Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvas finanšu prognoze norāda tikai uz vienu naudas veiksmes periodu viņu dzīvē – no 21 līdz 28 gadiem. Pēc 28 gadiem viņiem ir ļoti grūti dzīvē kaut ko sasniegt un kļūt bagātam.

Jaunava

Jaunavu dzīvē ir četri dzīves periodi, kad viņi var sasniegt finansiālu labklājību: no 18 līdz 21, no 28 līdz 31, no 38 līdz 41 un no 48 līdz 51 gadam. Taču viņiem vislielākās izredzes uz panākumu ir otrajā periodā.

Svari

Svari var kļūt bagāti no 25 līdz 30 gadiem. Ja šī zvaigznāja pārstāvji neizmantos visus savus resursus, pieredzi un zināšanas, lai sasniegtu materiālo labklājību šajā periodā, tad pēc 30 viņiem būs grūti uzkāpt monetārā olimpa augstumos.

Skorpions

Pēc finanšu prognozes Strēlnieks materiālo bāzi var iegūt tikai laika posmā no 25 līdz 35 gadiem. Desmit gadu periods ir pietiekami ilgs laiks, lai mēģinātu palielināt savus ienākumus. Taču zvaigžņu eksperti brīdina: šajā periodā Skorpioni var ne tikai viegli kļūt bagāti, bet arī viegli bankrotēt.

Strēlnieks

Strēlnieka dzīvē ir divi periodi, kuros Fortūna viņus patronizēs: no 22 līdz 26 un no 29 līdz 33. Ja pirmais mēģinājums kļūt bagātam ir neveiksmīgs, tad otrais noteikti novedīs pie vēlamā mērķa.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji kā bijušie

Lasi arī: Cilvēka raksturs saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Mežāzis

Finansiālā veiksme uzsmaida Mežāžiem ļoti agrā vecumā. Viņi var kļūt bagāti vecumā no 16 līdz 19 gadiem. Taču, ja šis laiks tika palaists garām, tad Liktenis viņiem dod otru iespēju laika posmā no 27 līdz 33 gadiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri izmanto ilgu laiku, bet tie iet ātri. Pēc finanšu prognozes šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji var kļūt bagāti vecumā no 26 līdz 30 gadiem. Pēc šī laika viņiem ir grūti noticēt saviem panākumiem, īpaši, ja viņi pagātnē ir pieļāvuši daudzas kļūdas.

Zivis

Zivju dzīvē ir divi naudas veiksmes periodi. Pirmais periods ir no 18 līdz 25 gadiem. Šajā vecumā viņi var sasniegt bagātību bez lielām pūlēm (ienesīga laulība vai mantojums). Otrais periods ir no 33 līdz 36 gadiem. Šajā vecumā viņiem it visā būs jāpaļaujas tikai uz saviem spēkiem.

Ar finanšu prognozes palīdzību var noteikt sev labvēlīgos dzīves periodus biznesa uzsākšanai, profesionālās darbības maiņai un citām darbībām, kas vērstas uz materiālās labklājības sasniegšanu.

COMMENTS

Leave a Comment