Horoskops 2023. gada 29. maijam

Auns

Pārliecinošs Auns šajā dienā riskē pārvērst jebkuru situāciju konfrontācijā un konfliktā. Darba vidē šī pieeja ir saistīta ar konfliktiem ar priekšniekiem, padotajiem un partneriem. Tomēr zīmes pārstāvji var virzīt enerģiju mierīgā virzienā, parādot sevi kā labus vadītājus.

Vērsis

Pirmā darba nedēļas diena Vērsim var būt nedaudz drudžaina. Neskatoties uz to, tieši pirmdien zīmes pārstāvji rāda loģikas brīnumus un demonstrē vēl nebijušas organizatoriskās spējas. Ar pienācīgu koncentrēšanos ar to pietiks, lai izkļūtu no situācijas uzvarošs.

Lasi arī: Kaķa krāsas nozīme: kādi mājdzīvnieki piesaista mājā naudu, laimi un mīlestību

Dvīņi

Pirmdien var parādīties veci darbi un solījumi. Taču, piesaistījuši apkārtējās vides atbalstu, Dvīņi spēs ar tiem tikt galā un sajust, kā no dvēseles nokritis akmens. Kopumā diena ir labvēlīga, lai visā sakārtotu gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

Vēzis

Vēžiem nedēļa var sākties ne uz tās labākās nots – ir aizkaitināmība un jebkurš sīkums var nopietni nokaitināt. Tā rezultātā iespējami strīdi un konflikti. Galvenais šajā dienā neveikt krasas darbības, kuras vēlāk var nožēlot.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment