Finanšu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – trūks koncentrācijas un enerģijas!

Vēzis

Sfēra, kas sniegs pozitīvus rezultātus un nelielas uzvaras Vēžiem, ir biznesa komunikācija. Tikšanās ar investoriem, tikšanās, komandas darbs, problēmu apspriešana ar iestādēm notiks uz urā. Kas attiecas uz naudu, šonedēļ, šīs zīmes pārstāvji var zaudēt diezgan lielu summu. Venēras ietekme Ūdensvīrā stiprinās cilvēku, plānu un pašu spēju idealizāciju. Lai samazinātu riskus un neuzķertos uz Krā***ku āķa, būs jāparāda vairāk ierobežojumu, pārdomātības un konsekvences.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – bīstamas izmaiņas nedēļas vidū!

Lauva

Saules atrašanās Zivju zvaigznājā nepalielina uzņēmējdarbības aktivitāti. Nedēļa no 4. līdz 10. martam, visticamāk, paies lēni, neformāli sazinoties ar kolēģiem un priekšniekiem, ieveidot kārtību dokumentos un darba vietā, nevis iekarojot jaunus karjeras augstumus. Otrdien, ceturtdien un sestdien, patrona aspekti var radīt nogurumu un pašapziņas trūkumu. Šajā laikā ir lietderīgi domāt par pārējo un organizēt labi pelnītu atpūtas dienu.

Jaunava

Merkurs, kas 5. martā iekļausies retro fāzē, atvirzīs karjeru fonā. Pilnā sparā darbojoties, Jaunava riskē pazemināt imunitāti vai nopelnīt sev savlaicīgas galvassāpes. Speciālisti piedāvā ieguldīt naudu veselībā un labā atpūtā. Tas būs labākais ieguldījums mēneša sākumā.

Svari

Stabila Venēras pozīcija norāda, ka Svarus gaida ievērojami panākumi finanšu sektorā. Nedēļa sola lieliskus monetāros rezultātus, ja jūs neatliksiet uz rītdienu to, ko jūs varat darīt šodien. Tas attiecas arī uz darba brīžiem un pirkumiem, kurus Svari neuzdrošinājās izdarīt. Ja gaidāt iespēju, neizmantojot pretdarbību, tad jūs varat gaidīt līdz mēneša beigām.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – ne visus sagaida panākumi!

Skorpions

Finanšu riski un finanšu krāpšana var beigties slikti, īpaši otrdien. Nedēļas darba kārtībā ir Urāna pāreja uz Vērsi. Šis astroloģiskais notikums iezīmēs ceļu uz jaunu līmeni, bet jums nevajadzētu baudīt kārdinājumu pelnīt naudu ar apšaubāmiem darījumiem: jūs varat spēcīgi apdedzināties. Godīgi, tagad varat nopelnīt daudz vairāk. Iepirkšanos ir labāk virzīt, lai saglabātu savu statusu vai uzlabotu apmācību.

Strēlnieks

Strēlnieku, Jupitera darbības dēļ, gaida diezgan produktīva un veiksmīga nedēļa naudas izteiksmē. Trīs dienas, kas būs ceturtdiena, piektdiena un sestdiena, papildinās jebkuru situāciju Strēlnieka labā, ļaujot viņiem tikt galā ar jebkādiem uzdevumiem. Astrologi arī ziņo, ka šonedēļ jūs varat pilnībā paļauties uz iestāžu iedrošinājumu kā bonusu vai paaugstinājumu karjeras kāpnēs.

Mežāzis

Mežāžu pārstāvju profesionālajā dzīvē sāksies jauns posms vai gatavošanās tam. Urāna pāreja uz Vērsi ļaus pilnībā kontrolēt materiālās sfēras notikumus. Ieteicams noteikt tikai ambiciozus mērķus un  tikt galā ar bailēm no nezināmā. No perioda briesmām – parāda saistības. Šonedēļ Mežāzim, ja iespējams, jāizvairās no jauniem kredītiem un jāmēģina sadalīt esošos parādus.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk nervozē pirms pirmā randiņa

Ūdensvīrs

Balstoties uz  astrologu prognozēm par 2019. gada martu, Ūdensvīrs var nonākt saspringtajā monetārajā pozīcijā, padodoties Venēras un vējainās brāzmas ietekmei. Pareiza naudas sadale un skaidrs plāns palīdzēs šīs zīmes pārstāvjiem. Nozīmīgākā diena ir piektdiena. Venēras aspekts ar Jupiteru palielinās vēlmi pēc reversijas. Neiesniedzot impulsus, būs iespējams normalizēt dzīvi. Neveiciet plānu īstenošanu uz labvēlīgāku periodu, pretējā gadījumā sapņi paliks fantāzijas un nesniegs reālus rezultātus.

Zivis

Mēnesis, Saule, Merkurs un Neptūns šonedēļ savienosies Zivju zīmē, kā rezultātā Zivis kādu laiku var zaudēt saskarsmi ar realitāti. Šajā situācijā labāk neveikt steidzamus lēmumus, atteikties no svarīgiem darījumiem, atlikt nopietnas sarunas un veikt ikdienas darbus. Arī astrologi neiesaka sniegt tiešas atbildes uz apšaubāmiem priekšlikumiem. Lūdziet pauzi, lai padomātu līdz nākamajai nedēļai. Labāk ir izmantot šo pārejas periodu, lai uzkrātu spēkus un  veiktu bagātības un labklājības rituālus, lai marta vidū iekarotu jaunus augstumus.

avots: dailyhoro

Leave a Comment