Finanšu horoskops 2018. gada martam

Dvīņi

Šajā mēnesī Dvīņi necietīs no problēmām ar naudu, viņiem tas patiks. Un tas nav saistīts ar apšaubāmām izjūtām no kaislības siltuma, bet paša šī siltuma pastāvēšanas laikā. Jo vairāk atliktie, nepiepildītie, apsolītie, bet aizmirstie gadījumi – jo labāk jums. Smadzenes, kas atrodas tādā stresa situācijā, darbojas kā pulkstenis, kas zibens ātrumā rod nestandarta risinājumus. Tiesa, šī spēja ir tikai Dvīņiem.

Attiecībā uz patrona planētu, Merkūrijs pāriet no viena zvaigznāja uz otru, kā arī mainīsies parastā kustība uz retrogradu. Ja martā jūs pastāvīgi nodarbosieties vienā un tajā pašā laikā, tad jūs iegūsiet skaistu grafiku, tad jūs rakstiet pazudis – jums ne tikai būs garlaicīgi, bet nepanesami. Šajā stāvoklī pat veiksme nepalīdzēs.

Lasīt arī: 7 frāzes, kuras nevar teikt bērnam, kad viņš raud

Vēzis

Martā Vēzis centīsies iesaistīt tik maz cilvēku, cik iespējams, viņu problēmās un, jo īpaši, sasniegt savus panākumus. Bet veltīgi. Palīdziet cilvēkiem, kas jums būs vajadzīgi. Lielākā daļa no viņiem jau domā, ka jums nav problēmu ar naudu un kaut ko citu, ka jūs būtībā esat visveiksmīgākā persona un labākais mēneša darbinieks. Tajā pašā laikā neapmierinātība notiek.

Negatīvi noskaņots Saturns uzlej eļļu uz uguns. Ar garastāvokli var notikt kaut kas nesaprotams, bet martā tikko tika sniegts sabrukums. Emocionālās un enerģētikas problēmas šogad kļūs par ikdienišķu jums, jo jūs kritīsiet. Astrologi iesaka mācīties, kā deleģēt savu darbu, lai samazinātu slodzi, vai vismaz atbrīvot dažas dienas.

Lauva

Zvaigznes liek domāt, ka Lauvas koncentrējas uz viņu galvenajiem elementiem. Tas ir ļoti svarīgi laikā, kad pieaug Marsa ietekme. Jūsu patrons 17.datumā pārcelsies uz Mežāzi, no kurienes viņš sūtīs labas iespējas. Ja esat aizņemts, nosakot savas nepilnības, jūs vienkārši palaidīsiet garām iespēju uzlabot savu dzīvi.

Darbs, kolēģi, priekšnieki un jo īpaši padotie, sagaida no jums iniciatīvu. Un jo biežāk, jo labāk. Fakts ir tāds, ka tavs galvenais apstāšanās faktors ir pašsaprotams, kas liek jums atbrīvoties no padegām. Jebkuras neveiksmes dēļ jūs ciešat materiālā plānā – laime var no jums izvairīties.

Jaunava

Dzīves ceļš Jaunavai var mainīties martā, un pats par sevi. Zvaigznes brīdina, ka jūs varat doties nepareizā virzienā. Antagonists Neptūns izrausies un darīs visu iespējamo, lai kaitētu jums.

Lielākā daļa Jaunavu, saskaņā ar horoskopu, būs iedomu slimnieks ar paranoju, tāpēc simptomus un blakusparādības varēs atrast lielu medicīnas enciklopēdiju saturā un sākt noteikt sev pārmaiņus visas diagnozes. Kamēr jūs esat aizņemts, meklējot vispārējā nespēka un dzīves problēmu cēloņus, Neptūns uzņems ļoti daudz pacientu. Viss pasliktinās: paranoja sasniegs savu apogeju. Kamēr jūs būsiet piepildīti ar šaubām, tas ir labāk neveikt būtiskus lēmumus, un nav vērts veltīt daudz laika dvēseles meklēšanai.

Lasīt arī: Es nevaru piedot savai meitai: viņa iznīcināja manas attiecības

Svari

Martā Svariem nebūs joki un, protams, nav problēmu ar naudu. Jums parasti ir grūtības koncentrēties uz darbu – vienmēr kaut kas būs satraucošs. Tad kolēģi, tad jauni plāni, tad bērni, tad personīgā dzīve, tad korporatīvā, tad pavasaris pēkšņi sākās dzīvē, un tagad jums ir jāiet.

Svariem perspektīvas martā, īsi sakot, varētu būt: novecot šeit, un tad man būs viss, kas ir normāliem cilvēkiem: un problēmas un nauda, un sapnis, un tagad tas ir nepieciešams, lai dzīvotu. Tā ir normāla attieksme pret dzīvi, patiesa, nesaskanīga un konsekvences neesamība. Un astrologi grib jūs brīdināt par to: mēģiniet ieviest nedaudz kārtības savā dzīvē. Iestatiet prioritātes, un tad nekas neļaus jums noiet no ceļa.

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu uzlabot viņu enerģiju. Tas nebūs visvairāk enerģijas patērējošs periods, bet, lai panāktu panākumus, jums ir nepieciešams enerģijas pieaugums. Līdz 17.martam jūs tiksiet mocīti ar diviem galvenajiem simptomiem: nogurumu un aizkaitināmību. Lieta ir tā, ka Marsam nav steigas pielāgot savu garīgo un fizisko stāvokli, atbrīvojoties no visām grūtībām uzreiz. Visu savlaicīgi, it īpaši – 17. martā.

Ņemot vērā, ka normālā stāvoklī jūsu-nē, bet kāds jūs izvedīs no emocijām, tad martā to darīs gandrīz visi. Vienīgais pierādītais veids, lai nomierinātu nikno Skorpionu – mīlestību. Tas ir iemesls, kāpēc astrologi iesaka strādāt ne tikai darbā, bet arī uz attiecībām. Pavadīt laiku ar mīļoto, jūs varat aizmirst par fiziskā rakstura problēmām, un pat mēģināt atrisināt tos kopā.

Strēlnieks

Strēlnieki martā būs lakoniski un absorbēti savā mīļākajā uzņēmējdarbībā. Protams, tas nav fakts, ka tas būs darbs, bet vēl ir cerība. Jupiters no 9. marta sāks savu atpakaļceļa ceļu Skorpiona zvaigznājā. Tas nozīmē, ka laimes dēļ jums būs nepieciešams tikai klusums, stabilitāte un miers. Un, ja pēkšņi kāds vai kaut kas izdala izmērīto tempu, jūs varat satraukties par tukšām personības šaubām.

Astrologi iesaka nezaudēt un vēl vairāk nekonkurēt sevi. Tagad nav labākais laiks jums, bet problēmas, kas var pēkšņi parādīties, būs ātras un nesāpīgas jums un jūsu dzīvībai. Jupiters atkal dodas atpakaļ, tāpēc marta problēmas ir tikai pagātnes kļūdu sekas, kuras tagad var labot.

Lasīt arī: Kurās jūsu mājas daļās uzkrājas negatīvs un kā to neitralizēt?

Mežāzis

Sabalansēts un racionālais Mežāzis jau pirmajā marta dienā pamodīsies kā pilnīgi cits cilvēks. Astrologi ziņo, ka tava atdzimšana no parasta cilvēka kļūs par smalku un mērķtiecīgu mašīnu. Un, ja būs, kas jūs atbalstīs, tas būs iekšējas gribas piemērs, tad konkurentiem vajadzētu pieņemt sakāvi.

Jūsu zīmi vadīs Marss. Kara planēta izdzēsīs visas šaubas, atstājot neko citu kā cienīgumu. Kopš 17. marta jūsu dzīvē sāksies spilgti notikumi. Marss būs tavā zīmē, un tādējādi jaudīgā enerģija virzīsies uz priekšu. Parasti cilvēki sasniedz panākumus ar smagu darbu, bet ne jūs, un tikai ne martā.

Ūdensvīrs

Martā Ūdensvīriem ir ieteicams piesargāties no Saules, kas pastiprināsies un ar visu savu spēku iesitīs pa jūsu veiksmi un pašapziņu. Tiesa, tas notiks tikai 20.datumā, tāpēc joprojām pastāv iespēja neitralizēt triecienu.

Pirmā lieta, ko astrologi iesaka, ir skatīties jūsu darbības un vārdus, it īpaši vārdus. Jūs varat nogalināt ar vārdiem parastajās dienās, un negatīvās ietekmes dienās jūs varat viegli izpūst galaktiku. Martā jūs būsiet ļoti bīstami un pats par sevi. Zvaigznes iesaka Ūdensvīriem būt precīzākiem. Jums vajadzētu izlemt, ko jūs patiešām vēlaties no dzīves. Nav nepieciešams pārraidīt sapņu visumu, kuras izpildē jūs neesat pārliecināts.

Zivis

Marts Zivīm iet klusi, horizontā nav īpašu izmaiņu. Taisnība, ka dzīvosiet šajā periodā, jūs atradīsit divu robežu stāvokli: “dzīve ir negodīga” un “dzīve, es tevi mīlu”. Šīs valstis strauji mainīsies un bez iemesla. Par laimi, Neptūns kļūs par aktīvu planētu. Viņa pozitīvā enerģija palīdzēs jums caur visām problēmām šajā emocionālās nestabilitātes valstībā.

Materiālajiem jautājumiem būs nepieciešama jūsu personīgā motivācija. Jums būs labs izskats peļņai, bet pārāk slikta pašapziņa. Astrologi iesaka ticēt sev, citādi jums tiks piedāvātas problēmas ar naudu. Neļaujiet jūsu depresīvām domām traucēt jūsu finanšu plāniem.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment