Zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim: esiet uzmanīgi pirkumos un neceļojiet bez mērķa!

2023. gads tuvojas beigām, taču šajā “sastāvā” paliek pēdējais akords, un tā nosaukums ir decembris. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kāds būs zvaigžņu un planētu noskaņojums gada pēdējā mēnesī un kā mums vajadzētu uzvesties, lai nenonāktu nepatikšanās.

Galvenā šī mēneša problēma ir vājā Venēra, kas savu spēku zaudēs 4.decembrī. Tas mums norāda, ka mums ir jācenšas saglabāt savus spēkus un netērēt tos. Merkurs arī mūs apbēdinās, bet jau 13., kļūstot retrogrāds. Tas nozīmē, ka mēneša otrajā pusē labāk būt uzmanīgiem pirkumos un neceļot bez mērķa, uz ilgu laiku atstājot māju. Neesiet drosmi un atcerieties, ka būs gan labvēlīgas, gan  bīstamas dienas. Visums mums atlīdzinās.

Auns

Aunam noteikti nevajadzētu atlikt uz janvāri to, ko viņi var paveikt decembrī, taču viņiem ir saprātīgi jāsadala sava enerģija un laiks. Ir ļoti skaidri jānosaka prioritātes, lai gada beigās nenožēlotu padarīto un nepadarīto, bet varēja izdarīt. Daudzi šīs zīmes pārstāvji nonāks notikumu epicentrā, un tas nav slikti. Jābauda dzīve, bet dari to bez liekas pompas.

Vērsis

Vērsim grūtos brīžos vajadzētu izrādīt līdzsvarotību. Piemēram, kad kāds viņus provocē vai mēģina izrādīt agresiju. Nevajag tādiem cilvēkiem maksāt savā monētā. Labāk ir taupīt savu karmu un nervus. Spontāni lēmumi decembrī būs ārkārtīgi bīstami un Aunam nesagādās tikai jaunas nepatikšanas, galvassāpes un sliktu garastāvokli. Pirms Jaungada brīvdienām tas neko labu nenovedīs.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. decembrim: taupiet savu enerģiju un izmantojiet to tikai lietderīgām lietām!

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2023. gada decembrim: lai augstākie spēki palīdz jums visās sfērās!

Dvīņi

Dvīņiem, izvēloties vidi, svarīgākajam ir jābūt cilvēku sirsnībai. Cieši komunicēt ir vērts tikai ar tiem, kas stāsta patiesību un nav liekuļi. Zvaigžņu eksperti stingri neiesaka dalīties plānos ar citiem. Ja ienaidnieki uzzinās, ar ko Dvīņi nodarbojas, viņiem noteikti būs grūtāk īstenot savus plānus un idejas, pielietojot tās praksē. Ir svarīgi iemācīties atšķirt labus cilvēkus no sliktajiem.

Vēzis

Vēži jau decembra sākumā var būt pārņemti ar satraukumu un izmisumu, taču ārkārtīgi svarīgi ir atrast spēkus, lai dotos tālāk. Ja Vēži vēlas gūt panākumus, viņiem vienkārši jāiemācās pievērst uzmanību tikai labajam. Šīs Zīmes pārstāvji varēs kļūt veiksmīgāki, bet tikai tad, ja viņi savu motivāciju un mīlestību pret dzīvi reiziinās ar miljonu. Lai to izdarītu, iespējams, vispirms jāpalīdz nevis sev, bet kādam citam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment