Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam – svētdienu veltiet atpūtai, jo darījumi būs neveiksmīgi

Finansiālo labklājību būs vieglāk uzturēt, ja saskaņosiet savu rīcību ar planētu noskaņojumu. Izmantojiet finanšu prognozes ieteikumus, lai pavasara beigās un vasaras sākumā būtu pēc iespējas produktīvāki.

Zvaigžņu eksperti iesaka laika posmā no 29. maija līdz 4. jūnijam pieņemt divu veidu ietekmi uz zemapziņu, lai uzlabotu dzīvi. Planētas un zvaigznes ir ideāli novietotas, lai noteiktu mērķus un uzdevumus ne tikai šai nedēļai, bet mēnesim vai pat visai vasarai. Sākas jauna mūsu dzīves nodaļa, tāpēc nekādā gadījumā nevajadzētu zaudēt drosmi un negatīvi domāt par savām iespējām un mērķiem. Vienīgā negatīvā diena ir svētdiena, tāpēc centies to pavadīt mierīgi un bez darīšanas, netērējot. Merkurs un Urāns būs ārkārtīgi bīstami 4. datumā.

Auns

Aunam vispirms jārēķinās ar savām pašreizējām vajadzībām. Jums būs iespēja īstenot visu, ko viņi iepriekš plānojuši. Dzīves finansiālajai pusei maija beigas var kļūt pārāk aktīvas, kas palielinās pārpūles risku, bet līdz ar vasaras iestāšanos Auns sajutīs jaunu spēka pieplūdumu. Zvaigžņu eksperti iesaka šiem cilvēkiem iemācīties priecāties par neveiksmēm. Visas viņu pūles nebūs veltīgas, pat ja kāda projekta iznākums nebūs īpaši apmierinošs. Netērējiet laiku nebūtiskām lietām. Iespējams, šī nedēļa nepaiet taupības zīmē, taču, ja vēlies, vari iekrāt naudu, ja vēlies iekrāt kaut kam ļoti svarīgam.

Vērsis

Vērsis var sagaidīt problēmas ar enerģiju, bet tikai tad, ja viņi neplāno savas lietas efektīvi. Ir svarīgi atcerēties par prioritātēm. Marss ļoti noderēs. Viņa pozīcija var novest Vērsi uz domu, ka viņi visu dara pareizi. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem katru rītu sākt ar pozitīvām domām un ar visiem spēkiem dzenēt drosmi no sevis. Ja Vērši mainīs attieksmi pret darbu uz labo pusi, tad varēs gaidīt papildu līdzekļus. Šobrīd pašapziņa ir ārkārtīgi svarīga.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

Dvīņi

Šīs Zvaigznāja zīmes pārstāvjiem laika posmā no 29.maija līdz 4.jūnijam ir jākoncentrējas uz saviem mērķiem un jāizslēdz komunikācija ar cilvēkiem, kuri pieraduši sūdzēties un vainot kādu savās neveiksmēs. Tie nedos stimulu attīstībai un turklāt atņemšu tai pēdējos rudimentus. Ja plānos nav tas, ko citi cilvēki ir spiesti darīt, tad bez žēluma varat pārtraukt ar viņiem sazināties. Ja pēkšņi ir daudz darāmu lietu un raižu, un noskaņojums atstāj daudz vēlamo, zvaigžņu eksperti iesaka izmantot vienkāršus veidus, kā to paaugstināt. Dvīņi šobrīd ir iedzinējos, tāpēc ir svarīgi paļauties uz sevi.

Vēzis

Ļoti bieži mēs paši atstumjam veiksmi no sevis. Šos padomus Vēžiem šonedēļ ir ļoti svarīgi atcerēties, jo pretējā gadījumā viņus sagaida finansiāla tumsa. Jā, zvaigznes sola veiksmīgu nedēļu, kas būs ļoti auglīga, taču ļoti svarīgi ir atbalstīt pozitīvas tendences – piemēram, pārstāj noliegt jau pieļautās kļūdas. Zvaigžņu eksperti iesaka samierināties ar saviem trūkumiem un sākt ar tiem tikt galā. Izpratne par to palīdzēs iesaistīties darbā, palielinot ienākumus un gūstot ievērojamus panākumus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment