Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Lauva

Zvaigžņu eksperti iesaka Lauvām netērēt naudu – līdzekļi viņiem tomēr būs nepieciešami, turklāt pavisam drīz. Šonedēļ tirdzniecība noritēs labi, taču svarīgus darījumus labāk neieplānot piektdien vai vismaz tiem īpaši rūpīgi sagatavoties. Piemērots laiks komandējumiem, darba maiņai vai biznesa sarunām. Varat arī aizdot naudu mīļajiem.

Jaunava

Jaunavas dzīves sfēras septembra beigās ir cieši saistītas: panākumi karjerā būs atkarīgi no tuvinieku atbalsta, fiziskā veselība – no pašrealizācijas, bet iespējas mīlas jomā – no finansēm. Daudzas Jaunavas vēlēsies iepriecināt ģimeni, draugus vai partneri ar pārsteigumiem. Dāvanas Jaunajam gadam vari meklēt arī iepriekš: visticamāk, Jaunavas atradīs lietas ar lielām atlaidēm, nezaudējot kvalitāti.

Svari

Mācības un jauna pieredze pavērs Svariem veiksmes durvis. Laiks pilnveidot savas prasmes, jo pirms Jaunā gada gaidāmas personāla izmaiņas. Šis ir labs laiks apmācībai un izglītībai. Taču ūdens zem guļoša akmens netek, un Svariem tas būs jāpierāda ar piemēru. Ir svarīgi pārbaudīt, kam tiek tērēta jūsu nauda: pastāv zināms risks kļūt par krāpnieku upuri, tāpēc labāk būt uzmanīgiem.

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu padomāt par nākotnes atvaļinājumu. Mums visiem ir nepieciešama enerģijas atsāknēšana un ainavas maiņa, un uzņēmīgajiem Skorpioniem tas vienkārši ir vajadzīgs rudens blūza laikā vai pēc tā. Laimi var atrast pat nelielos neplānotos pirkumos, taču, ja finanses atļauj, laiks daļu naudas ielikt krājkasītē. Vajag gaisa spilvenu.

Strēlnieks

Strēlniekiem biznesā ieteicams izvairīties no dīkstāves. Īpaši svarīgi to darīt nedēļas sākumā, jo šobrīd ļoti spēcīgi mainīsies finanšu patrona Merkūrija enerģija. Šajā periodā ūdens netecēs zem guļoša akmens, un Strēlniekam ir jāpieliek pūles, lai gūtu panākumus. Par laimi, Visums parasti sadarbojas, un šo cilvēku pašapziņa palīdzēs viņiem nostiprināt budžetu un kļūt veiksmīgākiem.

Lasi arī: Ar ko salaistīt dobes rudenī, lai nākamajā gadā aizsargātu gurķus un tomātus no kaitēkļiem un slimībām

Lasi arī: Kādus kokus un krūmus nevajadzētu stādīt rudenī?

Mežāzis

Negatīvās emocijas var negatīvi ietekmēt Mežāžu finansiālo stāvokli – pat līdz enerģētiskās nabadzības programmas uzsākšanai. Šīs Zīmes pārstāvjiem ir jāpārskata sava attieksme pret naudu, īpaši, ja tā nekavējas kabatā. Liela uzmanība jāpievērš izdevumu pozīcijām. Ja kaut kas nekur nenonāk un velk Mežāzi uz leju, tad viņiem ar to jātiek galā, turklāt ātri.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri no 18. līdz 24. septembrim, iespējams, vēlēsies mainīt savu vidi, kas prasīs zināmus finansiālus ieguldījumus. Tagad sākas relatīva miera periods, un pat ja kādi pārsteigumi no Ūdensvīra prasīs papildu izdevumus, galu galā viss nokārtosies viņiem par labu. Varat mēģināt nostiprināt savas pozīcijas biznesā un darbā. Nenāks par ļaunu iekrāt nedaudz naudas nākotnei.

Zivis

Zvaigznes un planētas iesaka Zivīm pēc iespējas ātrāk atvadīties no parādiem. Labāk nevienam neteikt skaļus solījumus, kā arī izvirzīt sev izpildāmus un atrisināmus uzdevumus un neapstāties pie tā. Daudzu Zivju mērķi šajās septiņās dienās sāks piepildīties, ja vien šie cilvēki nesāks atgriezties. 20. septembrī nevajadzētu ļauties kārdinājumiem un būt slinkam.

Lai būtu pārliecinātāks par nākotni, ir svarīgi ne tikai iegūt finanses, bet arī ticēt labākajam. Kopā ar  naudas talismanu akmeņiem to izdarīt būs daudz vieglāk. Vēlam veiksmi un lielāku finansiālo labklājību.

Leave a Comment