Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. decembrim: taupiet savu enerģiju un izmantojiet to tikai lietderīgām lietām!

Lauva

Lauvas finansiālajā sfērā var rasties grūtības Venēras ļoti spēcīgās negatīvās pozīcijas dēļ. No 4. līdz 10. decembrim šiem cilvēkiem var rasties vēlme atbrīvoties no uzmācīgas ietekmes. Galvenais ir to darīt uzmanīgi, jo agresīvajām Lauvām “laiks birojā” kļūs duļķains, un spiediens palielināsies. Spēja mazināt spriedzi palīdzēs saglabāt naudas plūsmu un veiksmi.

Jaunava

Finansiālo panākumu stari Jaunavās uzspīdēs dažādās apmācībās un izglītojošos semināros. Iespēja iegūt pieredzi, kas nepieciešama finansiālai bagātināšanai, tagad ir ļoti augsta. Dzīvsudrabs joprojām ir spēcīgs, tāpēc varat turpināt iepirkties. Marss palīdzēs atrisināt svarīgas, bet ilgstošas ​​lietas. Galvenais ir nesasteigt lietas, jo Venēra to noteikti neapstiprinās.

Svari

Svaru enerģija strauji kritīsies līdz ar Venēras pāreju Skorpiona zīmē. No otras puses, šīs Zīmes cilvēki atgūs mieru, līdzsvaru, apdomību, atturību un produktivitāti, kā rezultātā pārskatāmā nākotnē būs panākumi. Vēlams izvēlēties mierīgu vidi, lai nerastos pēkšņi satricinājumi: finansiālā veiksme sliecīsies uz saprātīgu un pārdomātu Svaru pusi.

Skorpions

Marss ap Skorpionu izraisīja finanšu aktivitātes viesuļvētru. Venēra to nespēs sabojāt, tāpēc nedēļā no 4. līdz 10.decembrim Skorpionus var uzskatīt par vienu no potenciāli veiksmīgākajiem cilvēkiem. Nedēļu varat veltīt jauna darba meklēšanai, iepirkšanās, vides maiņai un komandējumiem. Jaunas iespējas var šķist neperspektīvas, taču iespēja, ka nākotnē tās nesīs naudu, ir liela.

Strēlnieks

Strēlnieka finanšu lietas beidzot sāks nest apskaužamus un ilgi gaidītus finansiālos ienākumus. Venēras vājuma dēļ vari paņemt īsu atvaļinājumu vai uz laiku atlikt sarežģītas lietas. Spēcīgs jaunu iespēju virpulis, pateicoties Marsam, uzņems Strēlniekus un palīdzēs viņiem pārvarēt šķēršļus ceļā. Šis būs lielisks periods iepirkšanās un bankas konta papildināšanai/atvēršanai.

Lasi arī: Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada decembrī: pareizi griežot nagus, varēsiet piesaistīt sev laimi!

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2023. gada decembrim: lai augstākie spēki palīdz jums visās sfērās!

Mežāzis

Negatīvās Venēras ietekme lielākā mērā ietekmēs šīs zīmes pārstāvjus. Zvaigžņu eksperti iesaka Mežāžiem nedaudz apstāties un paskatīties apkārt: šie cilvēki riskē kļūt par maldināšanas, nodevības, negodīgas konkurences un krāpšanas upuriem. Jums nevajadzētu paļauties uz intuīciju. Darbā Mežāži var saņemt negaidītu kolēģu kritiku. Lai no tā izvairītos, par saviem plāniem jārunā retāk.

Ūdensvīrs

Finansiāli veiksmīgākie Ūdensvīri šonedēļ ir visdažādākajos virzienos skolotāji un pasniedzēji, kā arī treneri un treneri. Ūdensvīri varēs mainīt savu finansiālo stāvokli uz labo pusi, bet tikai tad, ja viņi sāks mainīties paši. Ir pienācis laiks atteikties no slinkuma un mēģināt kļūt par sevis labāko versiju. Tiesa, aktīva darba dzīve, diemžēl, var negatīvi ietekmēt romantiskās attiecības. Jums būs jāizdara izvēle, jo tagad nav iespējams turēt līdzi diviem putniem ar vienu akmeni.

Zivis

Merkurs un Marss palīdzēs Zivīm atrisināt daudzas finansiālas problēmas. Tas nozīmē, ka jebkurš šīs nedēļas sākums var būt veiksmīgs. No 4. līdz 10. datumam būs piemērots laiks visu iepriekš atlikto lietu nokārtošanai. Zvaigžņu eksperti iesaka sastādīt darāmo sarakstu un sistemātiski darīt vienu pēc otras, neizkliedējot vājās enerģijas paliekas, ko Zivīm atstājusi Skorpiona noplicinātā Venēra.

Ja jūs vajā naudas problēmas, mēģiniet ar tām tikt galā tagad, jo Merkurs drīz atgriezīsies atpakaļ. Pat ja esi sasniedzis savus mērķus, neatslābsti un nepārstāj meklēt ko jaunu. Veiksmi tev.

Leave a Comment