Finanšu Horo***ps nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – negaidītas negatīvas pārmaiņas!

Astrologi ziņo, ka nedēļā no 10. līdz 16. decembrim daudzas Zodiaka zīmes spēs panākt panākumus. Finanšu Horo***ps palīdzēs atbrīvoties no monetārām problēmām un sagatavoties Jaunajam gadam.

Šonedēļ mēs redzēsim Merkura asu pāreju no Skorpiona zvaigznāja uz Strēlnieku. Merkurs ir atbildīgs par naudu, uzņēmējdarbību, sarunām, personiskajām un partnerattiecībām. Impulsīvā Strēlnieka zīmē Merkurs var izraisīt negatīvas pārmaiņas monetārajā jomā: partnerības un alianses var sabojāties, sanāksmes var nodot, un bizness var radīt zaudējumus. Lai to novērstu, astrologi iesaka ” aplūkot nākotni ” vai, citiem vārdiem sakot, iedziļināties problēmās un analizēt to, kas notiek.

Auns

Aunu gaida ļoti laba nedēļa, jo Merkurs ir viņu antagonists, un viņam ir laba vājinātā pozīcija. Šis periods ir piemērots, lai pārveidotu un atbrīvotos no visa neefektīvā, jo īpaši no  negatīvām programmām, kas aptur panākumus. Speciālisti iesaka veikt revīziju un mēģināt aizstāt novecojušus mērķus ar jauniem mērķiem. Tas veicinās attīstību. Laba nedēļa naudas aizdevumiem, un jūs varat gan aizņemties naudu, gan dot. Astrologi iesaka plānot vissvarīgākās lietas, sākot no 13. līdz 16. decembrim, kad planētu ietekme būs labvēlīga.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – problēmas sāks izgaist!

Vērsis

Šajā nedēļā, ko raksturo strauja Merkura enerģijas samazināšanās, Vēršu pārstāvji palielinās nestabilitāti materiālajā nozarē. No ceturtdienas līdz svētdienai var rasties pēkšņi pārpratumi, kas draud samazināt ritmu un veicināt satraukumu biznesa jautājumos. Astrologi konsultē Vēršus šajās dienās atturēties no svarīgiem lēmumiem un stratēģiskās plānošanas. Ir vērts pievērst uzmanību tam, ka visas nedēļas laikā jums būs jāpielāgojas situācijai kritiski un bez kompromisa. Ar ievērojamām komplikācijām tiksies Vērsis, kas nodarbojas ar tūrismu un finansēm. Tajā pašā laikā nākamā horoskopa nedēļa ir lielisks laiks banku aizdevumu apstrādei jebkuram nolūkam.

Dvīņi

Dvīņi no 10. līdz 16. decembrim var saskarties ar negatīvām situācijām savā darbā, jo mainās viņu patrona Merkura pozīcija. Astrologi mudina sagatavoties faktam, ka visus lēmumus un idejas šajā periodā nāksies pakļaut kritikai no vadības, partneriem vai klientiem. Naudas sodi nav izslēgti. Ir arī noderīgi klausīties autoritatīvu personu padomu. Ceturtdien, piektdienai un sestdienai, Dvīņiem būtu jāpaļaujas tikai uz savu spēku, tāpēc, lai panāktu veiksmi, pirms darbības uzsākšanas jums būs jādefinē riski.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – būs lieliskas izredzes gūt panākumus!

Vēzis

No 10. līdz 16. decembrim Jupiters tiks nostiprināts zvaigznājā Strēlnieks. Šajā laikā Vēzis var izjust spēka, emocionālā un garīgā entuziasma pieaugumu, kuru vēlams izmantot, lai sasniegtu savus mērķus. Tajā pašā laikā astrologi neiesaka jums iesaistīties smagā un rūpīgā darba uzsākšanā, sākt popularizēt svaigas idejas un pieņemt svarīgus lēmumus darbā, nepiesakoties vadībai. Fakts ir tāds, ka pieredze un kvalifikācija var nebūt pietiekama, lai veiksmīgi pabeigtu šos gadījumus. Tas viss var negatīvi ietekmēt panākumus un reputāciju. Jupitera ietekme palīdz radīt sev radošās profesijas, tāpēc astrologi iesaka Vēžiem meklēt radošu darbu sākumā un uzlabot viņu darba metodes. Tas palīdzēs palielināt  finanšu plūsmu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment