Mīlestības horoskops nedēļai no 30. aprīļa līdz 6. maijam – esiet iecietīgi attiecībās

Šonedēļ jūsu mīlestība var saviļņoties, bet tā nav nelaime, bet problēma, kas ir risināma. Mīlestības horoskops piedāvās jums izejas no sarežģītas situācijas.

Dažreiz mīlestība pazūd, bet tā vienmēr atkal parādās. Un, ja kaut kas neļauj aizbēgt un iet, meklējot jaunu kompanjonu, tas ir uzticība izjūtām un cieņa pret partneri. Pat ja jūsu mīļotais laiku pa laikam pieļauj stulbas kļūdas, tas nav iemesls, lai uz attiecībām liktu krustu, jo reizēm viņa (un Jūsu) nepamatoto rīcību var pamatot ar planētu un zvaigznāju ietekmi.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 30. aprīļa līdz 6. maijam – aizraujoša nedēļa

Auns

Laime Auna zīmes pārstāvju personīgajā dzīvē šonedēļ var būt apdraudēta. Pie tā visa ir vainīga jūsu ļaundabīgo, slepeno nelabvēļu, skaudīgu cilvēku darbība, kuri vēlas iznīcināt ne tikai jūsu attiecības, bet arī jūsu dzīvi. Esi uzmanīgs ar vārdiem un darbiem. Ja jūs esat viens, tad šajā periodā astrologi iesaka jums turpināt pievērst uzmanību, cilvēkiem, kas mērķē uz jūsu otrās puses lomu. Meklējiet tuvu, bet neveiciet ātrus lēmumus.

Lasi arī: Finanšu horoskops uz 2018. gada maiju – tiks pavērtas lielas iespējas

Vērsis

Šonedēļ Vērsis kopā ar partneri meklēs kompromisa risinājumus, vienojoties arī par to, kur jūs nepiekrītat. Astrologi brīdina, ka šāda uzvedības taktika palīdzēs jums izvairīties no konfliktiem. Jūsu attiecību panākums šajās septiņās dienās lielākoties ir atkarīgs nevis no tā, ko jūs darāt, bet par to, ko jūs nedarīsiet. Dažreiz ir lietderīgi neievērot kaprīzas kaislības. Ir ieteicams, šīs zīmes vientuļajiem pārstāvjiem aktīvi darboties, pretējā gadījumā citi izķers visus labos diezgan ātri.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment