Finanšu horoskops nedēļai no 18. līdz 24. martam – pastāv briesmas sasteigt un pieļaut kļūdas!

Vēzis

Merkura vājinātais stāvoklis Zivīs šonedēļ spēlēs Vēzim rokās. Ir gaidāmi veiksmīgi mirkļi, kas ietekmēs darba ražīgumu un kvalitāti. Monetārajos jautājumos ir jābūt atbildīgākiem un izlēmīgākiem, jo ​​šis periods radīs reālas iespējas palielināt algu un pat iegūt paaugstinājumus. Lai pilnībā izmantotu daudzsološas iespējas, eksperti iesaka Vēžiem pašiem izprast panākumus, neļaujot problēmām citās jomās ietekmēt darbu. Pretējā gadījumā tiks zaudētas visas zvaigznes.

LASI ARĪ: 19 sievietes iezīmes, kas liekas seksīgas vīriešiem

Lauva

 Šīs nedēļas galvenais uzdevums ir cik vien iespējams ierobežot kairinājumu un dusmas, pat ja šīs jūtas ir pamatotas. Negatīvs var radīt problēmas ar naudu, atņemt veiksmi. Jums ir jātur sevi rokās līdz ceturtdienai, un tad Saules pāreja no Zivīm uz Auns 21. martā pozitīvi ietekmēs monetāro sfēru, atgriežot Lauvas motivācijas un pašapziņas trūkumu.

Jaunava

Nākamās nedēļas galvenais uzdevums Jaunavām ir domāt par to, vai ikviens ir apmierināts ar darbu un algām. Un, ja nē, tad izlemiet, kā mainīt situāciju savā labā (bet neko nemainiet, tikai domājiet). Otrā plāna uzdevums – uzlabot veselību un nežēlot naudu tam. Retrograda Merkura laikā ir sagaidāms vitalitātes trūkums. 18., 19. un 20. martā Jaunavas būs ļoti neaizsargātas gan fiziski, gan emocionāli, un patrona aspekti var novest pie tikšanās ar Krā***kiem. Šajās dienās vislabāk ir atteikt apšaubāmus piedāvājumus, lielus pirkumus un aizdevumus.

Svari

Šonedēļ Svari vairāk attieksies uz personiskiem jautājumiem, nevis uz darbiem. Priekšplānā izvirzīsies personīgā dzīve: attiecības ar mīļoto un ģimeni, mājsaimniecību pirkumi, brīvdienu plānošana. Un tas nav slikti: astrologi ziņo, ka labāk ir uzņemties iniciatīvu savā personīgajā dzīvē nekā uzņēmējdarbības jomā, kur tas var būt bīstams. Tomēr jums nevajadzētu pilnībā ignorēt notikumus savā profesionālajā dzīvē. Venēra Ūdensvīrā palīdzēs atrast jaunus veidus, kā pelnīt naudu.

LASI ARĪ: 2019. gads ir pilns ar pārsteigumiem: sagaidāma liela enerģijas maiņa

Skorpions

Marsa atrašanās vieta Vērsī var izraisīt nevajadzīgas bailes un šaubas, kas neļaus jums atklāt savu iekšējo potenciālu un radīs aktīvus naudas traucējumus. Planētu aspekti pirmdien, trešdien un ceturtdien var likt Skorpioniem pieņemt kļūdainus lēmumus, kas radīs naudas zaudējumus un nepatikšanas darbā. Lai saglabātu materiālo stabilitāti,  palīdzēs intuīcija.

Strēlnieks

Saules pāreja uz Aunu 21. martā būs daudz piemērotāka. Šajā dienā jums vajadzētu klausīties savu intuīciju un skatīties uz Visuma izaicinājumiem, lai nepalaistu garām daudzsološas iespējas. Līdz ceturtdienai labāk ir nokārtot visus parādus, izpildīt finansiālās saistības un, ja nepieciešams, palīdzēt saviem radiniekiem ar naudu.

Mežāzis

Tuvākajā nākotnē jums nevajadzētu sagaidīt nozīmīgus rezultātus un sasniegumus profesionālajā jomā – vājinātais Marss šonedēļ nav labākais palīgs. Konkurence ir labāka, ja dod priekšroku darbam ar dokumentiem un plānu īstenošanu. Pretējā gadījumā var rasties zaudējumi un sadursmes ar vadību. Tas būs diezgan spēcīgs krīzes periods, kad ir nepieciešama skaidra plānošana naudas izteiksmē. Neiekļūstiet parādos un pavadiet šo nedēļu pozitīvā veidā.

LASI ARĪ: Retrograda Merkurs no 5. marta līdz 28. martam – daudziem būs jāsastopas ar problēmām

Ūdensvīrs

Ūdensvīram astrologi iesaka pabeigt visus steidzamos darījumus nedēļas sākumā, jo tā beigas būs pilns ar notikumiem, un būs ļoti grūti atrast laiku, lai tīrītu Augeja staļļus. Jums nevajadzētu uzkrāt parādus, pārskatīt plānus un atlikt svarīgus jautājumus, labāk tos nekavējoties risināt, kad tie kļūst pieejami. Visbīstamākā diena finanšu sfērai ir 21. marts, jo šajā laikā Venēra būs trīskāršā aspektā ar Plutonu, Marsu un Jupiteru. Šajā sakarā nav ieteicams veikt pirkumus uz emocijām, jo ​​pastāv risks ciest zaudējumus.

Zivis

Zivis šonedēļ būs šokā. Jupitera pozitīvā ietekme nodrošinās enerģijas plūsmu, uzņēmējdarbību un motivāciju, ko astrologi iesaka izmantot mērķu sasniegšanai. Ir vērts atturēties no jauniem projektiem, pirkumiem saistībā ar nekustamo īpašumu un biznesa partneru meklējumiem. Visus spēkus tagad ir vislabāk vērst uz pašreizējo projektu īstenošanu. Zivis, atšķirībā no visām citām zīmēm, var nebaidīties no riskiem, jo ​​šonedēļ tie būs pamatotas. Lai palielinātu savus ienākumus, varat mēģināt spēlēt loterijā vai ieguldīt vērtspapīros.

avots: dailyhoro

Leave a Comment