Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: skauģi un ienaidnieki, daudziem centīsies atņemt veiksmi!

Lauva

Lauvas ir viena no atriebīgākajām zvaigžņu zīmēm, lai gan reti kad sev to atzīst. Finanšu lietās atriebība būs ļoti iznīcinoša. Zvaigžņu eksperti iesaka Lauvām nepildīt galvu ar negatīvām emocijām un nekoncentrēties uz mēģinājumu likumpārkāpējiem atmaksāt ar to pašu monētu. Varat koncentrēties uz iepirkšanos un labu garastāvokli. Dzīvsudrabs viņiem palīdzēs šajā jautājumā.

Jaunava

Jaunavas pēdējo nedēļu laikā varētu būt ļoti nogurušas. Ja šīs Zīmes pārstāvju prātos ir sakrājies daudz negatīvas attieksmes, kas traucē sasniegt to, ko viņi vēlas, ir jāizdara nevis pēdējais lēciens uz finanšu olimpu, bet vienkārši jāatpūšas. Varat doties iepirkties – jaunas drēbes jūs uzmundrinās. Ir pienācis laiks uzdāvināt sev nelielu brīvdienu.

Svari

Galvenā veiksmes sastāvdaļa lielākajai daļai Svaru šonedēļ ir smags darbs. Šīs Zīmes cilvēkiem atbrīvošanās no slinkuma un apātijas, kā arī enerģijas vairošana kļūs priecīga no 7.-13. Šonedēļ nevari atrauties no darba, bet labāk vispār sākt strādāt agri, lai būtu starp pirmajiem rindā uz piemaksu un algas pieaugumu.

Skorpions

Mums visiem ir briesmīgi ieradumi. Skorpioniem šajās septiņās dienās būs jāsastopas ar saviem iekšējiem dēmoniem. Protams, tas vislabākajā veidā neietekmēs finansiālos panākumus. Zvaigžņu eksperti iesaka neatraidīt kolēģu un biznesa partneru palīdzību. Jūs varat uzmundrināt ar mērenu iepirkšanos. Jums ir jāizmanto brīdis, kamēr Merkurs ir ļoti spēcīgs.

Strēlnieks

Strēlniekiem tagad ir jāatbrīvojas no visām pārmetumiem, jāatbrīvojas no dusmām un naida, kas sakrājies ilgu laiku. Tās ir destruktīvas jūtas, kurām nav vietas Strēlnieka dzīvē. Pozitīvs apziņas stāvoklis Strēlniekiem ļoti labi ietekmēs radošos un finansiālos panākumus, jaunu ideju rašanos un finansiālos panākumus kopumā. Šis ir laiks, lai nomierinātos. Ir svarīgi saglabāt cerību.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: vājums šajā nedēļā var sarūpēt zaudējumus!

Lasi arī: Neviens nesaprot kā tas varēja notikt, ka slavenā, veselīga dzīvesveida, blogere 39 gadu vecumā devās mūžībā

Mežāzis

Labākais finansiālais katalizators veiksmei Mežāžiem, kā vienmēr, būs labs garastāvoklis, kā arī smags darbs. Labā noskaņojumā šīs zīmes cilvēki būs ļoti produktīvi radošumā un intelektuālajā darbā. Viņiem būs arī lielāks fiziskais spēks un vēlme strādāt. Slinkums atkāpsies, dodot iespēju nopelnīt vairāk.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem nebūt skopiem, lai neatstātu uz apkārtējiem nepareizu iespaidu. Jums ir jāatceras kaut kas labs, aizmirstot par pagātnes finansiālajām neveiksmēm. Tas ļaus jums noskaņoties auglīgai nedēļai, iegūt spēcīgu motivāciju un spēku pelnīt naudu, meklēt jaunu darbu un risināt grūtākos uzdevumus.

Zivis

Aunam var būt daudzas finansiālas nepatikšanas un problēmas, taču vairumā gadījumu pie tā būs vainojami viņi paši – viņu steiga, neuzmanība. Jāatbrīvojas no vēlmes visu sasniegt ātri un ar brutāla spēka palīdzību. Tātad viņi ietaupa un palielina savu naudu. Tāpat zvaigžņu eksperti iesaka neveikt nepārvaramus pirkumus. Jūs varat paklupt uz negodīgiem pārdevējiem vai pat krāpniekiem.

Lai daudzi no mums gūtu panākumus laikā no 7. līdz 13. augustam, mums jābūt uzcītīgiem. Tam būs nepieciešama laba veselība un veiksme. Lai šis laiks jums sagādā tikai pozitīvas emocijas. Mēģiniet ieskauj sevi ar lietām, kas piesaista naudu .

Leave a Comment