Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: skauģi un ienaidnieki, daudziem centīsies atņemt veiksmi!

Problēmas ar naudu un darbu dažkārt mūs satrauc visvairāk. Finanšu zvaigžņu prognoze palīdzēs šīs septiņas dienas nodzīvot pareizi – bez finanšu satricinājumiem un problēmām darbā.

Diemžēl šī nedēļa, visticamāk, kļūs ļoti konkurētspējīga. Daudzi no mums paklups uz ļaundariem un ienaidniekiem. Ikviens vēlas mazliet vairāk naudas un nedaudz vairāk panākumu. Zvaigznes veicina cilvēku aizrautību un ambīcijas, paaugstinot latiņu. Šādos periodos par noderīgiem var uzskatīt skaudīgu cilvēku un ļaundaru amuletus. Eksperti iesaka uzmanīties no konfliktiem darba kolektīvā.

Auns

Lielākās finansiālās nepatikšanas var sagaidīt Aunus, kuri bieži komunicē ar cilvēkiem ar negatīvu auru. Jāizvairās no tiem, kas izstaro negatīvu enerģiju. Biznesā un darbā’zvaigžņu eksperti iesaka izvēlēties sev īstos sabiedrotos, jo starp tiem var būt ļaundari, kas apdraudēs Auna finanšu plānus.

Vērsis

Šonedēļ ļoti veiksies atbildīgākajam un uzticamākajam Vērsim. Šīs zīmes pārstāvji var parādīt šīs īpašības. Viņi reti pamet iesākto, un tagad tas viņiem ir noderīgi. Viņi varēs pareizi ieguldīt naudu, tērēt to dāvanām sev un mīļajiem. Šis ir ļoti labs laiks, lai uzsāktu jaunu biznesu, izstrādātu nākotnes plānus. Augusta vidū ir vērts domāt par rītdienu, aizmirstot par pagātnes kļūdām.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: vājums šajā nedēļā var sarūpēt zaudējumus!

Lasi arī: Neviens nesaprot kā tas varēja notikt, ka slavenā, veselīga dzīvesveida, blogere 39 gadu vecumā devās mūžībā

Dvīņi

Šīs Zīmes pārstāvjus šonedēļ var sagaidīt nemitīgas sadzīviskas problēmas, kas prasīs zināmus finanšu ieguldījumus. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka, lai pārvarētu nelielas nepatikšanas, jums jākoncentrējas uz vissvarīgāko. Visas mazākās lietas Dvīņiem uz laiku jāatliek malā. Nauda mīl nosvērtību un centību.

Vēzis

Šīs zīmes pārstāvjiem šīs septiņas augusta dienas var būt ļoti saspringtas. Fiziskie vingrinājumi palīdzēs atbrīvoties no emocionālās izdegšanas un vairos enerģiju. Tas ļaus laikus pabeigt darba lietas un vairos finansiālo veiksmi. Kopumā naudas veiksme vienmēr būs ar šiem cilvēkiem, tāpēc no 7. līdz 13. augustam viņi var būt finansiāli aktīvi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment