Finanšu horoskops nedēļai no 11. līdz 17. martam – nelabvēlīgs laiks biznesa plānu īstenošanai turpinās!

Ar iknedēļas finanšu horoskopa palīdzību jūs varēsiet pirms laika uzzināt, ko sagatavojušas zvaigznes, labot savus plānus iepriekš un pasargāt sevi no nevēlamiem izdevumiem.

Astrologi brīdina: nelabvēlīgs laiks biznesam turpinās. Šī iemesla dēļ dažādu Zodiaka zīmju pārstāvjiem ieteicams pievērsties finanšu jautājumiem un  sakārtot lietas  – Urāns ieņem pirmos soļus Vēršu zvaigznājā. Vērsis, kopā ar Urānu, stiprinās vēlmi pēc kārtības, organizācijas un konsekvences, un tāpēc labāk ir atlikt improvizāciju uz citu laiku. Tagad ir daudz svarīgāk plānot savu budžetu, apsvērt svarīgus pirkumus un analizēt izdevumus.

Auns

Aunam pašreizējā nedēļa būs ļoti patīkams un romantisks periods, kurā viņi vienlīdz saņem un tērēs naudu. Saules aktivitāte rada pievilcīgas izredzes no 13. marta līdz 16. martam. Tajā pašā laikā, nopietni ierobežojumi un pat kaitinošas problēmas būs neizbēgamas. Tāpēc astrologi iesaka nedaudz palēnināt uzņēmējdarbību un sākt plānot mēneša beigu plānus un izdevumus. Atbildīga attieksme pret naudu piesaistīs finanšu plūsmas.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 11. līdz 17. martam – iespējas radīsies no nekurienes!

Vērsis

Urāna ietekme no 11. marta līdz 17. martam veicinās gan lielus ietaupījumus, gan lielus izdevumus. Vissvarīgākais ir atrast līdzsvaru un mēģināt nezaudēt skaidru skatījumu uz lietām. Astrologi ziņo, ka tuvāk nedēļas nogalei tuvinieki vai tuvi draugi var vērsties pēc materiālā atbalsta. Ja iespēja parādās, labāk neatteikt palīdzību: laika gaitā viss atmaksāsies skaisti. Šajā posmā, Urāna darbības laikā, tas būs ļoti ienesīgs ieguldījums.

Dvīņi

Retro Merkurs var sniegt pārsteigumu Dvīņiem- interesanta vakance, lieliska ideja pelnīt naudu, jauns rentabls hobijs, pāreja uz jaunu darbu. Speciālisti iesaka pievērst uzmanību visām pozitīvajām tendencēm šajā nedēļā: ātrs ienākumu pieaugums ir diezgan iespējams, tomēr pastāv ievērojams krāpšanas un zādzības risks, īpaši no 14. līdz 16. martam. Intuitīvi instinkti palīdzēs novērst krāpšanu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment