Finanšu horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – iespējami konflikti ar vadību un naudas zaudējumi!

Vēzis

Nedēļa ir lieliska iespēja dažādām biznesa tikšanās reizēm un aktīvam darbam ar esošajiem projektiem. Plānot jaunu tagad, nav tā vērts, labāk ir gaidīt, līdz zvaigžņu enerģija stabilizējas. Kas attiecas uz naudu, tad nav vērts runāt par to vispār, jo īpaši ar nepiederošajiem  – tas var novest pie neapdomīgiem izdevumiem, zaudējumiem, konfliktiem, maldināšanas. Labākajā gadījumā jebkurš naudas piedzīvojums var būt neapmierinošs, sliktākajā gadījumā – zaudē visus ietaupījumus. Jūs varat riskēt ar naudu tikai nedēļas nogalē.

LASI ARĪ: 5 uzstādījumi, kas jāatceras, lai sasniegtu garīgo izaugsmi 2019. gadā!

Lauva

Lauvai šonedēļ vissvarīgākais ir izvairīties no konfliktiem sakarā ar naudu, un nekļūstiet dusmīgi, ja ietaupījumi kaut kam nepietiek. Tad nedēļa sniegs tikai patīkamus mirkļus. Kopumā labāk ir iesaistīties informācijas vākšanā vai profesionālo prasmju uzlabošanā, kā arī atlikt karjeras virsotņu iekarošanu. Tomēr, ja lauvas uzskata, ka viņiem ir finanšu perspektīva, tad jums nevajadzētu palaist garām iespēju palielināt savu bagātību.

Jaunava

Jebkuri finanšu darījumi būs veiksmīgi, ja Jaunavas sāks nedēļu ar pareizo vēstījumu Visumam. Viņām, tāpat kā daudziem citiem, nevajadzētu aizmirst, ka šo periodu raksturo Merkurs, kas nozīmē, ka dažu ietaupījumu zaudēšanas risks pieaugs vairākas reizes. Astrologi iesaka stiprināt savu enerģiju un būt uzmanīgiem. Jums nevajadzētu aizņemties naudu (vismaz līdz piektdienai – noteikti) un noformēt mikrokredītus. Viss, kas vajadzīgs, būs pacietība un piesardzība. Nedēļas beigās vai nākamā posma sākumā var būt vairāk piemērotu iespēju vai negaidītas atdeves.

Svari

Venēra otrdien ieies Zivju zīmē, kur tā kļūs spēcīgāka. Tas norāda, ka no visām dzīves jomām vislielākā uzmanība būs jāpievērš finanšu un mīlestības lietām. Paredzams, ka būs neliela naudas plūsma. Svaru maks tiks pastāvīgi papildināts ar naudu, ja viņi nav iesaistīti apšaubāmos darījumos vai azartspēlēs. Ja ilgstoši tiek plānota liela iegāde, atvaļinājums vai ceļojums, ir vērts izdarīt izvēli par labu mērenai ekonomijai. Astrologi iesaka saglabāt izdevumu uzskaiti, neaizņemties naudu un nepiešķirt naudu, nevadīties pēc emocijām, strādājot ar naudu, un izvairīties no visa veida riskiem, tad nedēļas beigās var redzēt ievērojamu naudas pieplūdumu.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 25. līdz 31. martam – izmaiņas viss iespējamos aspektos!

Skorpions

Lietas šonedēļ būs lēnākas, nekā Skorpions vēlētos – neko nevar izdarīt, pie stūres retrograda Merkurs. Astrologi iesaka uztvert to par pašsaprotamu un nezaudēt kontroli pār savām emocijām. Daudz labāk atpūsties un ņemt laiku, lai atbrīvotos ar patīkamām lietām, un ne visnopietnākajām, bet tikai dvēselei. Nedēļa ir ideāli piemērota profesionālai izaugsmei, apmācībai. Atklājot savas labākās īpašības un talantus, jūs varēsiet novirzīties no finanšu problēmām un, iespējams, nopelnīt sev dažas jaukas prēmijas.

Strēlnieks

Pozitīva domāšana un viegla attieksme pret naudu palīdzēs Strēlniekiem izdzīvot sarežģītajos laikos, ko izraisa Merkurs, bez daudziem bojājumiem nervu sistēmai un makam. Nav ieteicams izšķērdēt naudu, līdz piektdienai labāk ir samazināt izmaksas un atcelt lielus naudas pārvedumus. Pret materiālā atbalsta pieprasījumiem ir svarīgi attiekties ar uzmanību. Nav vērts palīdzēt tiem cilvēkiem, ar kuriem jūs mazliet sazināties, vai kam jūs neuzticaties.

Mežāzis

Ceturtdien Merkurs atgriezīsies tiešā kustībā. Līdz šim brīdim ir nepieciešams būt uzmanīgākiem ar naudu un, ja iespējams, neveikt lielus darījumus. Plānotais budžets palīdzēs izvairīties no neparedzētiem izdevumiem. Laikposms no 25. līdz 28. martam palielina tēriņus un neparedzētu izdevumu risku, kas Mežāzim nav vajadzīgs. Nedēļas beigas dos iespēju Mežāzim uzlabot savu finansiālo stāvokli, izmantojot pretdarbību. Labu veiksmi papildinās komercdarbība.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – ļoti intensīva nedēļa, ar pārsteigumiem!

Ūdensvīrs

Nedēļas sākumā Venēra atstās Ūdensvīra zīmi, bet tas nemazinās rūpes, bet spēks un vēlme kaut ko darīt būs daudz mazāk. Debesu situācija nav labvēlīga Ūdensvīram, tāpēc jums vienkārši ir jāgaida šoreiz un jārūpējas par panākumiem mazliet, bet regulāri un pastāvīgi. Sarežģītos brīžos vēlams atcerēties afirmācijas par naudu un panākumiem un nostiprināt savus nodomus ar pozitīvu domāšanu. Attiecībā uz pārējo, strauji finansiālie zaudējumi nav gaidāmi, galvenais nav zaudēt motivāciju.

Zivis

Zivis negaida labākā nedēļa, lai parādītu viņas dvēseles platumu un maka saturu. Sarīkot ballīti, nosūtīt naudu attālam radiniekam, veikt patīkamu, bet dārgu lietu pirkšanu un vienkārši izšķērdēt naudu ir bīstami. Tas var maksāt dārgi. Merkura sarežģītās situācijas laikā labāk ir rēķināties ar naudu un nebaidīties, ka tiekat uzskatīti par pragmatisku personu – domāšana un taupīšana tādā divpusējā laikā ir normāla un būs tikai labvēlīga.

avots: dailyhoro

Leave a Comment