Finanšu horoskops nedēļai: 19.-25.februāris: vajadzēs paļauties uz intuīciju!

Dvīņi

Dvīņiem šonedēļ materiālie jautājumi nebūs tik akūti, bet stabilitātei tev būs nepieciešama izturība un rīcības brīvība. Planētu enerģija ir harmoniska, tomēr starpgadījumi var rasties ne tikai tāpēc, ka ietekmē debesu ķermeņi. Cilvēka faktors būs nozīmīgs, un jums ir svarīgi domāt par visām notikumu attīstības iespējām. Tādējādi jūs varat savlaicīgi mainīt savus plānus, nezaudējot laiku un naudu.

Atslodze jūsu personīgajā dzīvē var kļūt par vēl vienu nosacījumu aktīvas uzņēmējdarbības veikšanai. Astrologi iesaka Dvīņiem iedziļināties darbā, lai tiktu realizētas domas par materiālo stabilitāti. Novērst neplānotus izdevumus – tas palīdzēs ietaupīt ievērojamu daļu no jūsu līdzekļiem.

Lasīt arī: Kāpēc visas meitenes vēlas apprecēties

Vēzis

Vēzim šonedēļ ir svarīgi noteikt stratēģiju. Jūsu uzvedība ir atkarīga no jūsu finansiālās labklājības. Jums būs iespēja nopelnīt, bet, lai to izmantotu, nemetieties mutuļos ar savu galvu, nedzenieties pēc vieglas naudas. Ne visi piedāvātie priekšlikumi būs godīgi.

Iepērkoties no 19. līdz 25. februārim, izvēlieties dienas, kad jūsu garastāvoklis ir augstumā. Ja jūtat kairinājumu vai dusmas, izdevumus ir labāk ierobežot. Turiet sevi rokās un, ja atrodat preces ar lielām atlaidēm, nepērciet nevajadzīgas lietas. Sargieties tērēt naudu par lietām, kurās pašlaik nav steidzamas vajadzības: labāk atlikt svarīgu pirkumu nākotnē.

Lauva

Lauvas šonedēļ saņems brīdinājumus ne tikai no cilvēkiem, bet arī no Visuma. Lai nepieļautu peļņas zaudēšanu, jums būs nepieciešams modrības un aukstuma aprēķins. Lai saglabātu savus ietaupījumus, kontrolējiet savas emocijas un nepadodieties kārdinājumam tērēt visu par statusa lietām, kas nenes nekādu labumu.

Briesmas var būt laika posmā no 21. līdz 22. dienai. Mūsdienās antagonists-Mēness uzņemsies spēcīgu pozīciju, kas ietekmēs noskaņojumu. Atlikt finanšu darījumus un citus nopietnus notikumus tā, lai emociju ietekmē jūs nezaudētu. Astrologi arī iesaka izmantot mēness spēku, lai atbrīvotos no sliktiem ieradumiem. Cīnoties ar savām vājībām, jūs tikai uzvarēsiet.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvjiem šī nedēļa var kļūt visaktīvākā februārī. Jūsu enerģija atrisinās daudz problēmu un veiksies uzņēmējdarbības jomā, ja jūs tiksiet galā ar bailēm par jaunu biznesu. Jaunavām jāņem vērā ne tikai ikdienas pienākumi, bet arī jāattīsta radošuma joma. Izmantojiet šo nedēļu, lai atrastu jaunus vaļaspriekus. Kas zina, varbūt jūsu hobijs būs papildu peļņas avots.

Neaizmirstiet par personīgo dzīvi. Komforts attiecībās ļaus atmest šaubas un rīkoties drosmīgi, ir viegli pārvarēt šķēršļus ceļā uz mērķi. Dodieties prom no šaubām un kautrības, citādi jūs nevarēsiet izkļūt no ēnas. Jūsu centieni tiks novērtēti, tāpēc nedēļu sāciet ar aktīvu darbu, nevis ar plānošanu.

Lasīt arī: Kā apburt savu sapņu vīrieti

Svari

Svari šonedēļ ir jānosaka ienākumu avoti. Peļņas gūšana, darot to, ko jūs mīlat, ir daudz labāka nekā ikdienas darbs. Varbūt jūsu hobijs būs veids, kā nopelnīt naudu, par kuru sapņojat.

Svari nebūs par sliktu, notraukt un nomainīt dekorācijas, bet pārtraukumiem un atpūtai pašlaik nav laika. Jums ir jāizvērtē ienākošie priekšlikumi, kas var būt jūsu karjeras sākuma posms. Ja jūs atteiksieties, tad jūs diez vai kompensēsiet zaudēto laiku. Izmantojiet visas aktīvās attīstības iespējas, lai laicīgi mainītu darba vietu vai sfēru. Nebaidieties tērēt ietaupījumus uz nepieciešamajām lietām, ieskaitot apģērbu. Prezentējams izskats atver daudzas durvis.

