7 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada jūlijā, lai jūs būtu laimīgāki un veiksmīgāki visās sfērās

Jūlijs ir aktivitātes, labestības, mīlestības, spilgtu emociju mēnesis. Tāpēc bioenerģijas jomas eksperti iesaka šajā rakstā rakstīto uztvert atbildīgi. Ir pienācis laiks atbrīvoties no visa, kas jūs velk līdz apakšai.

Pārliecība, ka visu zini

Jūlijā ir diezgan viegli iekrist viltus pašapziņas lamatās. Ja domājat, ka zināt visu, kas jums jāzina, tas norāda, ka jūs to nezināt. Jūlijā jātiecas pēc jaunām zināšanām. Tos var iegūt no grāmatām, mācību video. Jūs varat pieteikties profesionālās pilnveides kursiem. Jauno zināšanu avots nespēlē īpašu lomu. Šajā visā ir ārkārtīgi svarīgi atcerēties savus galīgos mērķus. Jebkurai informācijai vajadzētu būt noderīgai.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Egoistiski motīvi

Nekādā gadījumā nesazinieties ar cilvēkiem, lai kaut ko no viņiem iegūtu. Savtīgi motīvi var novest pie tā, ka jūs vairs necienīs, sāks nicināt. Jūs varat zaudēt draugus, dvēseles radinieks. Jūlijs ir laipnības un atvērtības laiks. Ja vēlaties kaut ko no cilvēka, esiet godīgi un piedāvājiet kaut ko pretī. Šī pieeja būs pozitīvāka un efektīvāka.

Ilgtermiņa plānošana

Ja šo rakstu lasiet pirms jūlija sākuma vai pirms mēneša pēdējās dekādes, tad ziniet, ka jūlijā labāk neceriet, ka viss notiks tieši tā, kā gaidāt. Šis ir labvēlīgs, bet dinamisks un ne vienmēr paredzams laiks, īpaši 2023. gadā, jo salīdzinoši nesen sākās Neptūna retrogrāda kustība. Šomēnes zvaigžņu eksperti un bioenerģētikas eksperti iesaka rūpīgi plānot un nepaļauties uz nejaušību. Ceļš uz uzvaru var būt akmeņains.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment