Finanšu horoskops uz 2018. gada maiju – tiks pavērtas lielas iespējas

Ieteikumi no mēneša horoskopa palīdzēs jums sasniegt finansiālo labklājību. Maijā planētu ietekme būs saistīta ar peļņu, naudas ieņēmumiem un materiālu stabilitāti.

Planētu un zvaigznāju ietekme maijā pavērs lielas iespējas. Pēc astrologu domām, mēs gaidām visveiksmīgāko periodu, lai ņemtu aizdevumu, rentabli ieguldītu naudu, atrastu jaunus biznesa partnerus, iegūtu ietekmīgas personas patronāžu. Tomēr reversais Saturns var izraisīt finansiālas kļūdas. Šajā mēnesī ir vēlams atturēties no liktenīgiem lēmumiem, nepamatotiem riskiem un piedzīvojumiem. Ir vērts apturēt un pārskatīt savus finanšu plānus. Būs iespējas atgūt iepriekš nokavētas iespējas.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada maijam – sagaidāma emocionāla mīlestība

Auns

Šajos mēnešos Auns sajutīs sava patrona planētas spēcīgo atbalstu. Visu mēnesi Mežāzī tiks nostiprināts Marss, kas palīdzēs jums kļūt arvien stingrākiem jautājumos, kas saistīti ar naudu. Jūs varēsiet realizēt visus savus plānus, atmaksāt dažus aizdevumus vai pilnībā atmaksāt tos. Ja šajā mēnesī jums būs jaunas biznesa idejas, kas prasīs lielu naudu, jūs atradīsiet to, kurš to dos.

Maija sākumā un maija vidū finanšu lietas attīstīsies labi. Ar katru dienu jūs tuvosieties galvenajam mērķim, tāpēc neaizmirstiet to norādīt. Astrologi mēneša beigās iesaka koncentrēties uz vissvarīgākajiem. Marsa ietekme nodrošinās jums materiālus panākumus. Jūs neko nesaņemat bez maksas, bet, ja jūs pieliekat mazliet vairāk pūļu, rezultāts attaisno visas jūsu cerības.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada maijam – spēsiet tikt galā ar visu

Vērsis

Lielākajā mēneša daļā Vērsis var ierobežot savas darbības, kas neļaus jums apliecināt sevi un profesionālās īpašības. Astrologi iesaka rīkoties ļoti uzmanīgi un pārredzami, tā, lai nedotu cilvēkiem iemeslu apšaubīt jūsu godīgumu, vai maldināt jūs. Šajā mēnesī jūs varat paļauties uz Venēras atbalstu, bet tikai pēc 19.maija. Pirms tam, jūsu patrons tiks vājināts, jo uzturēsies zvaigznājā Dvīņi, kas nozīmē, iniciatīvas uzņemšanās būs nepamatota.

Ir vērts atzīmēt, ka maijā, jums būs lieliska nojauta par naudu, labas alternatīvas, vinnesti. Jūs varēsiet intuitīvi atšķirt rentablu biznesu no apzinātas neizdošanās. Lai sāktu finansiālu panākumu, var būt slinkums un nevēlēšanās atstāt komforta zonu. Šomēnes, jums būs problēmas ar naudu, bet laika posmā no 19. līdz 31. maijam, lielākā daļa no lielākajiem finanšu problēmām mazināsies, nauda sāks nākt viegli un vienmērīgi – haltūras, balvas, dāvanas formā.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment