Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 27. novembra līdz 3. decembrim: tagad būs lieliska iespēja gūt panākumus karjerā un tikt pie kārotā darba!

Naudas problēmas ir ļoti bīstamas, jo tās var negatīvi ietekmēt visas citas cilvēka dzīves jomas. Nedēļas finanšu zvaigžņu prognoze jums pateiks, kā saglabāt veiksmi un palielināt ienākumus.

Ikvienam ir slikta sērija darbā vai biznesā. Par laimi, zvaigznes un planētas tagad būs noskaņotas palīdzēt. Mēs galvenokārt runājam par Merkuru un Venēru, bet spēcīgais Marss pievienojās pagājušajā nedēļā, tāpēc jums un man vajadzētu būt daudz vairāk motivācijas, aizraušanās ar to, ko mēs mīlam, un emocionālu izturību.

Auns

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem nedēļas sākumā gaidāmas nelielas žagas, tāpēc pirmā pankūka būs kunkuļaina. Tas nav neveiksmju sērijas sākums, bet vienkārši nelielas grūtības. Galu galā šī nedēļa var kļūt par Auniem vislabvēlīgāko visā rudenī un ziemas pirmajā pusē. Auns var un vajadzētu būt ambiciozam, lai nezaudētu motivāciju. Lai saglabātu un palielinātu ienākumus, varat paļauties uz intuīciju.

Vērsis

Vērsis noteikti ir viena no garīgi spēcīgākajām Zvaigžņu zīmēm. Viņu gribu ir grūti salauzt, taču šonedēļ viņi varēs kļūt vēl spēcīgāki un produktīvāki. Nebeidzamas problēmas un nepatikšanas sāks izgaist, taču pat tagad zvaigžņu eksperti iesaka rūpīgi skaitīt naudu, tērējot to tikai lietderīgi. Runājot par naudas pelnīšanu, Vērsis šajā ziņā spēs uzrādīt neticamus rezultātus.

Lasi arī: Sakiet šos vārdus, mazgājot seju, lai atgrieztu visu ļaunumu pāridarītājam

Lasi arī: Ko likt uz Jaungada galda, neskaitot Olivjē un Siļķi kažokā, lai pārsteigtu izvēlīgos viesus ar savu kulinārijas talantu

Dvīņi

Dvīņu produktivitāte būs vislabākā. Tagad ir laiks, kad jums ir nepieciešams mazāk atpūsties un vairāk strādāt, lai sasniegtu finansiālo progresu. Savlaicīga atpūta palīdzēs uzlabot pašsajūtu un garastāvokli. Jums nevajadzētu būt pārgurušam, tāpat kā sēdēt dīkstāvē. Labā noskaņojumā būs daudz vieglāk pārvarēt nepatikšanas un problēmas un pieņemt svarīgus lēmumus, tāpēc nedrīkst aizmirst arī par izklaidi.

Vēzis

Vēži var droši veikt jebkādus pirkumus, bet labāk to darīt uz pozitīva viļņa. Labs garastāvoklis palīdzēs Strēlniekam tiekties pēc bagātības un atzinības. Ir pienācis laiks atbrīvoties no nepatīkamām domām. Zvaigžņu eksperti iesaka koncentrēties uz svarīgām lietām. Nedēļai jāpaiet ar devīzi “pacietība un darbs visu sasmalcinās”. Nauda mīl neatlaidīgus un nesatricināmus cilvēkus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment