Lūk, kā pareizi uzstādīt elektrības vadus mājās!

Pareiza instalācija dzīvoklī – komforts un labsajūta. Tādēļ ir svarīgi precīzi zināt, kur izvietot vadu, un kur novietot kontaktligzdas un slēdžus.

Pretējā gadījumā būs problemātiski iedzīt naglu, nemaz nerunājot par visaptverošu remontu. Jā, un negribētos atdalīt daudzu pagarinātāju kabeļu vadus…

LASI ARĪ: Kā nonākt pie altāra jeb kā noņemt “vientulības vainagu” saskaņā ar Zodiaka zīmi!

Ideāls variants – domāt par elektrisko ierīču izvietojumu projektēšanas stadijā. Un šajā ziņā, protams, ir ļoti svarīgi, lai būtu plāns mēbeļu izvietošanai (lai izstrādātu rozetes vietas, kur ierīces tiks pievienotas). Kas ir jāapsver – mēs pastāstīsim šajā materiālā.

Pareiza elektroinstalācija

Pareizi novietojiet elektroinstalācijas uz horizontālām un vertikālām līnijām – gan kabeļu kanālā, gan zem ģipša. Bet tomēr bieži vien ir iespējams redzēt elektroinstalācijas, kas liktas īsākā veidā, patvaļīgi.

Šādam trikam ir vairāki iemesli: elektrotīkla ietaupījumu dēļ, elektrības instalācijas noteikumu neievērošana, elektriķa neuzmanība, lai ietaupītu laiku un pūles. Kāpēc ir tik svarīgi ievērot elektroinstalācijas ģeometriju?

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nekad nestāsta vai neparāda, kā viņi patiešām jūtas!

Nepareizi uzstādīts vads palielina risku, ka vienai līnijas daļai tiks deaktivizēta enerģija. Mēs veicām remontu, mēbeļu pārkārtošanu mājā, mēs nolēmām, radīt jaunu tēlu iegūtajā telpā, urbām un nonācām tieši vietā, no kurienes izlec dzirksteles. Šis scenārijs nav izgudrots, tā ir izplatīta parādība.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment