Mīlestības horoskops nedēļai no 11. līdz 17. martam – Visums norādīs uz pareizo cilvēku!

Romantiskas attiecības martā gūst impulsu, jo dabā ir pamošanās, aizraujošas kaislības un jūtas. No 2019. gada 11. līdz 17. martam daudzi Zodiaka zīmju pārstāvji varēs atklāt dzīves juteklisko pusi un atbrīvoties no vientulības.

Marta vidus ir piemērots gan jauniem panākumiem biznesa dzīvē, gan personisko attiecību veidošanai. Eksperti iesaka Zodiaka zvaigznāju pārstāvjiem netērēt laiku un rūpīgi aplūkot apkārtni. Likteņa zīmes noteikti jums pateiks pareizo ceļu uz panākumiem, un  tuvojošās mīlestības zīmes ļaus jums baudīt romantiku un savstarpējas izjūtas ar otru pusi.

Auns

Impulsīvais Auns spēs izveidot personīgo dzīvi, ja viņi pārtrauks iet uz mirkļa vēlmēm un izvirzīs skaidru mērķi. Nedēļas sākumā un beigās, pēc astrologu teiktā, būs ideāli piemērots laiks romantiskām attiecībām, bet nedēļas vidū no trešdienas līdz sestdienai būs diezgan saspringts. Saules aktīvā pozīcija var izraisīt aizrautību, un šajā laikā interešu konflikti ar citiem cilvēkiem netiek izslēgti.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 11. līdz 17. martam – iespējas radīsies no nekurienes!

Vērsis

Vēršiem veiksme smaidīs nedēļas sākumā, kad Mēness būs viņu zīmē. Šajā laikā vientuļās sirdis varēs iepazīties ar pretējo dzimumu, un tiem, kas atrodas attiecībās, vajadzētu atstāt savu ikdienas rutīnu un izbaudīt savstarpējas jūtas. Pozitīva attieksme un tēla maiņa palīdzēs mainīties ne tikai ārēji, bet arī iekšēji, lai atklātu šarmu, kas ir nepieciešams mīlestības sfērā.

Dvīņi

Dvīņiem garastāvoklis var tikt sabojāts ar retrograda Merkura stāvokli, kura enerģija ir ļoti spējīga pēkšņi saskarties ar pagātni. Ieskats bijušo partneru dzīvē nav izslēgts, un Dvīņiem ir jāpieņem apzināti lēmumi par turpmāko attīstību. Astrologi nosauc datumus: 12., 14.–16. marts ir neveiksmīgas dienas romantiskām attiecībām, kad emociju pieplūdums var nebūt vislabāk atspoguļots saziņā ar pretējo dzimumu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment