Finanšu horoskops 2019. gada martam – jācenšas būt ekonomiskākiem!

Vēzis

Martā Vēži būs labvēlīgā stāvoklī. Astrologi ziņo, ka būs labvēlīgs periods, un pat visgrūtākie uzdevumi un iepriekš nesasniedzamie mērķi tiks vainagoti ar panākumiem. Merkura vājinātā pozīcija norāda, ka ir pienācis laiks veikt galīgo triecienu. Ieteicams paspēt laikā no 5. līdz 28. martam, kad zvaigžņu situācija ir visizdevīgākā. Ir vērts izvairīties no tikai nepamatotiem riskiem un naudas piedzīvojumiem – abi var sajaukt Vēzi un kavēt panākumus. Tāpat ir ieteicams sekot līdzi notikumiem un  pamanīt naudas zīmes, kas palīdzēs jums kļūt bagātākiem šajā mēnesī.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada martam – būs grūti, bet interesanti!

Lauva

2019. gada martā Merkurs nonāks retro fāzē gandrīz mēnesi. Šis periods Lauvām iezīmējas ar pozitīvām pārmaiņām monetārajā jomā. Ir pienācis laiks noteikt mērķus, piesaistīt Fortunas atbalstu un izmantot naudas talismanus, kas ļaus jums izmantot ārējās ietekmes savām vajadzībām. Nauda šajā mēnesī tiks nopelnīta ātri, un šim nolūkam jums nebūs jādara titāniski centieni. Vienīgais, ko astrologi brīdina, ir draudu aktivizēšanas draudi. Piesardzība un skepticisms palīdzēs neuzķerties uz šarlatānu ēsmu.

Jaunava

Izlēmis šajā mēnesī iekarot jaunus augstumus, Jaunava var neņemt vērā vienu ļoti svarīgu faktoru – Merkura kustību. Šī iemesla dēļ astrologi iesaka Jaunavām uz laiku atlikt jaunas iniciatīvas, iesaistīties ilgtermiņa plānošanā un prioritātēs. Reversajam Merkuram būs lielāka ietekme uz naudas ieņēmumiem un darījumu attiecībām. Jums nevajadzētu mainīt virzienu, labāk ir mēģināt izspiest visu no situācijas.

Svari

Martā Svariem jāpievērš lielāka uzmanība monetārajiem jautājumiem, koncentrējoties uz ikdienas darba pienākumiem. 5.martā Merkurs kļūs reverss, kas var izraisīt pēkšņus zaudējumus un nepatikšanas uzņēmējdarbības jomā. Labvēlīgs bizness martā – aizdevumu atmaksa, parādu atgriešana, atbrīvošanās no vīrusu programmām, kas kavē labklājības sasniegšanu. Regulāra meditatīva prakse, kas vērsta uz panākumiem un bagātināšanu, var izlabot finansiālo situāciju. Garīgais darbs pie sevis, reversā Merkura periodā, būs veiksmes un laba garastāvokļa garantētājs.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada martam – nebaidieties uzņemties iniciatīvu!

Skorpions

Nākamajā mēnesī intuīcija stāstīs Skorpionam pareizu lēmumu par to, kā virzīties uz viņu plāniem. Īpašu lomu šīs zīmes pārstāvju dzīvē spēlēs Jupitera pozitīvā ietekme, kas atrodas Strēlniekā, kas bloķēs citu planētu negatīvās enerģijas svārstības. Speciālisti iesaka uzticēties intuīcijai, pievēršot uzmanību pravietiskajiem sapņiem un Visuma izaicinājumiem . Martā Skorpionam ir jāpievērš uzmanība detaļām, lai nepalaistu garām nevienu veiksmīgu iespēju kļūt bagātākiem. Prioritāte tiek mērīta darbā, un ir ieteicams būt skeptiskiem attiecībā uz piedzīvojumiem un neskaidriem priekšlikumiem.

Strēlnieks

2019. gada marts ir īpaši labs laiks Strēlniekam. Šīs zīmes pārstāvjiem šajā mēnesī ir jāplāno īpaši svarīgi jautājumi, jo antagonists-Merkurs netraucēs to īstenošanu, jo tas būs reversā kustībā. Mēneša sākumā vēlams būt aktīvam, un no 5. līdz 28. martam jūs varat nodoties plūsmai. Pagātnes kļūdām nav svarīgi pievērst uzmanību, pat ja tās bieži atgādina par sevi. Prioritāte – mērķtiecīga pārvietošanās uz jauniem redzeslokiem. Sasniedziet apziņu, kas ieprogrammēta, lai sasniegtu vēlamo, iespējami īsā laikā.

Mežāzis

Patrons Merkurs, šajā mēnesī nebūs visizdevīgākajā stāvoklī, kas nozīmē, ka Mežāzis var saskarties ar problēmām un nelieliem, bet kaitinošiem zaudējumiem. Situāciju būs grūti novērst, tāpēc martā pārmērīga piesardzība un rūpīgums ir drošs sabiedrotais un palīgs biznesā. Tajā pašā laikā būs dažas labas ziņas: piemēram, jūs varēsiet sasniegt savu mērķi, ja koncentrēsieties uz to iepriekš.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Ūdensvīrs

Nākamais mēnesis Ūdensvīram būs neskaidrs: no vienas puses, reversais Merkurs no 5. līdz 28. martam var radīt finansiālas problēmas. No otras puses, Venēras klātbūtne Ūdensvīra zonā līdz 25. martam sola veiksmi naudas jautājumos. Lai gūtu panākumus uzņēmējdarbībā, būs nepieciešams saskaņot iekšējo stāvokli, tad šīs divas pretrunīgās tendences darbosies Ūdensvīra labā. Labvēlīgu ietekmi nodrošinās afirmācijas veiksmei, naudai un panākumiem. Pārmērīgi tēriņi var radīt neatgriezenisku kaitējumu.

Zivis

Martā Zivis riskē saskarties ar pretrunīgām materiālām situācijām. Atrodiet risinājumu, kas palīdzēs prātīgāk apskatīt lietas: jebkurš apstāklis ​​būs jāapsver no dažādiem aspektiem, lai atrastu labāko izeju no krīzes. Antagonista-Merkura reversās kustības periods no 5. līdz 28. martam visu novietos savā vietā. Zivju darba jomas panākumu garantētājs būs svarīgu jautājumu savlaicīga atrisināšana un pienākumu izpilde.

avots: dailyhoro

Leave a Comment