Finanšu horoskops nedēļai no 18. līdz 24. martam – pastāv briesmas sasteigt un pieļaut kļūdas!

Ir saspringta nedēļa, un naudas jautājumi kļūst ļoti svarīgi. Astrologu ieteikumi un zvaigžņu brīdinājumi palīdzēs jums neiekļūt stulbā situācijā un pareizi pārvaldīt jūsu naudu.

Šonedēļ Saule tuvojas astroloģiskā gada beigām. Tāpēc atcerieties, ka pirms 21. marta jums nevajadzētu sākt neko jaunu: pastāv briesmas sasteigt un kļūdīties, kas radīs ilgstošas ​​negatīvas sekas. Turklāt notikumus karjeras un finanšu jomā ietekmēs Merkurs, kas var izraisīt sarežģījumus darbā un problēmas ar naudu.

Auns

Auns ietekmēs Sauli, kas nozīmē, ka līdz 21. martam tie var būt pārāk uzbudināmi un ekscentriski. Konflikti ir iespējami gandrīz no jauna, tāpēc labākais scenārijs ir līdz ceturtdienai, ieskaitot, līdz minimumam samazināt darbu ar cilvēkiem, spontānus pirkumus un nepamatotus riskus. Laiks no 18. marta līdz 21. martam ir piemērots laiks, lai atmaksātu parādu un samaksātu komunālos maksājumus. Citu pirkumu plānošana ir riskanta, var uzvarēt izšķērdēšana.

LASI ARĪ: Lūk, kāpēc tevi apskauž saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Vērsis

Nedēļu ietekmēs retro-Merkurs. Planētas aspekti pirmdien, otrdien un trešdien ļaus Vēršiem pārliecināties par savām spējām, kļūt pārliecinošākiem un uzņemties vairāk iniciatīvas. Būs lielisks laiks apspriest aizraujošus jautājumus ar iestādēm un veikt nākamā mēneša izdevumu tāmi. Palieliniet ikmēneša ienākumus, atbrīvojoties no negatīvām programmām. Pretējā gadījumā ir vērts būt uzmanīgiem, parakstot dokumentus un aktīvāk strādājot brīžos: darbs turpināsies, un jums var būt vairāk laika un ar labumu un ar prieku.

Dvīņi

Dvīņus gaida lejupslīde patrona planētas vājināšanās un reversās kustības dēļ. Ja pašreizējā nedēļā tiek plānoti lieli pirkumi, aizdevumi, jauni projekti, svarīgas sanāksmes un sapulces, Dvīņiem var būt iemesls, lai tos pārceltu uz nākamo nedēļu. Tagad pastāv liels drauds pieņemt steidzamu lēmumu un tādējādi virzīt sevi bezcerīgā situācijā. Labāk nevajadzētu riskēt ar savu statusu un naudu. Jāapsver arī Merkura aspekti 18., 19. un 20. martā. Šajā laikā planēta būs naidīga, tāpēc jums vajadzētu būt uzmanīgākiem, rīkojoties ar naudu un neaizņemties.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment