Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada decembrī: pareizi griežot nagus, varēsiet piesaistīt sev laimi!

Jaungada brīvdienu priekšvakarā ir pienācis laiks parūpēties par skaistu tēlu. Zvaigžņu eksperti pastāstīs, kurās dienās nagu griešana un manikīra veikšana piesaistīs veiksmi. Viņu ieteikumi palīdzēs izvēlēties optimālākās decembra dienas, lai pārveidotu un rūpētos par savu izskatu.

Glīts un kopts izskats sniedz pārliecību un dod priekšroku apkārtējiem. Zvaigžņu eksperti eksperti iesaka regulāri rūpēties par sevi, tostarp izmantot tautas skaistumkopšanas receptes. Svarīgi ir arī izvēlēties enerģētiski labvēlīgas dienas, lai iegūtu skaistu manikīru. Zvaigžņu eksperti palīdzēs izvēlēties optimālo laiku, kad doties pie speciālista kopšanas procedūrām.

1. decembris: dilstošais Mēness Vēža zvaigznājā ir lielisks laiks barojošām procedūrām. Mūsdienās zvaigžņu eksperti iesaka nagus nostiprināt ar eļļām un krēmiem, kā arī noņemt lieko garumu nagus. Šī procedūra palīdzēs pagātnē atstāt šaubas un bailes, kas traucē laimei.

2., 3. decembris: nav vēlams griezt nagus laikā, kad Mēness dilst Lauvas zvaigznājā. Nagu plāksnes kļūs trauslas un trauslas. Taču šajās dienās var droši mainīt mākslinieci, klāt nagus ar kailiem toņiem un parūpēties par roku ādu, kas aukstajā sezonā prasa kopšanu.

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2023. gada decembrim: lai augstākie spēki palīdz jums visās sfērās!

Lasi arī: Šie cilvēki zog jūsu enerģiju, ja jūs šodien viņus nebloķēsiet, jūs nevarēsiet uzlabot savu dzīvi

4., 5., 6. decembris: Šajā periodā var griezt nagus, taču šo procedūru labāk uzticēt profesionālim. Higiēnisks manikīrs novecojošā Mēness ietekmē Jaunavas zvaigznājā nāks par labu tiem , kas vēlas gūt pārliecību un tikt galā ar iekšējiem pārdzīvojumiem , kas traucē pieņemt atbildīgus lēmumus.

7., 8. decembris: periodā, kad novecojošais Mēness atrodas Svaru zvaigznājā, nav vēlams veikt spilgtu manikīru ar daudz dekoru. Tas novērsīs jūsu uzmanību un neļaus jums koncentrēties uz svarīgām lietām. Nagu griešana nesīs veiksmi, ja ieplānosiet procedūru no rīta un uzticēsities profesionālim.

9., 10. un 11. decembris: Mēness Skorpionā ir lielisks periods labsajūtas procedūrām. Parafīna vannas, mitrinošas maskas un stiprinoši ārstniecības augu novārījumi būs labvēlīgi un stiprinās nagu plāksnes. Šajā periodā nevajadzētu īsināt nagus, lai neaizmirstu neko svarīgu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment