Finanšu horoskops nedēļai: 2. – 8. aprīlis – solās daudziem būt dinamiska nedēļa

Dvīņi

Zvaigznes iesaka Dvīņiem ieguldīt sevī un radīt veiksmīgas personas tēlu. No tā, kādu iespaidu atstājat par sevi, jūsu finansiālā situācija būs atkarīga. Šonedēļ cilvēkiem tev jāuzticas. Tiklīdz tas notiek, jums tiks piedāvāti interesanti un izdevīgi piedāvājumi.

Šīs nedēļas retrograda Merkūrs būs jums vai nu problēmu katalizators, vai naudas talismans. Tas būs atkarīgs no tā, vai jūs varat izmantot savas slēptās spējas. Ja nē, tad ir ieteicams veltīt nedaudz laika, sev, lai mēģinātu atrast kļūdas uzvedībā, iegūt pieredzi no dzīves, nodarboties ar iekšējo baiļu risināšanu un ticēt sev.

Lasīt arī: Horoskops 2018.gada aprīlim: gaida daudz jaunu pārsteigumu

Vēzis

Ietekmi uz Vēža materiālo sfēru uzņemas Mēness. Viņa kaprīzes enerģija šonedēļ nedos neko, izņemot nevajadzīgas problēmas. Astrologi ziņo, ka pirmdiena un otrdiena, atklājot Mēnesi Skorpionā, izraisīs Mēness aktivitātes samazināšanos, un negatīvs viļņojums aptvers visus bez izņēmuma. Varbūt nodevība, kas izdarīta, pamatojoties uz skaudību.

No trešdienas līdz piektdienai jums būs visizdevīgākais laiks, lai novērstu grūtības un izlīdzinātu asās puses. Astrologi iesaka paslēpt ārējā novērotāja vietu. Nemēģiniet uzlabot savu dzīvi – astroloģija neļauj jums iet tik tālu. Vienkārši mēģiniet palikt uz plosta – finanšu plāna neveiksmei būs nopietnas sekas, un strīds par naudu būs garš.

Lauva

Finanšu panākumus var sasniegt, pārvērtējot dzīves izteiksmes un uzskatus. Šonedēļ jūs sagaidāt Marsa aktualizāciju, apmesties Mežāzī. Tas nozīmē, ka naudas ieņēmumi no jums tiešā veidā būs atkarīgi. Nauda nav tikai jūsu darba kvalitātes novērtējums, tas ir jūsu pašapziņas sekas.

Ar pārliecību aprīlī viss būs kārtībā, radīsies problēmas, kad tā kļūs augstprātīga, un tad neuzmanīga. Šāda reinkarnācija tev nebūs laba, gluži pretēji: jūs riskējat daudz zaudēt, ļaujot augstprātībai kontrolēt jūs. Varbūt jums ir sasniegts daudz, bet tas nepadara jūs labākus nekā citi – jums vienkārši paveicies, atrast savas stiprās puses.

Jaunava

Nedēļa paies retrograda Merkūra ietekmē. Nevar teikt, ka tie ir lieliski jaunumi, bet ne izmisums. Jūsu patrona uzturēšanās Aunā tikai pasliktinās situāciju. Jūsu finanšu lietas cietīs nopietnus zaudējumus, ne vienmēr monetārais plāns, drīzāk fiziski un emocionāli. Jums būs grūti tikt galā ar sevi, jūs kļūsiet par obsesīvu domu ķīlnieku.

Faktiski tā ir klusa nedēļa, kuru vērts veltīt pašnovērtējumam. Merkūra ietekme pastiprinās domāšanas spējas, pieaugs kritiskums un neapmierinātība. Vēlams nomierināt niknu iekšējo cenzoru. Uzlabojiet savu garastāvokli, nevis apkārtējo pasauli.

Lasīt arī: Fen Šui: mājdzīvnieku ietekme uz jūsu mājokļa enerģiju

Svari

Svari, ja jūs skaidri izvirzīsiet mērķi kļūt bagātākam, tad Visums darīs visu iespējamo, lai jūs to sasniegtu pēc iespējas īsākā laikā. Saturns, pastiprināts Mežāzī, palielinās kopējo aktivitāti, sniegs motivāciju un norādīs ceļu. Nav jēgas cerēt, ka viss būs vienkārši: jūs nonākat aci pret aci ar problēmu, kas ir apstādinājusi panākumus, un neļaus veikt izšķirošo soli. Jums būs grūti sākt, ejot nezināmā virzienā, parādīsies baiļu sajūta. Un tas ir normāli. Mēs visi baidāmies no pārmaiņām.

Astrologi iesaka lūgt palīdzību no tuviem cilvēkiem, kuriem jūs uzticaties. Nebaidieties parādīt savu vājumu. Persona, kas patiesi novērtē jūs, netiesās un palīdzēs pārvarēt jūsu bailes. No šīs nedēļas jums vajadzētu sākt jaunu dzīvi, nepalaid garām šo iespēju.

Skorpions

Skorpioni, negaidiet vieglu naudu. Iespējams, papildus pamata peļņai jums būs nepieciešami papildu ienākumi, lai ļautu sev vairāk tērēt, palutināt sevi un savus mīļotos. Astrologi ir pārliecināti, ka cerībā uz veiksmi – tukša mācība: ja vēlaties vairāk naudas, vieglākais veids ir to nopelnīt. Īpaši tagad, Marsa pozitīvās ietekmes nostiprināšanas laikā.

Ienākumus no galvenā darba vajadzētu papildināt ar piestrādāšanu: pārdod nevajadzīgas lietas, veic vienreizēju darbu, uzņemies virsstundas un citus. Šonedēļ jums būs jādara tas, ko jūs nekad neesat darījis. Neatsakieties: jūs pilnībā izturēsiet jauno lomu un papildināsiet savu “aktīvu” ar citu vērtīgu prasmi.

Strēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu mainīt savu attieksmi pret naudu, ko šonedēļ var iedalīt divos veidos: viegli un vieglprātīgi. Starp tiem ir milzīga atšķirība. Persona, kas tērē naudu, viegli zina savas robežas, saprot, ka viņš var atļauties un kā kompensēt to, ko viņš ir pavadījis. Un tas, kurš vieglprātīgi tērē naudu, zaudē realitātes sajūtu, kas galu galā noved pie nepieciešamības pēc aizdevumiem un kredītiem.

Aprīļa sākumā neattiecieties pret naudu no patērētāja skatupunkta, pretējā gadījumā jūs to ļoti nožēlosiet. Retrograda Jupiters, kas jums tiek aktivizēts, aizēnos jūsu prātu. Robežas, kas agrāk aizturēja jūs, kļūs neskaidras. Praktiski padomi, ko dod astrologi, ir atturēties no visa, kas izraisa vēlmi dalīties ar naudu.

Lasīt arī: Aizbraucējs: Valstij nebija intereses mani noturēt kā personību Latvijā

Mežāzis

Neskatoties uz to, ka jūsu zīmē būs Mars, aktīvā planēta šonedēļ būs Venēra, spēcīga Vērsī. Tas norāda, ka ir laiks mainīt uzņēmējdarbības taktiku. Venēras ietekme palīdzēs attīstīt finansiālas attiecības ar citiem cilvēkiem. Jūs iemācīsieties deleģēt atbildību, nevis iegūt uzticību un atzīšanu komandā.

Nesen karojošās planētas enerģija piespieda jūs rīkoties skarbi, pilnībā ignorējot citu uzskatus. Venēra apvienos spēkus ar Marsu, lai parādītu, ka komandas darbs ir panākumu atslēga.

Ūdensvīrs

Šajā nedēļā saule būs spēcīga. Jums vajadzētu to ņemt vērā, jo tas liks jums justies nedroši, rīkoties apdomīgi, domāt negatīvi. Nākamais periods jums būs reāls tests. Tomēr aiz katras uzvaras ir vērtīga dzīves mācība, tāpēc izdariet secinājumus no visa, kas jums būs jāizcieš.

Nedēļa būs mulsinoša, un jūs riskējat nezināt visas nianses, tāpēc mēģiniet rīkoties tikai ar vienkāršiem jautājumiem. Darbs vairāku uzdevumu režīmā veicinās strauju aktivitātes samazināšanos. Citiem vārdiem sakot, mēģinot atrast veidu, kā izkļūt no vairākām sarežģītām situācijām, jūs iztērēsiet enerģiju, kļūsiet vēl apgrūtinošāki.

Zivis

Venera šonedēļ ir jūsu naudas talismans. Viņas klātbūtne Vērša zvaigznājā padarīs viņu spēcīgu un neuzvaramu. Jūs gūsiet labumu no tā, jo visi Veneras spēki būs vērsti uz vislabākajiem dzīves apstākļiem. Šonedēļ ir iespējami negaidīti naudas ieņēmumi, patīkami pārsteigumi, dārgas dāvanas, jauni atklājumi un iedvesmojošas emocijas.

Jūs varat uzņemties to, ko jūs nevarat izdarīt, jūs radīsiet skandālu un strīdēsieties, bet galu galā jūs sasniegsiet savu mērķi. Venera piedos jums impulsivitāti jūsu darbībās, jo jūs pārvietosieties ar taisnīguma izjūtu. Nedēļas beigās jūs varēsiet apkopot, risinot situāciju, kas likās bezcerīga.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment