēdzīga un nelīdzvērtīga

Auns

Labāk neparādīt sevi citiem cilvēkiem pirms nedēļas vidus. Saturna atpakaļgaitas ietekme uzņems tevi tik intensīvā enerģijā, kas vienkārši tevi izslēgs. Mēģiniet nepievērst uzmanību sev, izvairieties no taisnīguma uzbrukumiem un ātru lēmumu pieņemšanu. Visaktīvākā lieta, uz kuru jūs varat paļauties šajā posmā, ir izmērīta un mierīga dzīve. Pretējā gadījumā jūs riskējat pārtraukt sevi neveiksmes periodā.

No trešdienas jūs jau varat droši atstāt pajumti. Līdz nedēļas beigām ir iespējamas tikšanās ar pagātnes spokiem, unikāliem piedāvājumiem, daudzsološiem plāniem, jauniem faniem un liktenīgiem brīžiem. Diemžēl jūs riskējat klupt un kļūt par skaudības, krāpšanas un pat nodevības upuriem. Tāpēc nedēļas laikā būs labāk atbildēt ar dāsnu piedāvājumu un citiem piedzīvojumiem.

Lasi arī: Zodiaka zīme Svari: akmeņi, talismani un krāsas

Vērsis

Vēršu pārstāvji – laimīgs izņēmums: tev planēta šonedēļ būs diezgan atbalstoša. Astrologi atzīmē, ka šajā posmā pati laime, šķiet, ir pie tevis, un nav apdomīgi to neizmantot. Šīs nedēļas galvenais mērķis ir uzturēt parasto dzīves ritmu un prioritātes. Nepārlūkojiet sevi ar citiem un paļaujieties tikai uz galvenajiem labumiem.

Nav izslēgts, ka Merkura aizgādībā šajās septiņās dienās izaugsies spilgtas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Ja jūs vēlaties mainīt savu drēbju skapi, tēlu vai pat darbu, neignorējiet jūsu vēlmes. Jūsu patrons būs pietiekami spēcīgs, lai palīdzētu jums tulkot visu, kas noticis dzīvē. Vienkārši runājiet par saviem sapņiem, nemaz nedomājot par Visumu, “un tas visu saprot.” Pretējā gadījumā būs neērti.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment