Finanšu prognoze 2023. gada jūlijam: pats mēneša sākums būs finansiāli grūts, no mēneša vidus, dažiem pat ļoti veiksies

Lauva

Ļvovas maksimālā aktivitāte būs veiksmes atslēga biznesa un finanšu dzīvē, bet jūlijā jāsāk darboties. Lai darbība nestu panākumus, jums jāiemācās cīnīties pret toksiskiem cilvēkiem, no kuriem Lauvu dzīvē būs daudz. Šaubas, kas, iespējams, viņus mocīja jau ilgu laiku, ir jāatkāpjas. Šim laikam vajadzētu iezīmēties ar cīņu par materiālo labklājību. Atmetot savas bailes un šaubas, Lauvas spēs iekarot finanšu virsotni. Jūs varat droši tērēt naudu izklaidei, ceļojumiem, izskata pārveidošanai.

Jaunava

Jaunavām jūlijā pēc iespējas mazāk  jāsazinās ar profesionāliem viltniekiem un manipulatoriem. Šādi cilvēki var kļūt par lielu finansiālu problēmu avotu. Kopumā mēnesis būs veiksmīgs finanšu jautājumu risināšanas ziņā. Galvenais mentors Merkūrija personā būs novājinātā pozīcijā tikai līdz 10.datumam. Jābūt nedaudz pacietīgam, lai no 11. jūlija sāktu virzīties uz finanšu olimpu. Ir pienācis laiks pārmaiņām un aktīvam darbam pie nozīmīgiem projektiem. Finansiāli produktīvākās Jaunavas būs tās, kuras strādā zinātnes jomā.

Svari

Svari varēs mainīt savas domas par savu darbu, un tas viņiem nāks par labu. Jums nevajadzētu ieņemt amatu, kas nenes nepieciešamos ienākumus un morālu gandarījumu. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Gaisa zīmes pārstāvjiem mēnesi sākt ar klusu darbu, lai visas dienas paietu “pa rievotām sliedēm”. Ir vērts sākt paātrināties tuvāk 10.-11. Zvaigžņu eksperti iesaka Svariem ieklausīties sevī, lai saprastu, kas tieši viņiem nepieciešams finansiālās neatkarības sasniegšanai. Ja ceļā rodas dilemma, to varēs atrisināt, izmantojot intuīciju.

Skorpions

Skorpioniem jūlija mēnesis var būt ārkārtīgi ienesīgs. Neptūna negatīvā ietekme neļaus pārāk ātri attīstīt biznesa aktivitāti, taču nevajag steigties. Šo cilvēku finansiālo stabilitāti nevar satricināt nekas. Lai izvairītos no finanšu aizplūšanas un materiālām grūtībām, viņiem vienkārši jāpārskata savi pieprasījumi un nedaudz jāsamazina izmaksas. Šis ir lielisks laiks, lai mēģinātu ieprogrammēt sevi panākumiem. Šajā Skorpioniem palīdzēs veidi, kā ietekmēt zemapziņu. Biznesa sfērā panākumus neizdosies gūt, ja sāksi nodarboties ar pašrakšanu.

Strēlnieks

Strēlniekiem jācenšas pilnībā novērst ilgu uzturēšanos vienatnē ar sevi. Kolēģu kompānijā šīs Zīmes cilvēki varēs izklaidēties un savas domas novirzīt biznesa virzienā. Tātad būs iespējams ietaupīt nervus un viegli nokārtot agrāk iesāktās finanšu lietas. Strēlniekiem jāatceras, ka mūsu vārdi ietekmē karmu, veselību, materiālo labklājību. Īpaši aktuāli tas ir tagad spēcīgā Merkura dēļ. Jūlijā pienāks laiks pārmaiņām un savu spēju pārvērtēšanai. Lai augtu finansiāli, jums ir jābeidz samierināties ar saviem trūkumiem.

Lasi arī: 7 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada jūlijā, lai jūs būtu laimīgāki un veiksmīgāki visās sfērās

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Mežāzis

Mežāži, kurus pārņēma slinkums, ar to varēs cīnīties jūlijā. Vēlme atlikt lietas uz labākiem laikiem pazudīs. Viņu nomainīs motivācija un darba entuziasms. Mežāžiem jāatceras, ka iekšējā harmonija un komforts būs labākie pavadoņi svarīgu jautājumu risināšanā un darījumu slēgšanai. Intuīcija, kas tiks nostiprināta, palīdzēs sasniegt vēlamo arī finanšu sfērā. Tas palīdzēs labāk sajust visas smalkās nianses un veiksmīgi apiet šķēršļus. Mežāži spēs atrast sevī jaunus talantus un kļūt veiksmīgāki. Šis ir viņu laiks.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem biežāk jāizmanto savu senču gudrie padomi, kā kļūt bagātam. Iespējams, ka jūlijā tieši vecās un pārbaudītās metodes būs labākas par jauninājumiem un radošumu, pie kuriem šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji ir pieraduši. Dzīvsudraba enerģija palīdzēs piesaistīt finansiālus ieguvumus. 11. datumā viņš pārcelsies uz Lauvas zvaigznāju, kas ļaus Ūdensvīram uzsākt aktīvu kustību, lai nodrošinātu sev un savai ģimenei materiālo stabilitāti. Tas prasīs neatlaidību un uzmanību detaļām. Ir ārkārtīgi svarīgi izmantot uzkrātās zināšanas, lai izpildītu visu plānoto.

Zivis

Lai dzīves materiālā puse iepriecinātu Zivis, Zvaigžņu eksperti viņām iesaka izslēgt atkarību no apkārtējo viedokļiem. Ir svarīgi darbu veikt pašam un izslēgt kontaktus ar cilvēkiem, kuriem nepieciešama pastiprināta uzmanība. Jūs varat droši veikt finansiālus rituālus, taču tikai tad, kad Zivju Veneras patronese ir spēcīga – tas ir, līdz 22. datumam, kas sāks retrogrādu kustību 23. jūlijā. Darījumi un finansiāla rakstura operācijas jāveic mēneša sākumā un vidū. Ir pienācis laiks mainīties uz labo pusi, atmest šaubas un tiekties pēc labklājības.

Eksperti stingri iesaka katram zvaigžņu apļa pārstāvim atcerēties iepriekš sev dotos solījumus. Sāciet ceļu uz to piepildījumu. Īpaši rituāli palīdzēs ātri atrisināt materiālās un citas problēmas .