Finanšu horoskops 2019. gada martam – jācenšas būt ekonomiskākiem!

2019. gada marts var būt ļoti neveiksmīgs naudas ziņā, tāpēc ir svarīgi uzraudzīt planētu ietekmi. Kopā ar astrologiem jūs varat izvēlēties veiksmīgāko biznesa vadības stratēģiju.

Pavasara sākums nonāks reversā Merkura ietekmē, kas atspoguļojas katra Zodiaka dzīves materiālajā komponentā. Astroloģiskā situācija radīs negatīvas enerģijas svārstības. Astrologi iesaka rūpēties par naudu, pieprasīt taupību un stratēģisko plānošanu. Emocionālie pirkumi un neapdomīgi izdevumi var atstāt ar garu degunu.

Auns

Merkura reversā kustība neliedz Aunam izmantot savas labākās uzņēmējdarbības prasmes, lai palielinātu savus ienākumus un nostiprinātu savas pozīcijas. Šīs zīmes pārstāvji būs izcilā garā, kas palielinās efektivitāti un sniegs motivāciju. Šī iemesla dēļ astrologi iesaka Auniem noteikt nopietnus mērķus. Bet ar lieliem pirkumiem ir vērts gaidīt līdz 28.martam: padodoties emocijām, jūs varat nonākt mīnusā. Lai kļūtu bagātāks martā, Auns tiks atbalstīts ar ekonomiku, racionalismu un  monetārajām zīmēm.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada martam -neļaujiet pagātnei novirzīt jūs no mērķiem!

Vērsis

Saskaņā ar finanšu prognozēm 2019. gadam, šīs zīmes pārstāvji martā nonāks diezgan sarežģītā situācijā. Merkura pāreja reversā fāzē apdraud aktivitātes samazināšanos. Ja Vērsis jūtas noguris un nedrošs par savām spējām, īpaši no 5. līdz 28. martam, jums nevajadzētu izspiest savu pēdējo spēku. Labāk atlikt lietas uz piespiedu pauzi un pievērsties papildu apmācībām vai papildu ienākumu meklējumiem. Tas dos jaunas idejas, kas mēneša beigās būs ļoti noderīgas, lai pieņemtu drosmīgu lēmumu un  sasniegtu savu mērķi.

Dvīņi

Mēneša darba kārtībā ir Merkurs, kas ir iegājis Zivju zīmē. No 5. marta līdz 28. martam patronu apzīmē ar retro-fāzi, kas radīs zaudējumus un neparedzētus izdevumus. Samazinot nepārdomātas darbības līdz minimumam, Dvīņi joprojām varēs saglabāt finansiālus panākumus. Biznesa aktivitāti šomēnes ieteicams nomainīt ar labu atpūtu, pretējā gadījumā, veicot finansiālu labklājību, jūs varat palaist garām kaut ko nozīmīgāku.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment