Finanšu horoskops nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – veiksme būs mainīga!

Vēzis

Ir trīs veidi, kā atbrīvoties no neveiksmes, kas šonedēļ būs noderīga Vēžiem. Nedēļa sākas ar Mēness aptumsumu, kam būs lielāka ietekme uz dzīves finansiālo pusi. Saskaņā ar horoskopu, tas būs piedzīvojumu periods, riskantas operācijas un lieli naudas zaudējumi. Tomēr jums nevajadzētu apjukt: tuvākajā nākotnē veiksme pasludinās sevi, pietiek tikai nogaidīt šo sarežģīto laiku. Šīs nedēļas laikā Vēzis var kļūt spēcīgāks, pieredzējušāks un ilgstošāks, tikt galā ar daudziem šķēršļiem un pārvarēt savas bailes.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – centieties pievērsties pozitīvām vērtībām!

Lauva

Neskatoties uz Saules vājināto stāvokli Ūdensvīra zonā, Lauvas būs lieliski noskaņotas, kas veicinās efektivitāti un produktivitāti. Īpaša uzmanība jāpievērš 21. un 23. janvārim. Saules aspekti ar Jupiteru un Marsu var saskarties ar diezgan sarežģītu uzdevumu, kas prasa milzīgus izdevumus un dziļas profesionālās zināšanas. Zvaigznes brīdina, ka, lai veiksmīgi atrisinātu pašreizējo situāciju, būs nepieciešama izturība un pieredze, pretējā gadījumā var ciest biznesa reputācija. Lai palielinātu izredzes gūt panākumus, varēsiet apstiprināt veiksmi.

Jaunava

Jaunavas šajā nedēļā atcerēsies kā vienu no labākajiem jaunajā gadā. Marsa pastiprināta ietekme Aunā nodrošinās viņu panākumus. Palielināsies mazumtirdzniecības apjomi, iestādes sāks klausīties Jaunavas idejas, un jauni modeļi un spēcīga pašapziņa padarīs pat ikdienas jautājumus interesantākus. Nedēļa solās būt intensīva un finansiāli veiksmīga. Vienīgais, par ko astrologi brīdina, ir tas, ka ir vēlams izvairīties no paškritikas un konsekventi veikt darba uzdevumus, tad risks kļūdīties būs pilnīgi pazudis.

Svari

Gaidāmā nedēļa Svariem būs pārmaiņu laiks, kam ir vērts sagatavoties pirmdien. Venēra Saturnā nodrošinās mieru un veiksmes mirkļus, lai gan ar to darba apstākļi var pasliktināties vai alga samazināsies. Tāpēc astrologi iesaka Svariem veltīt periodu no 21. janvāra līdz 27. janvārim, lai nokārtotu parādus, pašattīstītos, iegūtu jaunu pieredzi un atpūstos. Bet ar jauniem plāniem un vērienīgiem mērķiem labāk ir gaidīt līdz nākamajai nedēļai. Svari varēs paplašināt un stiprināt biznesa saiknes, pateicoties kurām tuvākajā nākotnē izrādīsies labāka dzīve.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – kādam atgriezīsies pagātnes mīlestība!

Skorpions

Marss Auna zvaigznājā iepriecinās Skorpionus, piešķirot viņiem finansiālu labklājību. Astrologi atzīmē, ka šonedēļ ienākumu līmenis mēdz pieaugt. Turklāt savstarpēji izdevīga sadarbība ar partneriem ļaus jums iegūt jaunu profesionālo pieredzi. Tas palīdzēs Skorpioniem uzzināt, kā ātri un efektīvi veikt savu darbu, tuvinot to gandrīz automātiski. Trīs dienas ilgā Marsa aktivitāte (no pirmdienas līdz trešdienai) ir lielisks laiks lieliem pirkumiem, īpaši, ja runa ir par nekustamo īpašumu vai automašīnām. Un domas spēks palīdzēs tulkot to, kas bija plānots dzīvē, jo karjeras panākumi būs pieejami Skorpionam ar pozitīvu domāšanu.

Strēlnieks

Šonedēļ strēlnieki var sasniegt iespaidīgus panākumus darba jomā, jo vairāki signāli – Venēra un Jupiters tiks atzīmēti viņu zīmē uzreiz. Šai astroloģiskajai situācijai ir personīga iniciatīva, izlēmība un ambīcijas. Astrologi ziņo, ka Strēlnieks būs veiksmīgs šajās lietās, kas tiks uzsāktas. Īpašas būs radošās profesijas, ekonomisti un uzņēmēji. Personiskās īpašības un  slēptie talanti visprecīzāk izpaužas konkurences cīņā. Risks saprātīgā apjomā var novest pie vēlamā. Tomēr nākamā nedēļa nav labākais laiks skaidras naudas darījumiem.

Mežāzis

Mežāzis, kura zīmē Saturns un Plutons ir atzīmēts ar savu uzturēšanos, var paļauties uz veiksmīgām iespējām un likteņa dāvanām, no kurām vienu var saukt par iespēju atbrīvoties no finansiālām grūtībām uz visiem laikiem. Astrologi iesaka izmantot veiksmīgo apstākļu sakritību, kas nav tik bieži, lai novērstu neskaidrības materiālajā nozarē. Saskaņā ar astroloģiskajiem novērojumiem Mežāzi gaida vairākas veiksmīgas dienas, ko raksturo patronu planētu aspekti – 23. un 27. janvāris. Šajās dienās Mežāzis varēs ietekmēt gandrīz jebkuras nepatīkamas situācijas izšķiršanu.

LASI ARĪ: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīrs varēs atrast sākotnējo izeju no ziņkārīgās situācijas, kas var būt noderīga gan Ūdensvīram, gan viņu radiniekiem, draugiem vai kolēģiem. Negaidīti laimīgie apstākļi, ko izraisīja Saules enerģijas samazināšanās, palīdzēs rast risinājumu mulsinošajai situācijai. Tomēr šāda veida veiksme vairs nedarbosies līdz nedēļas beigām, un tā vidū Ūdensvīram atkal būs jāatgriežas pie standarta un stabilās vides, piemēram, lai veiktu pašreizējo darbu. Nedēļas nogalē jums būs jābūt uzmanīgiem, rīkojoties ar naudu: zvaigznes nestabilā ietekme var palielināt tēriņus, stimulēt nepamatotus riskus vai atņemt jums naudas veiksmi.

Zivis

Venēras ietekme palīdzēs Zivīm kļūt praktiskākām un piesardzīgākām, un, iespējams, pat novirzīs savas domas un iztēli līdz noderīgam kursam. Tāpat patrons planēta saglabās uzticību Zivīm, atbrīvos jūs no nevajadzīgām raizēm, pateiks jums pareizo ceļu vai uzticamu informācijas avotu. Astrologi iesaka uzticēties jūsu intuīcijai un jūtām, bet neļauj emocijām valdīt. Pretējā gadījumā monetārā laime izslīdēs. Jauni plāni, uzlabotas apmācības, diskusijas, konsultācijas, sanāksmes, nolīgumi, jo īpaši finanšu jautājumi, ir produktīvi. Iepirkšanās un smags darbs šonedēļ ir izdevīgi nākotnē.

avots: dailyhoro

Leave a Comment