Finanšu horoskops uz nedēļai no 30. aprīļa līdz 6. maijam – veiksme naudas lietās

Šonedēļ planētu ietekmē aizstāvēsiet saprātīgu naudas vadību, kas veicinās strauju bagātības uzkrāšanos. Katrai zodiaka zīmei tiks atvērtas jaunas perspektīvas, galvenais ir izmantot labās izredzes laikā.

Venēra Dvīņos ir visizdevīgākā naudas kombinācija. Šīs planētas ietekme aizsargā apmaiņu, tirdzniecību, finanšu operācijas, informācijas uzkrāšanos un izšķirošu rīcību. Šonedēļ visiem bez izņēmumiem enerģiski jārīkojas, neaizmirstot par acīmredzamām, slēptām iespējām. Astrologi iesaka meklēt šādas iespējas, lai iegūtu gan zīli rokā, gan medni kokā. Lai to izdarītu, jums jāmeklē nestandarta finanšu jautājumu risinājumi. Paturiet prātā, ka atpakaļgaitas Saturns sarežģīs saziņu ar cilvēkiem, kas nozīmē, ka viss būs jāsasniedz ar saviem centieniem.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 30. aprīļa līdz 6. maijam – sagaidāmas izmaiņas

Auns

Šonedēļ Auns var nokļūt sarežģītas attiecības ar priekšniekiem, kolēģiem vai biznesa partneriem. Maz ticams, ka jūsu iniciatīvas saņems apstiprinājumu un atbalstu. Zvaigznes ziņo, ka attiecībā uz jums pieaugs spiediens no augstākajām iestādēm. Tas sarežģīs jūsu materiālo un sociālo situāciju.

Reversā Jupitera periodā, šo situāciju var uzskatīt par diezgan normālu, paredzamu. Nākamā nedēļa ir piespiedu darba laiks pie savām kļūdām. Jums būs kritiski jāizanalizē sava uzvedība, mēģiniet atrast neveiksmes cēloņus. Kad jūs strādājat pie kļūdām, ienākumi palielināsies, jūs varēsiet iegūt papildu naudu no darba ieņēmumiem, prēmijām, paaugstinājumiem.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 30. aprīļa līdz 6. maijam – aizraujoša nedēļa

Vērsis

Periods no 30.aprīļa līdz 6.maijam ir laiks, kad astrologi iesaka jums kļūt ārkārtīgi piesardzīgiem, strādājot ar cilvēkiem, naudu un likumiem. Palielināsies pārbaudījumu, revīziju, krāpšanas risks. Astrologi iesaka pārraudzīt visu aizdevumu laicīgu atmaksu, lai netiktu sabojāta kredītvēsture vai biznesa attiecības.

Vājā Venēra Dvīņos ir slikta zīme jums. Jūsu reputāciju var apdraudēt liekulīga informācija, ko savākuši skaudīgi cilvēki un slepenas nelabvēlīgas personas. Esiet piesardzīgs un mēģiniet nepaziņot savus plānus visās dzīves jomās. Pretējā gadījumā nākamās septiņas dienas ir diezgan izdevīgs laiks personiskām iniciatīvām un paša uzņēmuma atvēršanai.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment