Finanšu Horo***ps nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – veiksme būs mainīga!

Astrologi pastāstīja, kas janvāra priekšpēdējā nedēļā būs dažādu zodiaka zīmju pārstāvjiem. Saskaņā ar astroloģiskajiem novērojumiem daudzi varēs atrisināt problēmas ar darbu un naudu.

Nākamā nedēļa ir laiks, kad daudziem notikumiem monetārajā sektorā būs gan gaiša, gan tumša puse. Tas ir rezultāts Mēness aptumsuma konfigurācijai Lauvā un intensīvajam Marsam Aunā. Burtiski jebkurš lēmums, kas pieņemts šonedēļ, var novest pie rezultāta, kas būs pilnīgi pretējs gaidāmajam. Tomēr, ja mēs atceramies, ka Marss vienmēr aizsargā izšķirošo un mērķtiecīgo, tad mēs neatradīsim ideālu plānu un nodomu realizēšanai.

Auns

Marss uzlabos Auna kaujas īpašības, kā arī ambīcijas un centību, kas pozitīvi ietekmēs karjeras un naudas jautājumus. Astrologi iesaka nenovirzīties no iepriekš plānotiem mērķiem, nereaģēt uz šaubām. Nedēļa no 21. janvāra līdz 27. janvārim ir īpašs laiks šīs zīmes pārstāvjiem, kad panākumi var notikt pat negaidīti. Galvenais neapšaubīt sevi, bet iet uz priekšu, tad jūs varēsiet sasniegt to, ko vēlaties, un nodrošināt savu naudas plūsmu nākotnē.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – emocionālas pārmaiņas!

Vērsis

Venēras pozitīvā ietekme, kas netieši ietekmē naudas sfēru, šonedēļ dos Vērsim pozitīvas izmaiņas. Šīs zīmes pārstāvji būs spiesti aplūkot savu nākotni ar optimismu un izvirzīt vērienīgus mērķus. Astrologi ziņo, ka pašreizējais periods ir lielisks laiks, lai paplašinātu personīgo autoritāti un piesaistītu monetāros panākumus. Tajā pašā laikā zvaigznes iesaka rīkoties konsekventāk darba brīžos: veikt plānus bez satraukuma, uzklausīt ietekmīgu personu, priekšnieku vai kolēģu ienākošo informāciju un padomus. Aprēķins, kas reizināts ar uzņēmumu, ļauj viegli sasniegt panākumus un  atrisināt problēmas ar naudu.

Dvīņi

Nedēļas sākumā un vidū Dvīņiem labāk izmanto rituālus veiksmei, lai samazinātu riskus materiālajā sfērā. Fakts ir tāds, ka Dvīņu patrons Merkurs, 24. janvārī, veiks pāreju no Mežāža uz Ūdensvīru, kas aktivizē dažāda veida incidentus un fors mažorus. Pārdomātiem plāniem pēdējā brīdī var būt nepieciešami pielāgojumi. Būs apdraudēti finanšu riski un uzticamība, kā arī visi monetārie darījumi. Astrologi stingri iesaka atturēties no aizdošanas un aizņemšanās. Nedēļa ir veiksmīga, sazinoties ar valsts aģentūrām, meklējot biznesa partnerus un atrisinot sarežģītus monetāros jautājumus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment