Sieviešu horoskops 2019. gada martam -neļaujiet pagātnei novirzīt jūs no mērķiem!

Mēneša sieviešu horoskops no vadošajiem valsts astrologiem palīdzēs ne tikai plānot lietas mēnesī, bet arī noskaidrot, kam labāk netērēt laiku un enerģiju.

Marts ir pārejas periods no ziemas uz pavasari, tāpēc pirms pagrieziena uz astro prognozi mēnesī ir ieteicams atcerēties, kādas nepabeigtās lietas ir nepieciešams pabeigt. Pavasara sākums ir jauna robeža un lieliska iespēja sākt jaunu dzīvi, ar nosacījumu, ka pagātne nenovirzīs no mērķu sasniegšanas. Astrologi iesaka atcelt visu, kas traucē: pabeigt ilgstošo procesu, veikt visus aizmirstos zvanus, izpildīt šos solījumus un sadalīt parādus.

Auns

Pavasaris Aunu sievietēm sāksies ar enerģiju. Visi ilgstoši projekti sola beigties ar panākumiem, un jūsu personīgajā dzīvē būs patīkamas pavasara izmaiņas. Astrologi iesaka pievērst uzmanību tam, kas ir iekļauts atbildības jomā. Līdz 6. martam Aunam nevajadzētu skatīties apkārt un salīdzināt sevi ar citiem, ir jākoncentrējas uz savu dzīvi un jāpabeidz viss, kas apstājās februārī. To panākumi tagad ir daudz svarīgāki nekā citi. Laikposms no 6. marta līdz 31. martam tiek apzīmēts ar Urāna ietekmi Vērsī, kas nozīmē, ka jūs varat paļauties uz veiksmi, bet pat veiksmes brīžos nav svarīgi atpūsties un nebūtu vienādam ar citiem.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Vērsis

Vēršu pārstāves martā gaida augstāko punktu – Urāns, kas pirmo reizi pārcēlās 7 gadu laikā, pāriet uz tavu zīmi. Astrologi iesaka izmēģināt labākos apģērbus un gatavoties spīdēt, jo mēnesis ir pilns ar pozitīviem notikumiem. Īpaša uzmanība jāpievērš periodam no 6. līdz 31. martam. Šajā laikā ir negaidīti likteņa pagriezieni, kas palīdzēs ieņemt spēcīgu pašapziņu. Tātad, ja Vērši jau sen ir gribējuši mainīt savu dzīvi uz labāko, ir pienācis laiks svarīgiem soļiem šajā virzienā. Līdz mēneša beigām jebkurus nelabvēlīgus apstākļus var ietvert jūsu labā.

Dvīņi

Sievietēm Dvīņiem ir īpaši svarīgi sakārtot lietas, jo no 5. līdz 28. martam var būt periods, kad būs ļoti grūti objektīvi novērtēt, kas notiek. Šis ieteikums ir saistīts ar Merkura pāreju uz retro-fāzi. Astrologi iesaka šīs zīmes pārstāvēm smagi strādāt marta sākumā, pēc tam veikt īsu pauzi biznesā un gaidīt, kamēr vētra nomierināsies. Šajā laikā ir ieteicams analizēt un pamatot: lai izvairītos no kaitinošām kļūdām.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment