Finanšu horoskops uz nedēļai no 30. aprīļa līdz 6. maijam – veiksme naudas lietās

Dvīņi

Šonedēļ Dvīņi bieži saskarsies ar neparedzētiem notikumiem. Viss defekts ir Merkura vidēji negatīvā ietekme. Jūsu patrons būs zvaigznājā Auns, ja iespējams, ātri pielāgojiet savus plānus un dariet to, ko jūs neplānojāt.

Arī šonedēļ visas finanšu darbības, investīcijas un kolektīvie projekti ietilpst riska zonā. Astrologi iesaka stiprināt attiecības ar priekšniekiem, kolēģiem vai padotajiem. Šajās septiņās dienās jums bieži būs vajadzīga ietekmīgu cilvēku palīdzība, tādēļ sagatavojiet sev apkārtceļus. No vadības vai citas amatpersonas iesnieguma jums ir iespējams veikt efektīvas reformas un sasniegt savus mērķus.

Lasi arī: Finanšu horoskops uz 2018. gada maiju – tiks pavērtas lielas iespējas

Vēzis

Šonedēļ jums vajadzētu mēģināt noķert pareizo brīdi. Pateicoties pozitīvajai Neptūna ietekmei, kas dzīvo Zivīs, būs ļoti izdevīgi apstākļi, lai atrisinātu un uzlabotu finansiālo dzīvi. Tomēr, ilgi šādas iespējas jūs negaidīs. Pirmdien un otrdien, Visums dos Jums iespēju organizēt savu materiālo dzīvi tā, kā jūs to vēlaties.

Kopš nedēļas vidus astrologi iesaka pārtraukt sazināties ar cilvēkiem par tēmām, kas saistītas ar jūsu darbu, ienākumiem, finansiālo stāvokli. Visveiksmīgākie būs tieši tie gadījumi dzīvē, par kuriem neviens neko nezina. Ir arī vērts pieminēt, ka šonedēļ, jūsu izmaksas būs niecīga, bet daļa, kas galu galā var novest pie netīšas tērēšanas.

Lauva

Šonedēļ Lauvas saskarsies ar grūtībām darba grupā. Šo septiņu dienu laikā Saule atstās jūs bez palīdzības un atbalsta, kas nozīmē jūsu kritumu sabiedrībā. Cilvēki pārtrauks redzēt jūs kā līderi, viņi pārtrauks sadarboties. Zvaigznes ziņo, ka jūsu kolēģi, priekšnieki vai padotie nošķirsies vai būs ar vienaldzīgu attieksmi.

Nedēļas vidū finanšu problēmu risināšanā var rasties tehniskas grūtības. Mēģiniet izvairīties no nevajadzīgi sarežģīta, jauna un nesaprotama darba jums. Kvalifikācijas trūkums var izspēlēt ar jums nežēlīgu joku, novēršot darba kvalitāti. Astrologi atzīmē, ka nākamās septiņas dienas jums nav labākais laiks, lai ieviestu jauninājumus un mainītu prioritātes.

Jaunava

Laika posmā no 30. aprīļa līdz 6.maijam Jaunavai nav ieteicams nodarboties ar finanšu spekulācijām. Izvairieties no riskantiem piedzīvojumiem un apšaubāmām situācijām. Tas viss būs ārkārtīgi bīstams un var atņemt jums esošo kapitālu. Spēlējot ar naudu, kaislība, neapdomība un bezrūpība var radīt nopietnus zaudējumus.

Lēmums ņemt aizdevumu vai kredītu bankā arī ietilpst riska zonā. Mēģiniet pārvaldīt savu naudu, neizmantojot būtisku aizņēmumu. Merkurs, kurš paliek Aunā, var nostiprināt savas ambīcijas. Jūsu finanšu lietas uzlabosies tikai tad, ja būs iespēja saprātīgi novērtēt situāciju un izvēlēties pareizo ceļu.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada maijam – sagaidāma emocionāla mīlestība

Svari

Svari, ja jums ir plāni kāda cita vai ģimenes naudai, ir pienācis laiks tos īstenot. Tas ietver aizņēmuma saņemšanu, bankas konta atvēršanu, ieguldīšanu kādas citas personas biznesā, spēļu spēlēšanu apmaiņā utt. Galvenais ir tas, ka jūsu lēmumi ir ātri īstenoti. Līdz nedēļas beigām būs veiksme, paļaujieties uz to, it īpaši, ja pirms tam jums ir izdevies rūpīgi apdomāt.

Visveiksmīgākās dienas šajā nedēļā ir pirmdienā un otrdienā. Astrologi iesaka kļūt aktīvākiem un vairāk iniciatīvas: jūsu izšķirošās darbības var dot jums ātru ienākumu vai palielināt to. Atcerieties, ka grandiozie plāni šajās septiņās dienās prasīs milzīgas izmaksas, tādēļ, ja esat nozvejojis uguni un vēlaties to darīt, nekautrējieties. No trešdienas līdz sestdienai veiksmīgi darījumi, dāvanas no tālienes, dārgi pirkumi ir iespējami. Venēra Dvīņos palīdzēs stiprināt jūsu finansiālo stāvokli, sasniegt finansiālos panākumus.

Skorpions

Skorpionu nedēļas sākums būs ārkārtīgi labvēlīgs. Finanšu labklājības organizēšanas jautājumos būs iespējams paļauties uz cilvēkiem. Astrologi neiesaka atteikties no viņu piedāvātās palīdzības. Klausieties citu cilvēku padomu: viņu vārdos būs apslēptas Visuma ziņas, kas ir spējīgi parādīt izeju no strupceļa.

Sākot no otrdienas, finanšu jautājumi būs augšupejoši: jums būs laimīgi gadījumi ar naudu un labām iespējām. Jūs var palīdzēt radinieki: no viņiem vajadzētu sagaidīt dārgas dāvanas vai materiālu palīdzību. Līdz nedēļas beigām jūs bieži iegūsiet atlaides un izdevīgus tirdzniecības darījumus. Daudzos aspektos tas būs saistīts ar Marsa pozitīvo ietekmi, ko pastiprināts Mežāzī. Mēģiniet izmantot pašreizējo situāciju, un tad šonedēļ jūs varat ievērojami uzlabot savu dzīvi.

Strēlnieks

Kā jūs zināt, Strēlnieku konstelācijas pārstāvji ir atkarīgi cilvēki. Šonedēļ jums būs spēcīgs kārdinājums tērēt lielu naudas summu, iesaistīties kādā materiālā piedzīvojumā, apiet likumus. Zvaigznes ir kategoriski pret šādām darbībām. Šajā laika posmā ir pārāk riskanti spēlēt ar kāda cita vai savu naudu – tas palielinās iespēju zaudēt lielu naudas summu par finanšu spekulācijām, iekļūt parādos.

Tajā pašā laikā nākamais periods ir labvēlīgs laiks, kad visi būtiskie jautājumi sāks ievērojami uzlaboties. Saule, kas paliek Vērsī, ietekmēs jūsu efektivitāti, kas palīdzēs sasniegt jaunu profesionālo līmeni un palielināt ienākumus.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada maijam – spēsiet tikt galā ar visu

Mežāzis

Šī nedēļa – vislabvēlīgākais laiks finanšu darījumu attīstībai: apmeklējums bankā, apdrošināšana, darījumi, finanšu notikumi, uzņēmējdarbības uzsākšana, konta atvēršana. Jūs varat arī ieguldīt kādas personas biznesā: šīs nedēļas kompetentais naudas ieguldījums var vairāk palielināt ienākumus.

Nedēļas vidū astrologi iesaka pievērst uzmanību Saturna ietekmei, ar tam raksturīgo reverso kustību. Tavs patrons būs tavā zīmē, kas dos labu veiksmi, bet tajā pašā laikā būs daži sarežģījumi. Jūsu ienākumi būs atkarīgi no darba pienākumiem, situācijas darba vietā un komandas mikroklimata. Darbs šajās dienās tiks sniegts viegli, bez komplikācijām, kas var radīt skaudību no kolēģiem vai biznesa partneriem. Mēģiniet nestāstīt par saviem panākumiem.

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīri saskarsies ar grūtībām, strādājot ar jauno informāciju. Piekļuve drošiem avotiem var tikt bloķēta. Marss bloķēs jūsu savienojumus ar ārpasauli, kas apgrūtinās jums izstrādāt pareizo stratēģiju un atrast pareizo risinājumu.

No 30. aprīļa līdz 6. maijam – ļoti nelabvēlīgs laiks sabiedriskajām attiecībām, komandas darbam, jauniem biznesa kontaktiem, biznesa ceļojumiem, nodarbošanās maiņai. Tajā pašā laikā astrologi atzīmē labvēlīgus uzņēmējdarbības apstākļus un naudas panākumu piesaisti. Izmantojiet šīs nedēļas priekšrocības, lai palielinātu savus ienākumus. Tas būs ļoti reāls un sasniedzams uzdevums.

Zivis

Astrologi iesaka Zivīm atcerēties visu, ko jūs domājāt pēdējo mēnešu laikā. Tas ir iespējams, ka jūs esat atraduši savu veco kļūdu un varējāt noteikt to, un, iespējams, atcerēties aizmirstus finanšu mērķus vai pārskatījušas savu attieksmi pret naudu. Šonedēļ ir pienācis laiks sākt jaunu dzīvi, izmantojot savu dzīves pieredzi un secinājumus, uz kuriem tu ieraudzīsi.

Neptūns jūsu zīmē palīdzēs tikt galā ar materiālām grūtībām, stiprinot pašapziņu. Sākot no trešdienas līdz nedēļas beigām, jums būs jāpārvar grūtības, lai iegūtu jaunu informāciju, kas atklās jums pašrealizācijas paņēmienus. Visveiksmīgākais būs citu cilvēku naudas attīstīšana. Mēģiniet atrast jaunas finanšu saites. Un nekautrējieties par maziem priekiem – dzīvojiet šeit un tagad.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment