Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam – svētdienu veltiet atpūtai, jo darījumi būs neveiksmīgi

Lauva

Lauvām laika posmā no 29.maija līdz 4.jūnijam svarīgi sevī izkopt gribasspēku. Laiks ir labvēlīgs, taču daudzi šīs zīmes pārstāvji vēlēsies atpūsties, attālināties no darba un biznesa. To nevar izdarīt, ja vēlaties materiālo neatkarību un stabilitāti. Jauni projekti var izrādīties produktīvi, taču tie nenovedīs Lauvu pie panākumiem īsā laika periodā. Bet visveiksmīgākās būs tās lietas, kuras tika sāktas agrāk un kurām nepieciešama ātra pabeigšana. Jums būs svarīgi tikt galā ar pagātni un atstāt to mierā, pretējā gadījumā jūs varat aizmirst par jauniem augstumiem finanšu sektorā.

Jaunava

Šonedēļ varat veikt lielus pirkumus. Investīcijas biznesā un personības attīstībā Jaunavām nākotnē nesīs lielus ienākumus. Jums jāseko līdzi ienākošajiem priekšlikumiem un kopumā jādomā par tālo nākotni. Tagad ir iespēja likt pamatus jaunam ienesīgam biznesam. Ir svarīgi nenoķert sevi ar pārmērīgu aktivitāti. Atpūtas nepieciešamības neievērošana var atņemt Jaunavai spēkus līdz nedēļas vidum. Nakts gaismekļi centīsies šīs zīmes ļaudis atbrīvot no  negatīvajiem saitēm. Varētu būt vērts izvēlēties pāris nozīmīgus gadījumus un pievērsties tiem.

Svari

Ja Svari uzņemsies visu, kas pagadās, tad viņi riskē nepabeigt nevienu uzdevumu. Skriešanās padarīs tā, ka šīs septiņas dienas Svariem būs ļoti saspringtas. Jums nav jāpārbauda sevi stresa izturībai. Ir pienācis laiks iemācīties atšķirt svarīgo no nesvarīgā. Jābeidz dzenāt divus putnus ar vienu akmeni, lai nepaliktu ar tukšām rokām. Zvaigžņu eksperti iesaka Svariem ievērot Visuma likumus, lai sasniegtu bagātību un labklājību – tagad un nākotnē. Šī ir piemērota nedēļa, lai ieguldītu biznesā, jaunās zināšanās un pieredzē.

Skorpions

Skorpioniem šonedēļ vajadzētu pievērst uzmanību savām domām un darbībām. Ir pienācis laiks atbrīvoties no domām par pagātni. Nav jākavējas pie saviem sasniegumiem, kā un par problēmām. Tas būs bīstami kārtējo finanšu lietu kārtošanai. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka Skorpioniem ir ne tikai jāuzslavē sevi par sasniegto, bet arī jāatrod spēks virzīties tālāk. Enerģijas pietiek, jo Venēra un Marss atrodas spēcīgā pozīcijā. Tas nozīmē, ka šīs Zīmes cilvēki pēc iespējas ātrāk spēs sasniegt savus mērķus, kā arī ieraudzīt jaunas iespējas finanšu attīstībai.

Strēlnieks

Zvaigžņu eksperti iesaka Strēlniekam pievērst uzmanību tiem, kuri jau guvuši panākumus. Svarīgi ir gūt sev noderīgas atziņas un padomus, kas noteikti palīdzēs krīzes situācijās nākotnē. Pastāv liela varbūtība, ka šonedēļ Strēlniekiem izdosies sasniegt vēlamo, kā arī palielināt savu kapitālu. Varat arī izmantot rituālus, lai mainītu dzīvi uz labo pusi. Viņiem būs jāpalīdz Strēlniekiem atrast jaunas iespējas un pārstāt domāt negatīvi. Šiem cilvēkiem var būt vēlme uzņemties vairākas lietas vienlaikus. Vairākuzdevumu veikšana ir atļauta, bet nav ieteicama.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

Mežāzis

Planētu ietekme var dot Mežāžiem vēlmi izmēģināt sevi jaunā lomā, taču bez iepriekšējas sagatavošanās viņi var zaudēt daļu sava finansiālā kapitāla. Ja nevarat vien sagaidīt, kad varēsiet realizēt savu potenciālu, tad zvaigžņu eksperti iesaka sākt no pašiem pamatiem, sastādīt rīcības plānu un aprēķināt visus riskus, konsultējoties ar gudriem un pieredzējušiem cilvēkiem. Mežāžu perfekcionisms šajās septiņās dienās būs ne tikai atbilstošs, bet arī palīdzēs izvairīties no finanšu kļūdām, veicot pirkumus vai slēdzot darījumus. Galvenais ir izvairīties no aizliegto vārdu izrunas, jo tiem būs liels spēks.

Ūdensvīrs

Šis ir labākais laiks, lai meklētu jaunu darbu, uzsāktu uzņēmējdarbību. Nedēļa būs ārkārtīgi saspringta un dinamiska, bet tajā pašā laikā gana produktīva. Ūdensvīri ir līderi stresa tolerances reitingā saskaņā ar zvaigžņu zīmi, tāpēc viņiem ir vienalga. Tie ir cilvēki, kuri var izturēt jebkuru spiedienu. Finanšu lietās vērts izrādīt ne tikai aktivitāti, bet arī pastiprinātu uzmanību. No tā, kā Ūdensvīrs tiek ievietots sabiedrībā, ir atkarīga ne tikai peļņa, bet arī reputācija. Jūs varat sagaidīt palīdzību un atbalstu no Venēras un Merkura. Šīs planētas palīdzēs īstenot drosmīgas finanšu idejas.

Zivis

Neskatoties uz pozitīvo zvaigžņu izvietojumu, Zivīm jābūt modrām, lai izvairītos no saskarsmes ar nepatīkamiem cilvēkiem. Ja tagad jau ir problēmas naudas un finanšu jomā, tad zvaigžņu eksperti iesaka izmantot spēcīgus talismanus, lai atbrīvotos no šīm problēmām. Visus finanšu darījumus labāk slēgt ar uzticamiem cilvēkiem. Tātad Zivis var izvairīties no problēmām un iegūt vēlamo rezultātu. Brīvajā laikā zvaigžņu eksperti iesaka ar fiziskām aktivitātēm atbrīvoties no uzkrātajām emocijām. Vingrinājumi palīdzēs uzturēt ķermeni labā formā.

Vēl varētu interesēt: Slāvu prognoze 2023. gada vasarai – izmantojiet šo vasaru lietderīgi, būs iespēja sasniget savus mērķus

Veiciet tautas rituālus naudai, jo tagad planētu spēks šajā ziņā var būt ārkārtīgi noderīgs. Izmanto visas likteņa sniegtās iespējas, kā arī novērtē tuvinieku un pieredzējušo mentoru palīdzību. Lai veicas šajā gaišajā un labvēlīgajā laikā.

Leave a Comment