Skorpions

Skorpioniem šonedēļ notiks aktīvo pasākumu posms. Planētu enerģija neliedz jums darīt to, ko esat plānojis, bet daudzām lietām būs nepieciešama neparasta pieeja. Astrologi brīdina, ka Skorpioni var pārāk dziļi iepazīt pagātni, kas liks viņiem koncentrēties uz viņu galveno darbu. Jums ir jāpārvalda savas domas, pretējā gadījumā jūs riskējat zaudēt vērtīgo laiku.

Jūsu Zīmes pārstāvjiem ir svarīgi pievērst uzmanību saviem pienākumiem un mēģināt atbrīvoties no vēlmes kritizēt visu, kas notiek. Ja jūs neesat apmierināts ar situāciju, izmantojiet visas iespējas to mainīt. Nevajadzētu konfliktēt darbā, pretējā gadījumā komandā būs grūtības. Tātad jūs zaudējat daudz iespēju palielināt peļņu, kā arī parādīt sevi nelabvēlīgā gaismā, priekšnieka acīs.

Strēlnieks

Šķiet, ka šonedēļ Strēlniekiem sasniegt finansiālos panākumus neizdosies, bet jums būs laiks mainīt sevi uz labāko pusi. Astrologi iesaka Strēlniekiem pievērst uzmanību viņu stāvoklim un mēģināt atbrīvoties no negatīvām domām. Viss, ko jūs darīsiet, lai uzlabotu savu dzīvi, tuvākajā nākotnē izrādīsies veiksmīgs. Pievērsiet uzmanību tuvu cilvēku vajadzībām. Jūsu palīdzība nebūs veltīga, un sarežģītā brīdī jūs varat paļauties uz atbalstu.

Lai nedēļa noritētu pozitīvi, sāciet ar sevis atrašanu un labākiem mērķiem, uz kuriem jūs varat sagatavot augsni. Sargieties no emocionālās nestabilitātes, it īpaši dienās, kad spēcīgā Mēness enerģija burtiski pārbauda jūsu pacietību. 21. un 22. dienā Strēlniekam nav jāplāno atbildīgi jautājumi, lai izslēgtu neveiksmes un kļūdas.

Lasīt arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Mežāzis

Mežāžiem šonedēļ vajadzētu pievērst uzmanību ne uz papildu ienākumiem, bet uz veidiem, kā ietaupīt. Astrologi iesaka ietaupīt jūsu nopelnīto naudu, nevis tērēt visus savus ietaupījumus par to, kas jums pašlaik nav nepieciešams. Jums vajadzētu būt piesardzīgiem un atlikt atbildīgus jautājumus, kas var būt nepietiekami.

Esiet taktiski darbā, un jūs varat nopelnīt kolēģu un priekšnieku uzticību. Uzrādot savas vislabākās īpašības, jūs arī parādīsiet sevi kā izcilu speciālistu, kas, protams, pozitīvi ietekmēs turpmāko darbu. Novērst agresiju, lai redzētu jaunas iespējas un perspektīvas, kas sāksies nākamajā nedēļā.

Ūdensvīrs

Astrologi iesaka, jūsu Zīmes pārstāvjiem pārstāt izmisīgi meklēt sevi un sāktu dzīvot šodien. Strīdi un šaubas nepalīdzēs ietaupīt savus ietaupījumus un, vēl jo vairāk, tos pavairot, tādēļ pirmdien mēģiniet izvirzīt sev konkrētus mērķus un veikt nepieciešamos darījumus. Neatteikties no tuvu cilvēku atbalsta. Viņi noteikti palīdzēs jums ar vārdiem un darbiem.

Aizkaitināmība var izspēlēt ar jums nežēlīgu joku. Lai nenovirzītos no darba, novirziet enerģiju mierīgā gultnē. Tātad jūs darāt daudz vairāk lietu, neradot noguruma risku. Fiziskās nodarbes mainās ar garīgo. Šī prakse radīs pozitīvus rezultātus jau nedēļas vidū.

Zivis

Februāra beigas Zivīm sola būt bagātas ar notikumiem. Jūs varat palielināt savu peļņu, pateicoties aktīvam darbam un atbildībai. Tomēr ne tikai darba, bet arī personīgā dzīve šonedēļ mainīsies. Astrologi iesaka, lai jūsu Zīmju pārstāvji pavadītu laiku kopā ar saviem mīļajiem, lai jums būtu spēks radīt darbā.

Lai sasniegtu izcilus rezultātus uzņēmējdarbības sfērā, jums palīdzēs kompetence un vēlme apgūt jaunas lietas. Jums var būt nepieciešama papildu izglītība. Nepalaidiet garām izdevību doties uz kursiem un citām iespējām, kas palīdzēs uzlabot jūsu profesionalitāti. Tas palielinās jūsu ienākumus un apmierinās jūsu ambīcijas.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment