Retrograda Plutons no 2019. gada 24. aprīļa līdz 3. oktobrim: kādas izmaiņas mūs gaida karjerā, mīlestībā, finansēs

Plutons ir vistālākā Saules sistēmas planēta, ne tik sen astronomi nolēma to pilnībā izslēgt no planētu saraksta. Tomēr astrologi ņem vērā Plutona ietekmi vienlīdz ar citām planētām. 24. aprīļa sākas Plutona reversās kustības periods.

Atgriezeniskais stāvoklis atspoguļojas cilvēku un visas cilvēces dzīvē, bet tas darbojas pakāpeniski, bez pēkšņiem enerģijas kritieniem. Iemesls ir pietiekamais Plutona attālums no Zemes, kā arī tā mazais izmērs. 2019. gadā retrograda planētas galvenokārt darbojas pārmaiņus, tāpēc nav sagaidāma pārāk strauji likteņa pagriezieni.

LASI ARĪ: Saules pāreja uz Auna zīmi 21. martā: jauna astroloģiskā gada sākums

Plutona reversās kustības iezīmes 2019. gadā

24. aprīlī, trešdienā, planēta apgriezīsies pretējā virzienā. Plutons paliks šajā stāvoklī līdz šī gada 3. oktobrim. Šī planēta ir atbildīga par saziņu starp cilvēkiem, domāšanu, tā arī kontrolē kolektīvo enerģiju, kas atspoguļojas pasaules notikumos un ģimenes pasākumos, pāru, kolēģu, draugu kopējās lietās.

Planētai ir gandrīz hipnotiska vara, kas ir gandrīz nemanāma. Tas ir tāpēc, ka Plutons rīkojas zemapziņā un nemēģina iet pa taisno, kā, piemēram, Marss vai Venēra ar Merkuru. Šī planēta nesteidzas, jo tai ir daudz laika.

Zodiaka zīmes un Plutons

Aunam, Lauvai, Skorpionam un Mežāzim ir jābūt uzmanīgākiem no 24. aprīļa līdz 3. oktobrim. Šo zīmēju pārstāvjiem šī planēta ir patrons, tāpēc tās reversā kustība radīs negatīvu pārmaiņu laiku, nenoteiktība un jaunas bailes un kompleksi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment