Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 27. novembra līdz 3. decembrim: tagad būs lieliska iespēja gūt panākumus karjerā un tikt pie kārotā darba!

Lauva

Lauvām sākas laiks, kad noderēs darbs komandā. Jūs varat lūgt padomu uzticamiem cilvēkiem. Jāuzmanās no agresīviem cilvēkiem. Zvaigžņu eksperti iesaka negaidīt laikapstākļus pie jūras, bet rīkoties, palikt iesaistītiem visās svarīgākajās lietās. Šis ir vispiemērotākais laiks darījumu slēgšanai, masveida preču iegādei un biznesa un ideju veicināšanai.

Jaunava

Vēlā rudenī un ziemas sākumā Jaunavām gaidāms liels enerģijas pieplūdums, kas ļoti labi ietekmēs biznesa un finanšu stabilitāti. Planētas palīdzēs šīs zīmes cilvēkiem stiprināt savu biolauku un saglabāt sev veiksmi. Tuvojoties nedēļas beigām, pieaugs vēlme strādāt, tāpēc ceturtdien, piektdien un nedēļas nogalē droši vari nodarboties ar sarežģītāko problēmu risināšanu, radošām aktivitātēm, iepirkšanos.

Svari

Svariem steidzami jāatbrīvojas no šaubām un bailēm attiecībā uz darbu un finanšu sektoru kopumā. Zvaigznes ir novietotas tā, lai šī nedēļa būtu veiksmīga jauniem sākumiem un dārgiem pirkumiem, taču, neskatoties uz to, tomēr labāk atteikties no emocionāliem pirkumiem: vērts pievērst uzmanību plānotajiem izdevumiem.

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu rīkoties. Tas galvenokārt attiecas uz naudu un darbu. Arī piesardzība nebūs lieka, taču zvaigznes un planētas atrodas ārkārtīgi labā stāvoklī, tāpēc ir pienācis laiks atbrīvoties no finansiālām problēmām. No pirmdienas rīta jāiegūst produktīvs noskaņojums. Šajā nedēļas nogalē noderēs ieguldīt naudu paša izskatā un stilā. Vari nedaudz atjaunināt savu garderobi un iegādāties dāvanas gaidāmajiem svētkiem.

Strēlnieks

Strēlnieki, pateicoties spēcīgajam Merkūram un Marsam, spēs atbrīvoties no visa, kas viņiem traucē virzīties uz saviem sapņiem. Šonedēļ zvaigznes un planētas palīdzēs šiem cilvēkiem atrast spēku cīnīties ar sliktiem finanšu ieradumiem, vīrusu programmām un nenoteiktību.  Zvaigžņu eksperti iesaka biežāk domāt par sevi, nepārvēršot palīdzību citiem bezgalīgā altruismā.

Lasi arī: Sakiet šos vārdus, mazgājot seju, lai atgrieztu visu ļaunumu pāridarītājam

Lasi arī: Ko likt uz Jaungada galda, neskaitot Olivjē un Siļķi kažokā, lai pārsteigtu izvēlīgos viesus ar savu kulinārijas talantu

Mežāzis

Šī nedēļa Mežāžiem finansiāli būs ļoti laba. Šīs Zīmes pārstāvji visu savu uzmanību var koncentrēt uz jebkuru biznesu, iepirkšanos. Saspringtā grafika vidū ir svarīgi atrast laiku izklaidēm. Arī šis ieguldījums noderēs. Jums ir jāmaina svarīgas lietas un jāstrādā ar atpūtu.  Zvaigžņu eksperti arī iesaka atteikties no vairākuzdevumu veikšanas.

Ūdensvīrs

Zvaigznei un planētām tagad patīk ātrums un drosme. Lieli izdevumi ir pieļaujami, taču, ja iespējams, labāk tos veikt no darba brīvajā laikā. Labākās dienas darbam būs pirmdiena un otrdiena. Ūdensvīriem jāuzmanās no toksiskiem cilvēkiem, manipulatīviem cilvēkiem. Pastāv risks tērēt daudz pūļu un laika. Labāk savu enerģiju vērst uz naudas pelnīšanu un jaunu ienākumu avotu atrašanu.

Zivis

Zivis, visticamāk, spēs veikt svarīgus pirkumus un atrisināt uzkrātās problēmas darbā. Tagad galvenais ir paļauties tikai uz sevi. Zvaigžņu eksperti atzīmē ļaundaru lielas aktivitātes iespējamību. Visticamāk, viņi centīsies iejaukties svarīgās Zivju lietās. Jums ir jātur acis vaļā un nav jārada jauni ienaidnieki. Citādi nedēļa ir neticami pozitīva un labvēlīga jebkuram darbam.

Ne velti saka, ka panākumi jebkurā jomā ir atkarīgi no iekšējās harmonijas. Lai panāktu šo harmoniju, ir svarīgi uz pasauli raudzīties caur optimisma prizmu, lai nauda vairojas un problēmas izkūst. Zvaigzne un planētas jums un man ļoti palīdzēs šajā jautājumā.

Leave a Comment