Mīlestības horoskops: 19.-25.februārim: esiet spēcīgi un pārliecinoši!

Šajā nedēļā planētu enerģija nav mainīga, tāpēc jūsu dzīve attiecībās ar savu mīļoto būs neticami stabila. Tas būs lielisks laiks, lai meklētu otru pusi.

Pārdzīvot attiecību krīzi tagad būs daudz vieglāk. Ja jums ir kādas ģimenes problēmas vai vienkārši, tikko sākušās attiecības, sāk jūs pievilt, jūs varēsiet ātri tikt galā ar to. Tagad galvenais ir nepanīkt. Nesekojiet savām problēmām. Esiet spēcīgs un pārliecinošs.

Auns

Absolūtais retrograda planētu trūkums, Auniem sniegs vislielāko labumu jūsu impulsivitātes dēļ. Šīs drosmīgās un bieži vien nesaprotamās darbības, šonedēļ, joprojām būs samērā drošas. Ar mīlestību jūs varat eksperimentēt, flirtēt, doties uz randiņiem. Galu galā kvantitāte noteikti kļūst par kvalitāti. Uz karma un likteni neveiksmes neatspoguļosies.

Lasīt arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Vērsis

Saderība mīlestībā Vērsim, šonedēļ būs visaugstākā ar cilvēkiem tuvākajā vidē. Ja jūs meklējat savu dvēseles draugu, to varat atrast draugu un kolēģu lokā. Pēc mīlestības jums nav nepieciešams iet tālu – viņa ir kaut kur tuvu. Ja jums jau ir attiecības, tad pavadiet neaizmirstamas nedēļas nogales. Kamēr Mēness ir spēcīgs, jūsu prāta stāvoklis un laimes meklējumi būs arī augšā.

Turpināt lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment