Finanšu Horo***ps nedēļai no 11. līdz 17. martam – nelabvēlīgs laiks biznesa plānu īstenošanai turpinās!

Vēzis

Jupiters tiek aktivizēts šonedēļ, kas var izraisīt negaidītus notikumus un patīkamus pārsteigumus. Afirmācijas, kas būs īpaši efektīvas pirmdien, ceturtdien un sestdien, palīdzēs piesaistīt naudu. Astrologi iesaka Vēžiem noskaņoties pozitīvi, lai pēkšņi jaunumi radītu tikai labklājību un panākumus uzņēmējdarbībā. Dzīve kļūs daudz spilgtāka un daudzveidīgāka, ja ļausiet sev iztērēt daļu naudas izklaidei.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 11. līdz 17. martam – būs iespēja apgūt daudz svarīgu zināšanu!

Lauva

Biznesa jomā Lauvas sāks dramatisku pārmaiņu periodu. Lai gan šis process ir pašā sākumā, tas nozīmē, ka ir iespēja to ietekmēt, cik vien iespējams. Astrologi piedāvā Lauvām izlemt par savām vēlmēm un izlemt, kāds ir viņu mērķis. Ir svarīgi arī apturēt laiku un atcerēties naudu, kas nav pelnījusi sevi. Dienā, ko raksturo pastiprināta Saules ietekme, priekšvakarā, ir nepieciešams iegūt pašapziņu un cīņas garu. Ar pretdarbību un pienācīgu centību, laika posms no 13. līdz 16. martam paies bez turpmākas darbības, un tas ievērojami palielinās ienākumus.

Jaunava

Jaunavai, astrologi iesaka atcerēties rūpību un piesardzību. Pārpalikuma iztērēšanas risks ir diezgan augsts, radot emocijas un vēlmi gaiši nokrāsot ar gaišām lietām un seansiem darba dienās. Bezrūpīga naudas tērēšana Merkura negatīvās ietekmes periodā var radīt diezgan lielus zaudējumus. Pastāv draudi nokļūt parādos. Ja tas ir iespējams, tad Jaunavai šajā laikā jāatsakās no aizņēmumiem un jādomā pārdomāti.

Svari

Uzmanība, centība, pacietība un spiediens – Svari pārspēj monetāro cīņu. Tomēr ir ļoti svarīgi sadalīt darba laiku un personīgo dzīvi, citādi, dzenoties pēc naudas, jūs varat ātri sadegt darbā. Saturna nesaistošā ietekme ļaus pieņemt neatkarīgus lēmumus un doties uz sapni izvēlētā veidā. Ir ieteicams īslaicīgi samazināt veikalu apmeklējumus un atcerēties par saviem pienākumiem, kuru izpilde noteikti kļūs par patīkamām prēmijām un atlīdzībām.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 11. līdz 17. martam – Visums norādīs uz pareizo cilvēku!

Skorpions

Šonedēļ Marss Vērsī padarīs Skorpionu nervozu. Var būt aizdomas par aizdomām, bailēm no nākotnes, nevajadzīgas šaubas un vilcināšanās. Tas viss var negatīvi ietekmēt darba noskaņojumu, atņemt produktivitāti un pārliecību par to izturību. Skorpions var zaudēt konkurenci. Nirt šaubās ir iespējams tikai tad, ja bailes izraisa kaut kas īpašs. Arī astrologi ziņo, ka šobrīd Skorpionam būs pagaidu naudas balsts, tāpēc no šīs nedēļas gaidāms īpašs panākums. Labāk ir izsekot, kur aiziet nauda, ​​un padomājiet, kā to novērst.

Strēlnieks

Pēc astrologu domām, Jupiters šonedēļ vadīs Strēlniekus uz uzvaru pār apstākļiem. Patronu planētas pozitīvā ietekme ir jāpiemēro viņu pašu interesēs, sakārtojot tās lietas, kurām nepieciešams vairāk laika, pūļu un resursu. Īpaša uzmanība jāpievērš ienākumiem un pašrealizācijai. Jupiters atvērs daudzsološas iespējas gan darba vietu maiņai, gan vieglai naudas saņemšanai, ja  izlemsiet, ko tuvākajā nākotnē vēlaties iegūt no dzīves.

Mežāzis

Kapitāla šoreiz parādīto finanšu lietu iniciatīva var būt sāniski. Astrologi iesaka atturēties no lieliem pirkumiem, īpaši ceturtdien un svētdien. Maz ticams, ka iepirkumi būs iepriecinoši, it īpaši, ja tie ir iegādāti emocijās. Šonedēļ aktivizētā Saturna ietekme vairāk veicina apzinātu tērēšanu, pašrealizāciju un profesionālo apmācību. Naudas talismani palīdzēs izvairīties no neapdomātiem tēriņiem un palielinās finanšu plūsmu.

LASI ARĪ: Retrograda Merkurs no 5. marta līdz 28. martam – daudziem būs jāsastopas ar problēmām

Ūdensvīrs

Nedēļas laikā, kas ir retro-Merkura ietekmē, Ūdensvīrs var izsaukt kaitinošas kļūdas. Racionāla domāšana un prātīgs aprēķins vājinās, tāpēc jūs varat zaudēt naudu vai nopirkt kaut ko emociju ietekmē, no kā jūs varētu atturēties. Neuzmanība ietekmēs profesionālo stāvokli vai materiālo stāvokli. Lai izvairītos no nepatīkamiem traucējumiem, būs par maz paškontroles. Ieteicams neņemt vērā svarīgus projektus, neuzņemties papildu iniciatīvu.

Zivis

Nākamo nedēļu diez vai var saukt par rentablu, bet tā noteikti nesīs augļus. Saskaņā ar Zivju horoskopu nāk laika periods, kurā visi centieni atmaksāsies, un daudzums kļūs par kvalitāti. Īpaša uzmanība jāpievērš garīgajai pašdisciplīnai, pretējā gadījumā haoss, ko izraisa Marsa ietekme Vērsī, nesīs Zivis nevajadzīgā virzienā. Tas var radīt jaunas ilūzijas, bailes un šaubas, kas savukārt apdraud negatīvu programmu pārnešanu no pagātnes uz nākotni.

avots: dailyhoro

Leave a Comment