Finanšu zvaigžņu prognoze 2024. gada februārim: būs viens noslēpums, kas palīdzēs uzlabot jūsu labklājību!

Lauva

Uz vājā Marsa un Merkura fona problēmas karjerā Lauvām nāks diezgan ātri, taču līdz 13. februārim viņi joprojām atradīsies Olimpa virsotnē, tāpēc viņiem ir jāpaspēj nopirkt visas dārgākās lietas un atrisināt visas svarīgākajiem jautājumiem. Lauvām ir visas iespējas pārsniegt plānu un labvēlīgi nostiprināties vadībā. Pēc 23. februāra nevajadzētu iet mīnusos, aizņemoties naudu, ņemot kredītus vai veicot nepārdomātus pirkumus.

Jaunava

Ja pēc 23. februāra Jaunavas pārņems kontroli pār saviem izdevumiem, naudas situācija nemainīsies uz slikto pusi. Februārī galvenais veiksmes noslēpums karjerā un naudā ir jaunu ceļu meklēšana. Jaunavām jābeidz baidīties no jaunām lietām un jauniem projektiem. Ir jāatsakās no pārlieku konservatīvas pieejas, dodot vietu inovācijām. Īpaši tas būs, ja Jaunavas spēs pamodināt savu radošumu un atrast jaunus ienākumu avotus.

Svari

Februārī Svari piedzīvos daudz noslēpumainu negadījumu, taču tas ir uz labu, jo tie var saturēt slēptus veidus, kā nākotnē pretoties negatīvajam Merkūram. Ļoti noderēs neliela izkustēšanās februāra sākumā. Palielināta biznesa aktivitāte labi kalpos gan Svaru ienākumiem, gan reputācijai. Bet darbu, kurā nav iespēju sevi pierādīt, vajadzētu ieplānot mēneša beigās.

Skorpions

Pēc zvaigžņu ekspertu domām, Skorpioni piedzīvos panākumus darbā, kas varētu novest pie ienākumu pieauguma, taču jau pārskatāmā nākotnē, nevis šobrīd. Marsa paspārnē, kas 13. februārī vājināsies, Skorpioni turpinās izjust enerģijas un motivācijas pieplūdumu, kas nozīmē, ka viņi varēs izkļūt uzvaroši no jebkuras situācijas. No 13. februāra šiem cilvēkiem bagātību piesaistīt vairs nepalīdzēs smags darbs, bet gan viltība un uzmanība detaļām.

Strēlnieks

Mēneša sākuma stabilā enerģija sniegs Strēlniekam iespēju pabeigt visu agrāk iesākto. No 13. februāra apstākļi strauji mainīsies, un nauda var būt nepieciešama visnepiemērotākajā brīdī. Zvaigžņu eksperti viņi iesaka no 16. datuma neuzņemties sarežģītus projektus un no 23. februāra neveikt dārgus pirkumus – vismaz līdz marta sākumam. Tas ievērojami samazinās neveiksmes risku.

Lasi arī: Astro prognoze 2024. gada februārim: veiksme stāvēs klāt, ja pārstāsiet domāt negatīvi!

Lasi arī: Mēness matu krāsošanas kalendārs 2024. gada februārim: piešķiriet jaunu izskatu, lai gūtu panākumus!

Mežāzis

Mežāžu dzinējspēks mēneša sākumā būs ambīcijas. Jebkuri plāni, radošas idejas, piedzīvojumi un izšķiroši soļi noteikti nesīs panākumus un iedrošinājumu no vadības, biznesa partneriem un kolektīva. Vissvarīgākais ir tas, lai soļi būtu pārdomāti un ambīcijas netiktu uzpūstas bez mēra. Iepirkšanās plāns palīdzēs ietaupīt un palielināt naudu, kā arī ietaupīt enerģiju no 16. datuma un spēju strādāt komandā no 13. februāra līdz mēneša beigām.

Ūdensvīrs

Marsa vājināšanās 13. februārī Ūdensvīram sola grūtības darbā un biznesā, taču konfliktu būs mazāk. 16. februārī Ūdensvīri var zaudēt daļu enerģijas, tāpēc viņi ātrāk nogurs. Nevajadzētu paļauties uz intuīciju no 16. datuma, kā arī uz veiksmīgu apstākļu sakritību. Vislabākā rīcība no mēneša vidus ir palikt ēnā un nekam neiejaukties. Naudas pieplūdumu Ūdensvīram nodrošinās darbs pie rezultāta un uzmanība detaļām.

Zivis

Jebkurš uzdevums var motivēt Zivis būt aktīvām un strādāt ar pilnu atdevi, taču šī aizraušanās var izzust līdz mēneša vidum, tāpēc jums ir nepieciešams laiks, lai visu paveiktu, kamēr produktivitāte un motivācija ir augsta. Atbildība ir laba, taču labāk izvairīties no vairākuzdevumu veikšanas, īpaši no 16. datuma, kad Venera atņem Zivīm spēkus. Jo lielākas pūles zivis pieliks februāra pirmajā pusē, jo stabilāka būs viņu finansiālā situācija martā.

Mēs vēlamies, lai katrs mūsu lasītājs varētu kļūt bagātāks neatkarīgi no šķēršļiem. Neatlaidība un neatlaidība nesīs augļus. Būs piemērots laiks karjeras izaugsmei, mācībām, spēju attīstīšanai, mērķu sasniegšanai, taču šis laiks nebūs mūžīgs.

Leave a Comment